Αρχική Αθλητικα Δεν βλεπόταν η ΑΕΚ στην ήττα με 1-3 απο την “τουρκική” Τραμζονσπόρτ

Δεν βλεπόταν η ΑΕΚ στην ήττα με 1-3 απο την “τουρκική” Τραμζονσπόρτ

1916

Αν είναι να φέρνεις στην ΑΕΚ,τον ΠΑΟ,τον ΠΑΟΚ,τον Αρη,τον Ολυμπιακό τον Λόπεζ,τον Μόπεζ,τον Γκονζάλεθ,τον Ζεράλεθ,τον Βέρντε,τον Πέρντε,τον Σέρντε,τον Πέρεθ,τον Φερεθ     και δεν συμμαζεύεται και να έχεις την εικόνα που είχε η ΑΕΚ στον έρημο-λόγω τιμωρίας,ΟΑΚΑ με την Τράμζονσπορτ,υποτίθεται από την Τουρκία,τότε απλά δεν είναι αυτά τα πράματα ΑΕΚ,ΠΑΟ,ΠΑΟΚ κλπ .

Είναι επιχειρηματικά πρότζεκτ με ελληνική η τουρκική σημαία.Πως λέμε το ελληνλόκτητο πλοίο με σημαία Λιβερίας,Παναμά.

Κόσμος στην κερκίδα δεν υπήρχε,ο Φέρεθ δεν ξέρει τη γλώσσα του Μάνταλου,δεν καταλάβαινε πότε του έρχόταν κάποιος απο πλάι και έχανε τη μπάλλα…Το ίδιο και απο την υποτιθέμενη τουρκική ομάδα.Στους 22 παίκτες που ξεκίνησαν ήταν 3 Ελληνες και 3 τούρκοι και οι υπόλοιπη ήταν “παγκοσμιοποίηση από το κάτω-κάτω ράφι”.

Θέαμα κάτι λίγο καλύτερο απο το πρωτάθλημα τύπου με έναν Εκουμπάν,όχι Τούρκο ,αγνώστων λοιπών στοιχείων να βάζει τρία γκολ στην ΑΕΚ σε στημένες τυχερές φάσεις.

Η ΑΕΚ είχε προηγηθεί στο 4ο λεπτό με τον Λιβάγια,στο ημίχρονο έχανε 2-1 με αυτό τον τρόπο και στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε και 3ο γκολ.

Στην τουρκική ομάδα προστίθενται και δυο παίκτες που παλαιότερα ήταν στο πάνω ράφι,ο Στάριτζ και ο Ομπι Μίκελ.

Λόγω και της έλλειψης θεατών οι δυο ομάδες απλά δεν ήταν του επιπέδου που δηλώνουν οι αγώνες τους.

Επιμύθιο: Αν οι επιχειρηματίες δεν έχουν άλλα συμφέροντα ας αντιγράψουν το δήθεν αναγκαστικό μοντέλο Αλαφούζου στον ΠΑΟ ,με τα ελληνόπουλα.

Τα 18χρονα έκαναν τους προναφερόμενης κατηγορίας πάικτες,όπως Μουνιέ,Αλτμαν,Κουλιμπαλί και όλη τη φύρα που ειχε κουβαλήσει ο Στραματσόνι να μοιάζουν  τουρίστες β κατηγορίας που έκαναν διακοπές στην Ελλάδα,βγάζοντας και κανα μεροκάματο…

Οι ελπίδες της ΑΕΚ να νικήσει στην Τραπεζούντα και να προκριθεί;

Μια κουκίδα στον ουρανό ,ορατή με επιστημονικό τηλεσκόπιο…