Αρχική Αθλητικα Εβαλαν 8 γκολ εκτός έδρας Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ,θεαματικες ανατροπές σε άλλα...

Εβαλαν 8 γκολ εκτός έδρας Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ,θεαματικες ανατροπές σε άλλα ματς!

1393

 

 

Σε αυτό το “κάτι σαν πρωτάθλημα” που είναι το ελληνικό πρωτάθλημα το “μηχάνημα”,δηλαδή το VAR βελτίωσε τα πράγματα αρκετά και ελπίζουμε ότι ,έστω,αργά-αργά θα βελτιωθούν κι άλλα.

Το “μηχάνημα” έπιασε μια δολοφονική ενέργεια ποδοσφαιριστή του Αστέρα(Πασσαλίδη) πάνω στο πόδι του Γκιγιέρμε και η αρχική κίτρινη κάρτα έγινε κόκκινη.

Ο Ολυμπιακός ως τότε κέρδιζε ήδη 2-0 και πρόβλημα δεν θα είχε ούτως η άλλως.Τελικό 0-5 με δυο γκολ του Μασούρα,του Ποντένσε, 2 του Ελ Αραμπί.Οι κερκίδες γεμάτες οπαδούς του Ολυμπιακού ,διότι “επιτρέπεται η μετακίνηση”.

Πιο βορειοδυτικά στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ νίκησε τον παραπαίοντα φέτος Παναιτωλικό με 3-0 και οι ελάχιστοι φίλαθλοι αποδοκίμαζαν τους παίκτες μη αναγνωρίζοντας μια λαμπρή πορεία αυτής της ομάδας επι χρόνια υπό την ηγεσία-ιδιοκτησία του Κωστούλα.

Οι κερκίδες θλιβερά άδειες και κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ,διότι “δεν επιτρέπεται η μετακίνηση”.Αυτοί είναι οι “ισοι” όροι υπό τους οποίους γίνεται το πρωτάθλημα παρά το “μηχάνημα”…

Στη Λάρισα ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 την ΑΕΛ στον καινούργιο χλοοτάπητα.Προηγήθηκε 2-0  με Ούμπιντες και Ουγκράϊ και μείωσε με πέναλτυ ο Φατιόν,όλα στο α ημίχρονο ημίχρονο.

Ο παίκτης παραπάνω μέτρησε στο Βόλο,όπου ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο ημίχρονο με τον δανεικό από τον ΠΑΟ Εμμανουηλίδη,ο οποίος αποδεικνύεται πολυβόλο και η επιστροφή του στο Τριφύλλι είναι δεδομένη.

Στο β ημίχρονο ισοφάρισε με πέναλτυ ο Μουνίθ στο 75.Στο 83 αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο στοπερ Ευαγγέλου και μετά 4 λεπτά ο Τσοκάνης έδωσε τη νίκη στο Βόλο.

Στην δεύτερη κατηγορία ο Απόλλων Σμύρνης ξεκίνησε να κάνει περίπατο ανόδου και κοίταζαν όλοι για τον δεύτερο που θα παίξει μπαράζ για την άνοδο.

Εκανε και δεύτερη ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας και τώρα έπεσε στην 4η θέση αφού ο ΠΑΣ ξέφυγε 4 βαθμούς συντρίβοντας την Κέρκυρα.Τον ακολουθεί ως ευχάριστη έκπληξη ο “Καραϊσκάκης”,ομάδα επιχειρηματία της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με έδρα σε γήπεδο(Αγιοι Ανάργυροι) που κατασκευάστηκε σε απαλλοτριωμένη για σεισμόπληκτους έκταση…Νίκησε και τον Πλατανιά 4-2 με θεαματική ανατροπή.Ισοφάρισε μόλις στο 83 δυο γκολ του Λουκίνα(πρώην παίκτη του…) και στις καθυστερήσεις ο Χατζηστράβος και ο Αλμπάνης έβαλαν δυο γκολ!