Αρχική Ελλαδα Ντοκουμέντο και αποκάλυψη “βόμβα” στο έγκλημα με το βιτριόλι στην Καλλιθέα! Το...

Ντοκουμέντο και αποκάλυψη “βόμβα” στο έγκλημα με το βιτριόλι στην Καλλιθέα! Το θύμα έτοιμο να …θυμηθεί ποιό “τσόκαρο” την έκαψε-ερχεται ομολογία…

1893
Óôïí ÅéóáããåëÝá ïäçãçèçêå áðüøå 35÷ñïíç ãõíáßêá ãéá ôçí åðßèåóç ìå âéôñéüëé óå ãõíáßêá óôçí ÊáëëéèÝá, ÐÝìðôç 11 Éïõíßèïõ 2020 (EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ÑÅÌÐÁÐÇÓ)

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Η ΠΡΑΞΗ:Φρικτό έγκλημα με μεθοδική,ψυχρή προετοιμασία και ακόμα πιο ψύχραιμη και μεθοδική πρόβα.Εκτέλεση με τρόπο που δείχνει ψυχή βαθιά εγκληματική.

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ:Σε χώρους υψηλής κοινωνίας απο εργασιακής πλευράς και η δράστις με εμπειρία σε χώρο έντονα πολιτικό,χώρο ο οποίος είχε λάβει αρνητική πολιτική δημοσιότητα για σκληρότητα και αναλγησία στην μέθοδο εφαρμογής της…νομιμότητας!

Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ:Απίστευτα επιτυχημένη σε ταχύτητα και αποτέλεσμα.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ:Ως τώρα δεν βρίσκεται στη…δικογραφία!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ:Στο βάθος του ορίζοντα κάποιοι βλέπουν ομολογία να έρχεται…

Κι όμως…

Μισή λέξη φαίνεται να  κρύβει ένα μεγάλο μυστικό στο φρικτό έγκλημα με το βιτριόλι…Και μια “βόμβα” που οσονούπω έρχεται …

Να ξεκαθαρίσουμε εξ αρχής ότι δίνουμε σε αυτή την υπόθεση άλλη προσοχή και σημασία καθώς ,έστω εργασιακά,διασταυρώνεται με την πολιτική ζωή του τόπου και ένα απο τα βασικά πρόσωπα εντοπίζεται να διέρχεται-εργασιακά και αθώα- απο μια πολύκροτη υπόθεση του παρελθόντος με πολιτικές αναφορές και τροπή που είχε πυροδοτήσει θόρυβο για σκάνδαλο πολιτικής σημασίας…

Η μισή λέξη με το μεγάλο μυστικό βρίσκεται κυριολεκτικά στο τελευταίο “χαρτί” της τελευταίας στιγμής…

Στην τελευταία συμπληρωματική  κατάθεση που έδωσε το θύμα της επίθεσης η Ιωάννα Πα. το απόγευμα της Πέμπτης στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Η πραγματική αλήθεια για τα κίνητρα του εγκλήματος ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ παντελώς από τη δικογραφία.

Αντίθετα στη δικογραφία που είναι πολυσέλιδη φαίνονται οι απίστευτες δυνατότητες της Ελληνικής Αστυνομίας,αλλά και η πρόοδος της επιστήμης να αποκαλύπτει και τα πιο καλά μελετημένα εγκλήματα.

Έτσι μοιάζει με αστείο και ανέκδοτο η δήθεν αδυναμία της να βρεί τους μιζαδόρους των σκανδάλων,τις καταθέσεις σε ελληνικές και ξένες τράπεζες,τις εταιρείες και το ποιός ταξίδεψε ή όχι σε σημεία που είναι γεμάτα κάμερες,όπως οι ελβετικές τράπεζες,οι φορολογικοί παράδεισοι…

Μέσα σε 20 ημέρες η Ελληνική Αστυνομία έχει βρει τους Μπαγκλαντεσιανούς που παρότι δεν μιλούν γρι ελληνικά προμήθευσαν το τηλέφωνο-μαϊμού,τους πήρε καταθέσεις,έδεσε τα πάντα.Βρηκε βίντεο με την κατηγορούμενη όχι στον τόπο του εγκλήματος ή στο σπίτι της,ή στην κίνηση με το ταξί,αλλά σε εντελώς άσχετα σημεία στη λεωφόρο Συγγρού,από όπου έκανε παραπλανητικά τηλεφωνήματα την παραμονή και την ημέρα του εγκλήματος εμφανιζόμενη ως αμερικανάκι…Κυριολεκτικά!…

Ολα αυτά στη δικογραφία ,μέσα σε ένα 20ήμερο…

Η αλήθεια όμως για τα κίνητρα του εγκλήματος απουσιάζει.

