Αρχική Δικαιοσυνη Εγγραφα -βόμβες απο ΗΠΑ για χρηματισμό πολιτικών,έρχονται αποκαλύψεις με νέες κασέτες και...

Εγγραφα -βόμβες απο ΗΠΑ για χρηματισμό πολιτικών,έρχονται αποκαλύψεις με νέες κασέτες και μίζες.Η Μαρέβα αποχωρεί απο την εταιρεία-καμάρι της!!!

2819

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

To 2015 μας είπαν: “Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνά πάνω απο 10 χρόνια διότι θα ελέγξει τη Δικαιοσύνη,θα βγάλει ένα σωρό σκάνδαλα στη φόρα και μέσω της Δικαιοσύνης θα επιβάλει τις επιλογές του παντού”.

Τότε είχαμε πει και γράψει ότι οι άνθρωποι που τα λένε ήταν απλά ιδιοτελώς ανιστόρητοι…

Ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα που είναι στην αντιπολίτευση μας λέει ότι η λίστα Λαγκάρντ δεν είναι λίστα της Μητέρα Τερέζα για όλους.Ως κυβέρνηση μας είπε ότι το θέμα είναι στη Δικαιοσύνη,η οποία αποφαίνεται και διάφορα άλλα φληναφήματα.Γεγονός πάντως είναι ότι μέσω Δικαιοσύνης ΚΑΙ ο ΣΥΡΙΖΑ,όπως όλα τα κόμματα προηγουμένως όχι μόνο δεν επέβαλαν τα “θέλω” τους,αλλά ούτε καν έβαλαν χέρι σε βασικούς αντιπάλους τους.

Τα ίδια μας λένε τώρα διάφοροι και πάλι ιδιοτελώς ανιστόρητοι για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.Οτι θα κυβερνά για τα επόμενα 10 χρόνια διότι ΚΑΙ μέσω της Δικαιοσύνης θα επιβάλει κλπ κλπ

Πριν συμπληρώσει χρόνο στην κυβέρνηση ο Κυριάκος ακούγεται το άσμα

“Για δες καιρό που διάλεξε ο χάρος να πάρει την συμμετοχή της πρωθυπουργικής συζύγου Μαρέβας Μητσοτάκη από διάφορες “χιλιοτραγουδισμένες” από την Αντιπολίτευση εταιρείες και συμμετοχές…”

Την είδηση αποχώρησης φιλοξενεί η ΖΟΥΓΚΛΑ.Ολοι οι περι την πρωθυπουργική αυλή θα πουν ότι αυτό γίνεται διότι η γυναίκα του Πρωθυπουργού δεν πρέπει μόνο να είναι αλλά και να  φαίνεται τιμία και ανιδιοτελής και γιαυτό φεύγει από τις εταιρείες αυτές

Εμείς παρατηρούμε τα γεγονότα.

Γεγονός είναι ότι φεύγει μόλις ο Μιονί έδωσε τις κασέτες στην Βουλή ,διαφημίζουν ορισμένοι ότι έχει και άλλες 8-9 καβάτζα και σε αυτές ο Ν.Παππάς ακούγεται να θέτει το θέμα των εμπορικών -οικονομικών θεμάτων της Μαρέβας.

Γεγονός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε θέμα με την Εισαγγελέα Ράϊκου,πορίσματα για δοσολγψίες του συζύγου της με τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ,ανάμειξη αμερικανικών υπηρεσιών κλπ.

Ιδού ένα γεγονός.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει θέμα σύμφωνα με το οποίο «στην ένορκη κατάθεσή της κ.Ράϊκου ενώπιον της Επιτροπής κατέθεσε ότι ποτέ κατά τη διάρκεια της θητείας της δεν ανέφεραν οι Δικαστικές, Εισαγγελικές και ερευνητικές Αρχές των ΗΠΑ κάτι για δωροδοκία “κυβερνητικών αξιωματούχων ” στην Ελλάδα από τη Novartis.

Όμως, στο από 29/12/ 2016 υπ αριθμό φακελου- ΝΚ-20573205.15 έγγραφο του υπουργείου Δικαιοσύνης , το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών ρητά και αναμφισβήτητα αναφέρει προς την κ. Ραικου, προς την οποία απευθύνεται ότι:

«Οι προστατευόμενοι μάρτυρες βρισκόταν σε εξαιρετική θέση εκ της οποίας είχαν πρόσβαση και γνώση του αποδεικτικού υλικού αναφορικά με δωροδοκίες, που έλαβαν χώρα από πλευράς Novartis σε αξιωματούχους στην Ελλάδα και αναφέρονται κατηγορίες αποδεικτικών εγγράφων τα οποία σχετίζονται με δωροδοκίες κυβερνητικών αξιωματούχων με αντάλλαγμα τη συνταγογράφηση προϊόντων της Novartis, καταστάσεις περιέχουσες ονοματεπώνυμα, ποσά και ημερομηνίες καταβολών σε συγκεκριμένους κυβερνητικούς αξιωματούχους και καταστάσεις εμφαίνουσες αυξημένες καταβολές σε εταιρείες ΜΜΕ που χρησιμοποιούνταν για ξέπλυμα χρήματος επί σκοπώ δωροδοκία κυβερνητικών αξιωματούχων…»

Γεγονός είναι ότι ο Ν.Παππάς,αφού το πρωί πήρε την δημόσια στήριξη της ισραηλινής κυβέρνησης,της οποίας παιδί αγαπημένο εμφανίζεται και ο Σάμπι Μιονί πήγε στο κανάλι του Β.Μαρινάκη και μεταξύ άλλων είπε:

