Αρχική Δικαιοσυνη Δεν υπάρχουν σκάνδαλα σε ΝΟΒΑΡΤΙΣ,ΕΡΤ,Βουλή,ΓΓΑ…Παρεξηγήσεις και συκοφαντίες μόνο…

Δεν υπάρχουν σκάνδαλα σε ΝΟΒΑΡΤΙΣ,ΕΡΤ,Βουλή,ΓΓΑ…Παρεξηγήσεις και συκοφαντίες μόνο…

1513

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Τα μάθατε τα νέα;

Σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ δεν υπάρχει!

Ποιός το είπε αυτό;

Ο Κωστας Φρουζής.

Αυτό το θυμήθηκε και το είπε απερίφραστα στη Βουλή.

Δεν θυμόταν απλά αν ο καθηγητής Μανιαδάκης εργαζόταν και πότε ακριβώς στη ΝΟΒΑΡΤΙΣ,ούτε αν ο ίδιος Μανιαδάκης εργάστηκε και πότε στο Υπουργείο Υγείας.

Ο Κώστας Καραμανλής στο απώτερο παρελθόν είχε μιλήσει για την μεγάλη διαφθορά στο χώρο της Υγείας.

Βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δήλωναν μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ότι σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ υπάρχει και αφορά γιατρούς που έχουν πλουτίσει ,αλλά όχι πολιτικούς.

Το αμερικάνικο FBI ούτε που ξέρει τι του γίνεται και το αθεόφοβο εμφανίζεται δημόσια με φωτογραφίες να κάνει έρευνα στον γερμανοελβετικό κολοσσό.

Το γεγονός ότι ο ελληνοαμερικανός Σεϊκέλις πήγε απο τη ΖΗΜΕΝΣ στη ΝΟΒΑΡΤΙΣ υπογραμμίζει ακριβώς το γεγονός ότι ,όπως και η ΖΗΜΕΝΣ έτσι και η ΝΟΒΑΡΤΙΣ δεν είναι σκάνδαλο.

Το λένε και οι Χριστοφοράκος και Καραβέλας και εκείνοι οι τραπεζίτες (Οσβαλντ κλπ)που είναι κάπου στη Γερμανοελβετία εξαφανισμένοι για να μην συκοφαντούνται στην Ελλάδα.

Επίσης ποιά είναι αυτή η Ρούλα που νομίζει ότι η Ελλάδα ευννοεί σκάνδαλα και συκοφαντεί την σημερινή κυβέρνηση μέσα από τη φυλλάδα της γράφοντας ότι κάνει τα γλυκά,στραβά μάτια σε τραπεζίτες που μπλέκονται σε σκάνδαλα;

Η Ρούλα(Καλάφ) είναι διευθύντρια στη φυλλάδα που λέγεται “φαϊνάνσιαλ Τάϊμς” και έγραψε ό,τι γράφουν οι φυλλάδες για τη σημερινή κυβέρνηση.

Της απάντησε με μια επιστολή να έχει να …σκουπίζεται.

Η φυλλάδα παρασύρθηκε ή παρέσυρε και τσίπρα,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ και έκαναν ανακοινώσεις για σκάνδαλο κλπ

Ενώ είναι προφανές,όπως είπε και ο εκπρόσωπος κ.Πέτσας ότι η κυβέρνηση απλώς θέλει να τελειώνουν γρήγορα οι έρευνες για τα σκάνδαλα.

Οχι όπως στη Συνεταιριστική Λαμίας που η έρευνα τραβάει 20 χρόνια για να εκτίθενται στελέχη της Νέας Δημοκρατίας…

Σκάνδαλα στην ελληνική κρατική μηχανή δεν γίνονται…

Οπως ξέρουν καλά και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ,η οποία συκοφαντείται επειδή κάνει καλά τη δουλειά της χρόνια τώρα.

Ορισμένοι δικαστές βέβαια μετέχουν στη συκοφαντία και βγάζουν άθλιες αποφάσεις συκοφαντώντας τα στελέχη με όσες κατηγορίες μένουν και δεν παραγράφονται με νόμο.

Περισσότερα για αυτό το βράδυ στην τηλεοπτική εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου(ΒΕΡΓΙΝΑ ,ΑΡΤ κλπ)και αμέσως μετά και σε αυτή την έπαλξη.

Για να δείτε ότι αλλού τα σεξοσκάνδαλα( στη Βουλή,στην ΕΡΤ και στα ΜΜΕ) και αλλού,όπως στη Γενική γραμματεία Αθλητισμού ξέρουν πως και να έχουν..επαφές και να έχουν και δίκιο…