Αρχική Ελλαδα Διάσημος ζάμπλουτος παιδεραστής ήταν και ” Πτυχιούχος” χωρίς πτυχίο ,η ΕΡΤ...

Διάσημος ζάμπλουτος παιδεραστής ήταν και ” Πτυχιούχος” χωρίς πτυχίο ,η ΕΡΤ βάφτισε καθηγητή τον… Θ.Ασκητή,η άριστη Κεραμέως στο παράνομο υπουργείο Παιδείας,ο Βελόπουλος οι σπουδές του και οι δυο Φραγκούληδες…

3300

 

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Ο Ντ.Τραμπ είναι και σήμερα πρόεδρος των ΗΠΑ.

Το “Νέτφλιξ” είναι πασίγνωστο τηλεοπτικό και πολλά άλλα δίκτυο και στην Ελλάδα.Το “Νέτλφιξ” ανάμεσα στα άλλα προβάλλει μια δημοσιογραφική έρευνα για το τεράστιο σκάνδαλο βιασμών ανηλίκων και προώθησής τους σε ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ κλπ από τον Τζέφρι Επστάϊν, ο οποίος κατά τον πραγματογνώμονα δολοφονήθηκε στη φυλακή για να μην μιλήσει για συνενόχους.

Αυτός ο Επστάϊν κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των ΗΠΑ ως δισεκατομμυριούχος και τόσο καλά μορφωμένος ,ώστε κορυφαίοι δικηγόροι του κόσμου να του στέλνουν νομικά και κοινωνικά  βιβλία τους δωρεάν για να τους πει αν τα γράφουν καλά.

Μεταξύ των άλλων  τεραστίων οικονομικών εγκλημάτων ο Επστάϊν είχε εξαπατήσει τους πάντες ακόμα και για το ποιές ήταν οι πραγματικές του σπουδές…

ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ

 

Αντιγράφουμε την εξής περσινή  είδηση-δήλωση:

“Αναφορικά με την υποψηφιότητα του Φράγκου Εμμανουήλ με το ευρωψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Λύσης» του Βελόπουλου, ο οποίος μάλιστα πρόσθεσε και το….«Φραγκούλης» στο επίθετό του… «τυχαίως», βεβαίως, βεβαίως, ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Στρατηγός ε.α, Φράγκος Φραγκούλης, τονίζει ότι δεν έχει καμιά σχέση με τον εν λόγω κύριο, ούτε και φυσικά είναι υποψήφιος του Βελόπουλου. Αξίζει να θυμίσουμε ότι στο πρώτο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, κάποιοι εκ των «διοργανωτών» λοιδορούσαν το Στρατηγό ότι μίλησε, για να εκμεταλλευτεί πολιτικά το γεγονός… Βέβαια ο Φράγκος, τον οποίο εκτιμά η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού για το άδολο και πατριωτικό του ενδιαφέρον για το έθνος μας, ούτε κόμμα ίδρυσε….”

 

Ιδού πρωτοσέλιδο με τον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη προχθεσινό:

Αντιγράφουμε εφετινή είδηση απο το ΖΟΥΓΚΛΑ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο στις 7 Μάη του 2020 και προσέξτε την αναφορά του στον “κ.Φραγκούλη” σκέτο.

Αυτό που μας μπερδεύει και εμάς και προφανώς πολύ-πολύ κόσμο και σήμερα:

 

“Nα σταματήσει άμεσα κάθε χρηματοδότηση προς την Τουρκία ζητούν με επιστολή τους προς τους ηγέτες των ευρωπαϊκών θεσμών ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης και της ομάδας του ECR Εμμανουήλ Φράγκος Φραγκούλης και δώδεκα ευρωβουλευτές του συντηρητικού χώρου.

Στην ίδια επιστολή-παρέμβαση που γίνεται με πρωτοβουλία του κ. Φραγκούλη οι ευρωβουλευτές ζητούν επίσης από την ΕΕ «να υποστηρίξει πλήρως την απόφαση της Ελλάδας να ενεργοποιήσει το άρθρο 78, παρ. 3 της Συνθήκης και να κλείσει τα σύνορα, να συνδράμει αποφασιστικά στη σφράγιση και φύλαξη όλων των χερσαίων και θαλάσσιων ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων».

Πηγή: ΑΠΕ”

Δείτε τώρα την επίσημη λίστα του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου,όπως δημοσιεύθηκε πριν τις ευρωεκλογές:

Οταν είχαμε δει την είδηση για την ερώτηση του ευρωβουλευτή,εμείς με τόσα χρόνια στη δημοσιογραφία σκεφτήκαμε να πάρουμε τον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη και να μας δώσει και μία συνέντευξη.

