Αρχική Uncategorized Διαψεύδουν οι συγγενείς του Θέμου το περιεχόμενο της διαθήκης,αλλά ποιό ακριβώς είναι;

Διαψεύδουν οι συγγενείς του Θέμου το περιεχόμενο της διαθήκης,αλλά ποιό ακριβώς είναι;

1969

 

 

O Θέμος Αναστασιάδης δεν ήταν απλώς δημόσιο πρόσωπο,δημόσιος παράγων εξουσίας,αλλά και επιχειρηματίας που δήλωνε δημοσιογράφος και συγκρουόταν σε προσωπικό επίπεδο με τη Ντόρα Μπακογιάννη,τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και άλλους.

Ηταν αγαπημένος του  πρώην ουσιαστικού αφεντικού της χώρας (επι Σημίτη) Σωκράτη Κόκκαλη,πρώτο τραπέζι στον ΑΝΤΕΝΝΑ και με πλείστες άλλες θέσεις.

Εφτιαξε με τον Μάκη το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.Ο Μάκης αποχώρησε και έλαβε το μερίδιό του που ήταν πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Ο Θέμος παρέμεινε,άρα και το δικό του μερίδιο ήταν πολλά εκατομμύρια.

Πέθανε.Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έμεινε.Εμεινε δηλαδή περιουσία πολλών εκατομμυρίων.

Εγραψε μια εφημερίδα ότι άνοιξε η διαθήκη του Θέμου και ότι σπίτια στην Ελβετία και στην κηφισιά,μετρητά κλπ τα κληρονομεί η οικογένειά του,δηλαδή η δημοσιογράφος Βασιλική Παναγιωτοπούλου,δημόσιο πρόσωπο επίσης τα παιδιά και η αδελφή  του δικηγόρος Νταϊάνα.Το δημοσίευμα αναπαρήγαγε με δηλώσεις του ο Παύλος Πολλάκης και άλλοι.

Η συζυγος του Θέμου μετά απο αυτά έκανε την ακόλουθη δήλωση διάψευσης:

«Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για σπίτια που αφήνει ο Θέμος Αναστασιάδης στην οικογένειά του στην Αθήνα και την Ελβετία καθώς και για την ύπαρξη μετρητών και καταπιστευμάτων είναι όλα αναληθή και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.”

H αδελφή του Νταϊάνα Αναστασιάδου ανέφερε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Περιθωριακά έντυπα μερικών εκατοντάδων φύλλων «στην προκειμένη ένα ονόματι «SPIRTO»-καμία σχέση με την καλλιτεχνική ιστοσελίδα-, που δεν έχω ξανακούσει) γράφουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι χωρίς την παραμικρή συνέπεια, επειδή πολύ απλά κανένας δεν τους παίρνει στα σοβαρά, για να τους ασκήσει αγωγή η μήνυση. Στη συνέχεια μεγάλα sites αναπαράγουν τα fake news, χωρίς καμία διασταύρωση!!! Και στο καπάκι πάσης φύσεως σκατόψυχοι τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις των οποίων επικροτούνται από «σεσημασμένους» πρώην κυβερνητικούς αξιωματούχους-βρίσκουν για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να ξεράσουν τον οχετό τους… Όσο, όμως, περισσότερο δηλητήριο χύνουν, τόσο πια αβίαστα βγαίνει και το συμπέρασμα: Ακόμα και εκεί που είναι τους πονάει, διότι στη ζωή δεν μπόρεσαν να τον νικήσουν…»

Δοθέντων των προηγουμένων,δηλαδή του γεγονότος ότι ο Θέμος Αναστασιάδης ήτνα δημόσιο πρόσωπο και φορέας αυτής της εξουσίας που περιγράψαμε,επιχειρηματίας με τέτοιο μεγάλο ύψος τι μας λέει η συζυγός του ακριβώς;

Οτι είναι αναληθή όσα δημοσιεύτηκαν.

Μάλιστα.Ποιό ακριβώς είναι το περιεχόμενο της διαθήκης του δημοσίου αυτού προσώπου-φορέα εξουσίας;Τι ακριβώς είχε και σε ποιούς μεταβιβάζεται;

Με την δήλωση της αδελφής παρέλκει να ασχοληθεί κανείς και ισχύουν τα ίδια ερωτήματα.

Ο Θέμος πέθανε και δεν χρειάζεται να αντιτάξει κανείς το είδος της ψυχής που -κατ εκτίμηση- είχε εν ζωή στο είδος της ψυχής που με εμετικό τρόπο αναφέρεται η αδελφή.

Ιδού λοιπόν: Δώστε την διαθήκη στη δημοσιότητα και απαντήστε:Υπάρχει διαθήκη;Άνοιξε;Και αν ναι σε αυτά τι λέει ακριβώς και μέχρι κεραίας;