Υπάρχουν παντού και οι πιο κρυφές λεπτομέρειες για τη ζωή του θύματος,τα πιο μεγάλα μυστικά της προσωπικής ζωής,αλλά ούτε μία λέξη από το θύμα για την κατηγορούμενη και αντιστρόφως και τυχόν εμπλοκή και διασταύρωσή τους πριν το έγκλημα.

Ομως το απόγευμα της Πέμπτης συνέβη κάτι που ίσως προμηνύει “βόμβα” στη συνέχεια.

Το μεγάλο μυστικό φαίνεται πως πήγε να βγεί απο το στόμα του θύματος,αλλά το ανέβαλε για λίγο και όποιοι γνωρίζουν τα παρασκήνια των αστυνομικών ερευνών καταλαβαίνουν ότι το φρένο δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη φάση…

Ο πολύπειρος συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης Σάκης κεχαγιόγλου,όταν αργά το βράδυ της Παρασκευής ρωτήθηκε απο μας αν η κατηγορούμενη θα επιμείνει σε όλη την ζωή της στην άρνηση ,οποιασδήποτε εμπλοκής με το θύμα και το έγκλημα μας είπε :

“Η πληροφόρησή μου είναι ότι μέχρι σήμερα το βράδυ αυτή είναι η θέση της.Αυριο είναι μια άλλη ημέρα.Θα σας ενημερώσω γιά ό,τι τυχόν προκύψει και αν έχει ή θα αλλάξει κάτι”…

Ποιό λοιπόν είναι το μυστικό;

Προσέξετε καλά το τέλος της συμπληρωματικής κατάθεσης του θύματος και πως λέει ότι  επιφυλάσσεται να πει κι άλλα,αλλά σταματάει και διαγράφεται η (μισή) λέξη “επιφυλάσσομαι”.Γίνεται “εαν θυμηθώ κάτι άλλο θα επανέλθω”.

Στο τραγικό θύμα η Αστυνομία δείχνει μια φωτογραφία της κατηγορούμενης που εργάζεται σε περίοπτες δικηγορικές εταιρείες για πολλά χρόνια.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι το θύμα έχει πει πως δεν γνώριζε την κατηγορουμένη.

Στη συμπληρωματική κατάθεση λέει ότι ” η γυναίκα που μου έριξε το βιτριόλι είναι αναστήματος 1,65 με 1,70 και αν τη δω απο κοντά μπορώ να αναγνωρίσω το βλέμμα της”.

Υστερα της δείχνουν μια φωτογραφία της κατηγορούμενης Εφης Κακ. και την ρωτούν:”Την γνωρίζεις ή έχεις κάποια έχθρα μαζί της;”

Εκείνη απαντά πολύ ψύχραιμα,σχεδόν ξερά για τόσο βαριά κατηγορία και  ο διάλογος,όπως γράφεται μοιάζει με “βόμβα” που έρχεται να σκάσει:

“Την γνωρίζω,δεν έχω φιλικές σχέσεις μαζί της(σ.σ. δεν ρωτήθηκε καν για φιλικές…)και δεν έχω καμία έχθρα μαζί της.ΕΡΩΤΗΣΗ.Εχεις να καταθέσεις κάτι άλλο;ΑΠΑΝΤΗΣΗ(Επιφυλα) Εάν θυμηθώ κάτι άλλο θα επανέλθω με συμπληρωματική κατάθεση.

Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω.”

Ο κ.Λύτρας.

Δεν αναφέρεται στην κατάθεση του τραγικού θύματος αν ήταν παρών και ο δικηγόρος της κ.Απ.Λύτρας ή μόνη της έβαλε φρένο και δεν εγράφη ολόκληρη η λέξη “επιφυλάσσομαι”.

Προφανής εξήγηση είναι ότι το θύμα κρατάει άσο στο μανίκι και κρίνει ότι δεν ήρθε η κατάλληλη στιγμή να μιλήσει.Ισως για να βοηθηθεί η έρευνα που γίνεται απο τη Δικαιοσύνη σε αυτή τη φάση…