Οπως βλέπέτε και το(κρατικό) ΑΠΕ ομιλέι για “τον κ.Φραγκούλη”.Σκέτο,ολόσκετο…

Ζητήσαμε απο κάποιον το τηλέφωνο και όταν του είπαμε το λόγο έβαλε τα γέλια:

“Και εσύ την πάτησες;Δεν είναι ο στρατηγός αυτός!”

Πριν λίγες ημέρες ολόκληρο πανεπιστήμιο Κύπρου ένιωσε την πίεση να εκδώσει δημόσια ανακοίνωση για να πει ότι η επίσημη αναφορά του Κυριάκου Βελόπουλου ότι έχει πάρει πτυχία από το “Πανεπιστήμιο Κύπρου” δεν έχει σχέση με το “Πανεπιστήμιο Κύπρου”.Και τότε ο Κ.Βελόπουλος έγραψε με το” γνωστό του ύφος ότι έχει πάρει πτυχία απο το “Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου”.

Το Ανοιχτό έχει απλά τεράστια διαφορά στην ουσία και στην πράξη από το…κλειστό σκέτο  “Πανεπιστήμιο Κύπρου”. ,όπως τυχαίως βεβαίως-βεβαίως έγραψε…

Διαφορά χάους…

Αυτά μας ήρθαν στο μυαλό όταν είδαμε στην κρατική τηλεόραση ότι μας ενημέρωνε για το σεξ και τα τοιαύτα ο “καθηγητής Θάνος Ασκητής”.

Ετσι τον παρουσίαζε.Καθηγητής σκέτο.Ολόσκετο.

Μας έφυγε το ποτήρι με το νερό από το χέρι…Πότε έγινε καθηγητής ο Ασκητής,ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εμείς (αφού δεν ασκητεύαμε) μάλλον κοιμόμαστε;

Καθηγητής κατά την ΕΡΤ ο κ.Ασκητής εν έτει 2020 γενικώς.

Ο μη καθηγητής(ακόμα…) Θ.Ασκητής όταν ήταν βουλευτής του Κινήματος επι Σημίτη…

Αρα, σκέφτεται κανείς ότι μάλλον θα έγινε καθηγητής  περι το …σεξ,όπως(πιστεύουν ότι) είναι καθηγητές στον τομέα αυτό σχεδόν η συντριπτική πλειοψηφία  των… διευθυντικών στελεχών στα ΜΜΕ!

Ψάχνοντας βρήκαμε ότι δίδαξε σεμιναριακά στο ΕΠΙΨΥ.

Αλλη κατάπληξη καθώς δεν ξέραμε τι είναι το ΕΠΙΨΥ.

Ψάχνοντας φτάσαμε στον καθηγητή Στεφανή,τον οποίο εμείς ξέραμε περισσότερο ,ότι  τω καιρώ του δοξασμένου ΠΑΣΟΚ,ήταν κοντά στον Ανδρέα Παπανδρέου,στον ίδιο ρόλο που ήταν και ο Κρεμαστινός,αλλά στον τομέα του.

Και μάθαμε ότι ο Στεφανής είχε φτιάξει “Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο”κλπ.

Ιδού πως μας συστήνεται το ίδιο το ΕΠΙΨΥ:

“Το ΕΠΙΨΥ ιδρύθηκε το 1989 από τον Καθηγητή Κώστα Στεφανή σύμφωνα με τις διατάξεις των ν. 1514/85 και ν. 1771/88, άρθρο 10, αρχικά ως Ακαδημαϊκό Ερευνητικό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (Π.Δ. 268/89). Προσαρμόστηκε στις διατάξεις του άρθρου 17 του ν. 2083/92 με το Π.Δ. 217/96 και μετονομάστηκε σε Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ). Τα θέματα διοίκησης και λειτουργίας των ΕΠΙ ρυθμίζονται σήμερα με τους ν. 3685/2008 (άρθρο 11), ν. 3794/2009 (άρθρο 32) και ν. 4009/2011 (άρθρα 58 και 80).Το 2011 το ΕΠΙΨΥ εντάχθηκε από την ΕΛΣΤΑΤ στο μητρώο φορέων γενικής κυβέρνησης, υπαγόμενο στις διατάξεις του ν. 3429/2005, Κεφ. Α”.

Εμείς,από τα παραπάνω, καταλαβαίνουμε “πιάσ’ το αβγό και κούρευτο”.