“Τα 2,6 εκατομμύρια είναι πάρα πολλά λεφτά.Και θα έλεγα, αυτοί που εξεγείρονται, επειδή υπάρχει και η επιτροπή σε εξέλιξη, γιατί δε ζητούν τη δικαστική συνδρομή από τον Παναμά για να δούμε ποιο είναι αυτό το έμβασμα;»

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι είπε στον κ. Μιωνή: «Αν η δική σου επιχειρηματική ατζέντα είναι ενάντια στα συμφέροντα της χώρας, θα μας βρεις απέναντι. Εάν δεν είναι, μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Ο ίδιος είχε εκκρεμότητες με τις φορολογικές Αρχές, τις οποίες παραδέχεται, έχει πέσει και σε αντιφάσεις».

«Για την ατζέντα μιλώ για τον οποιονδήποτε. Οποιοσδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του κ. Μιωνή έχει τη δική του ατζέντα, μπορεί να την έχει -με τη δική μας διακυβέρνηση, δεν ξέρω τι γίνεται τώρα- μόνο αν δεν αντίκειται στα συμφέροντα της χώρας»

Όσον αφορά το «μαγαζί», είπε  πως αναφερόταν στο αντίστοιχο του κ. Μιωνή: «Ήταν τεράστιο το μαγαζί του κ. Μιωνή. Ήταν ένας άνθρωπος που διαχειρίστηκε τη μεγάλη πλειοψηφία των χρημάτων που υπήρχαν στη λίστα Λαγκάρντ».

«Γιατί έχει μπει στη δημόσια πολιτική συζήτηση ο κ. Μιωνής, διότι ήρθε και κατέθεσε στην προανακριτική για την Novartis».

Και έτσι “πάντρεψε” λίστα Λαγκάρντ και ΝΟΒΑΡΤΙΣ…

Ακόμα πρόσθεσε στο ίδιο κανάλι:

Η φωτογραφία είναι σπάνιο και πολυσήμαντο γεγονός…

 

«Μου ζητά  ο Σάμπι Μιονί να τον κάνω πρόξενο της Ελλάδας στο Ισραήλ. Εξηγεί ότι έχει πληρώσει μεγάλα ποσά… Ο μόνος λόγος που υπήρξε η δική μας παρουσία στην υπόθεση, είναι η παράκληση από το κράτος του Ισραήλ. Αποδεικνύεται όμως, ότι στο παρελθόν έχουν γίνει διαμεσολαβήσεις, όπως αυτή του κ. Σαμαρά το 2013, που κουμπώνει με το έμβασμα των 2,6 εκατ. ευρώ. Υπάρχει ένας πρωθυπουργός που ζητά από εκδότη να μην ενοχλεί τον Παπασταύρου και τον Μιωνή, επειδή έχουν βοηθήσει τη ΝΔ, κι αποδεικνύεται, ότι υπάρχει έμβασμα 2,6 εκατομμυρίων ευρώ». 

«Απαξίωση της πολιτικής είναι να κάνουμε γαργάρα το ανακάτεμα προσωπικώς του ίδιου του πρωθυπουργού για να διασφαλιστεί η ομαλή ροή χρήματος η οποία όπως φαίνεται από μαρτυρικές καταθέσεις ήταν για τα ταμεία της ΝΔ».

Υπαινισσόμενος ότι γνωρίζει πως έρχεται θύελλα και απο άλλες κασέτες ,που ηχογραφήθηκαν σε περισσότερες συναντήσεις,ενώ ως τώρα αποκαλύπτεται μία είπε ο κ.Παππάς:

” Ο Μιονί ζητούσε επισταμένα να γίνει η συνάντηση για να στήσει την ηχογράφηση.Όπως και οι άλλες συναντήσεις έγιναν κατόπιν δικής του επιμονής. Μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος».

Αρα έρχονται κι άλλα θυελλώδη…Και πρέπει να ξαναδιαβάσουμε τι έχει πει κατα καιρούς ο γυιός του εχθρού των εβραίων και ελληνοεβραίων Κωνσταντίνου Πλεύρη, ο οποίος είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αποδεικνύεται ότι είχε “προφητεύσει” το περιεχόμενο των κασετών,τις οποίες είχε -κατά τεκμήριο-μόνο ο Σάμπι Μιονί, οποίος δηλώνει αριστερή μεριά και διωκόμενος απο την ελληνική ακροδεξιά…

Μπορεί ο Θ.Πλεύρης (φωτο με Σαμαρά) να είναι επίλεκτος- μετά Δαβίδ- προφήτης,διότι έχει δηλώσει ότι άλλο ο ίδιος ,άλλο ο πατέρας του

Ποιοί θα έχουν πρόβλημα με όλα αυτά;

Δυο κατηγορίες:

Εκείνοι που έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι και θα πιαστούν με λογαριασμούς,αλα Ακης,Γιάννος κλπ.Προς τα εκεί δείχνει ο Ν.Παππάς, ο οποίος μπορεί να είναι στο επίκεντρο της θύελλας,αλλά αν δεν έχει κάνει ο,τιδήποτε έναντι αμοιβής θα είναι κατήγορος και όχι κατηγορούμενος.

Θα έχουν και εκείνοι που είτε ως πράκτορες,είτε ως εισπράκτορες τορπίλιζαν εθνικά θέματα ,μεταξύ των οποίων και οι απολύτως απαραίτητες συμμαχικές σχέσεις Ελλάδας-Ισραήλ…