Αρχική Θέμα Εγκλημα και Ψέμματα: ‘Καταρρίψαμε το αεροπλάνο γιατί το μπερδέψαμε με πύραυλο Κρουζ”...

Εγκλημα και Ψέμματα: ‘Καταρρίψαμε το αεροπλάνο γιατί το μπερδέψαμε με πύραυλο Κρουζ” λένε οι Πέρσες,αλλά το μυστικό είναι στη λίστα επιβατών!!!

1782

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ψέμματα και παραμύθια “πουλάει” η Περσία για να καλύψει το γεγονός της εν ψυχρώ δολοφονίας αθώων επιβατών στο αεροσκάφος των ουκρανικών αερογραμμών στην Τεχεράνη.

Αυτή τη φορά ο παραμυθάς έχει και όνομα.Είναι ο Χατζιζαντέχ,αξιωματούχος των “φρουρών της Επανάστασης” ,δηλαδή της χούντας που διοικεί την Περσία απο το 1979 με θρησκευτικό μανδύα.

Ο Χατζιζαντέχ είπε ότι ένας χειριστής αντιαεροπρικού πυραύλου …μπέρδεψε το τεράστιο και αργοκίνητο επιβατικό αεροσκάφος με αμερικανικό πύραυλο “κρούζ” και στα 10 δευτερόλεπτα που είχε στη διάθεσή του ,αφού δεν πήρε εντολή απο προϊστάμενο ,αποφάσισε μόνος του να ρίξει με αντιαεροπορικό πύραυλο το αεροσκάφος.

Τέτοιο παραμύθι δεν έχει σερβιριστεί στην παγκόσμια ιστορία γιατί απλά είναι αδύνατο να γίνει τέτοιο “μπέρδεμα”.Αν ήταν σχετικά πιθανό αυτού του είδους το μπέρδεμα θα είχαμε νεκρούς χιλιάδες  καθώς επιβατικά αεροσκάφη πετούν κάθε μέρα σε περιοχές εμπόλεμες.

Ούτε στην σπαρασσόμενη συρία,ούτε στο Ιράκ,ούτε στην Περσία.

Δυο πρόσφατα μόνο τέτοια γεγονότα έχουμε.Ενα αεροπλάνο στην Ανατ.Ουκρανία και παλαιότερα ένα αεροπλάνο στην Περσία.Και τα δύο αμέσως έγινε γνωστό ότι καταρρίφθηκαν εσκεμμένα και όχι απο λάθος.

Ο Πέρσης αξιωματούχος είπε ότι περίμεναν επίθεση από τις ΗΠΑ και από την αδημονία έγινε το λάθος.

Κι αυτό είναι τεράστιο ψεύδος.Οι ΗΠΑ περίμεναν επίθεση από την Περσία και όχι το αντίστροφο.

Οι Πέρσες μόνο είχαν το νου τους μην φύγουν(σχετική η ταινία ARGO) απο την Περσία κάποιοι που δεν έπρεπε να φύγουν.Και οι Αμερικανοί επίσης το ίδιο.

Ο Πέρσης αξιωματούχος είπε ακόμα ότι απο το πρωί της Τετάρτης(η ομαδική δολοφονία έγινε βράδυ Τρίτης) είχαν ενημερωθεί στην περσική κυβέρνηση ότι καταρρίφθηκε επιβατικό αεροπλάνο απο την περσική αεράμυνα της Τεχεράνης.

Φωτογραφία:Πριν ξημερώσει είχαν καθαρίσει τα πάντα…

Κι αυτό είναι μέγα ψέμα.Ενημερώθηκαν στα επόμενα 20 δευτερόλεπτα απο την κατάρριψη και δόθηκε εντολή να καθαρίσουν το χώρο απο συντρίμια και πτώματα,να μην πλησιάσουν φωτογράφοι,κάμερες,κινητά κλπ

Αυτό και μόνο δείχνει άλλη σκοπιμότητα και όχι θρήνο για το λάθος.

Αμέσως μετά άρχισαν τα παραμύθια μέχρι και ΣΑΒΒΑΤΟ πρωί,δηλαδή επι 4 ημέρες έλεγαν ψέμματα και μιλούσαν για “αγνωστη αιτία” και για “μηχανική βλάβη”.

Αν ήταν απλό λάθος οι πολύπειροι Πέρσες απο την πρώτη στιγμή θα  το έλεγαν και θα επέρριπταν την ευθύνη στις ΗΠΑ.

Λίγα λεπτά μετά την κατάρριψη αμερικανικές και πολλές άλλες δυτικές υπηρεσίες με άκρως απόρρητα σήματά τους ενημέρωσαν για κατάρριψη επιβατικού αεροσκάφους και ζήτησαν απόλυτη προσοχή απο στελέχη τους και σε πολλά άλλα αεροδρόμια θεωρώντας ότι οι Πέρσες εσκεμμένα το κατέρριψαν.

Οι Πέρσες έμαθαν για την ενημέρωση αυτή,αλλά συνέχισαν για μέρες το “παραμύθι” της “αγνωστης αιτίας” και της μηχανικής βλάβης.

Οι ηγέτες του Καναδά και της Ουκρανίας δηλώνουν δύσπιστοι,οι Ρώσοι πολύ προβληματισμένοι και οι ΗΠΑ αναζητούν το μυστικό του “λάθους” στην λίστα των επιβατών μεταξύ των οποίων και ολόκληρη ομάδα που έκανε “δουλειές” στις ΗΠΑ μέσω…Καναδά!

Οπως ήδη έχουμε γράψει και σε αυτή την περίπτωση η πραγματική αλήθεια δεν θα βγεί στην επιφάνεια.

θυμηθείτε την κατάρριψη νοτιοκορεατικού  επιβατικού αεροπλάνου με υπερδιακόσιους επιβάτες στην Σαχαλίνη.

Πολύ αργότερα οι Ρώσοι έκαναν λόγο για λάθος,αφού πρώτα έλεγαν ότι είναι παραμύθια των Αμερικανών η δήθεν κατάρριψη.Με τους Σοβιετικούς είχε συνταχθεί(για ξεκάρφωμα…) και ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Πολύ-πολύ αργότερα οι Ρώσοι είπαν ότι το κατέρριψαν γιατί είχε ενσωματωμένα κατασκοπευτικά όργανα για να χαρτογραφήσουν την Ανατολική Ρωσία.

Λέτε πολύ αργότερα να πουν το ίδιο και οι Πέρσες και να αφήσουν τα παραμύθια περί λάθους;