Ο ίδιος ο Θάνος Ασκητής αφού (είναι και) συστήνεται ως “πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, διδάκτορας της ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα της Κοινωνικής Ψυχιατρικής, έχει εξειδικευτεί στην ανθρώπινη σεξουαλική συμπεριφορά και στην θεραπευτική ζεύγους στις Ηνωμένες Πολιτείες”περιγράφει ως εξής το -κατά την ΕΡΤ -“καθηγητής”:

“…Στην παρούσα περίοδο, πέραν του κλινικού ψυχιατρικού έργου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο που ασκεί συστηματικά, συμμετέχει σε πλείστα ιατρικά συνέδρια και πανεπιστήμια (ΕΚΠΑ – ΑΠΘ), δίνοντας διαλέξεις σε γιατρούς και κοινό σε θέματα ψυχικής υγείας, καταγράφοντας την σημερινή Ελληνική πραγματικότητα, υπό το πρίσμα της οκταετούς κρίσης που διέρχεται η Ελληνική κοινωνία. Παράλληλα, διδάσκει, σε κάθε κύκλο των σεμιναριακών μαθημάτων του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ), θέματα σεξουαλικότητας και ανθρωπίνων σχέσεων…”.

Ο ίδιος δηλαδή ο κ.Ασκητής πουθενά δεν αναφέρει ότι έχει γίνει καθηγητής.Γιατί απλά δεν έγινε.

Που το βρήκε η ΕΡΤ και το μοστράρισε στη λεζάντα της;

Βλέπει κάτι να έρχεται που δεν βλέπουμε εμείς;

Φίλος της Υπουργού Παιδείας κ.Κεραμέως την περιέγραψε με τα καλύτερα και απαρρίθμησε του πολλούς τίτλους ,τις γλώσσες και τα αριστεία που(πράγματι) κατέχει.

Προ καιρού την ρωτήσαμε αν πράγματι η φωτογραφία που βλέπετε  και ΣΗΜΕΡΑ στην Αθήνα λέει αλήθεια:

Δηλαδή ότι αυτές είναι “οι πρώτες αναγνωρισμένες σπουδές στην Ελλάδα”.

Απάντηση δεν πήραμε.

Από την περασμένη Πέμπτη τις θέσαμε και μια πρωτοφανή αποκάλυψη:

Ότι το κτήριο του Υπουργείο Παιδείας στο οποίο στεγάζεται είναι πέρα για πέρα παράνομο,αφού ποτέ δεν παραδόθηκε απο τον επιβλέποντα μηχανικό και ποτέ δεν αντικαταστάθηκε ο επιβλέπων μηχανικός,ώστε να το παραδώσει άλλος για να έχει αναλάβει κάθε ευθύνη για ο,τιδήποτε συμβεί αυτός ο άλλος.

Επίσης αποκαλύψαμε ότι εκπρόσωπος του ΟΣΚ πήγε στη Δικαιοσύνη και κατάθεσε ότι ο επιβλέπων κ.Μπλέτσας ήταν τυπικά επιβλέπων.

Τυπικά και διορισμένος από τον Υπουργό με υπουργική απόφαση,η οποία ποτέ δεν καταργήθηκε είναι αδιανόητο και στη Ζιμπάμπουε …

Η εκπρόσωπος του ΟΣΚ σε αυτή την κατάθεση καταπλήσσει με τα “δεν γνωρίζω”,”δεν θυμάμαι”, “ηταν επιβλέπων μερικές φορές και όχι όλες” δηλαδή  ολίγον και όχι πολύ έγκυος…

Ιδού απόσπασμα:

ΥΓ Η κ.Κεραμέως είναι κόρη του καθηγητή Πανεπιστημίου (Νομική)Θεσσαλονίκης  Κεραμέως.

Η ίδια αριστούχος καθηγήτρια δεν έγινε…

Ο  μακαρίτης καθηγητής Στεφανής ,ο γιατρός του Ανδρέα, είχε τρια(3) παιδιά.Το ένα παντρεύτηκε.Και τα …τέσσερα είναι καθηγητές στα κρατικά μας πανεπιστήμια…

Ισως απο εκεί πήρε φόρα η ΕΡΤ και καθηγητοποίησε και τον Θάνο Ασκητή…

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Μην χάσετε τη σειρά του “Νέτφλιξ” για τον Επστάϊν για να διαπιστώσετε πως η εξουσία(πολιτική,αστυνομική  και δικαστική) κουκούλωνε όχι ένα κακούργημα,αλλά δεκάδες ταυτόχρονα!!!

Φυσικά στην Ελλάδα αυτά δεν γίνονται…