Αρχική Διεθνη Ελληνοαμερικανός θύμα βίας στις ΗΠΑ-Η Μαντόνα και ο Μπόλτον καταγγέλλουν τον Τραμπ...

Ελληνοαμερικανός θύμα βίας στις ΗΠΑ-Η Μαντόνα και ο Μπόλτον καταγγέλλουν τον Τραμπ ως “διεφθαρμένο και ναζιστή”…

1501

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ο Τραμπ είναι στριμωγμένος στα σχοινιά ,τα οποία ο ίδιος κρατούσε για να πνίγει κανόνες νομιμότητας και ηθικής.

Από τη μία μεριά ο πρώην στενός του συμβουλος Μπόλτον τον “εδωσε”στεγνά με βιβλίο στο οποίοπ περιγράφει ότι ο τραμπ έγραφε στα παλιά του παπούτσια τους νόμους και εκτός απο το ζήτημα της Ουκρανίας-Μπάϊντεν,παρενέβη εν ψυχρώ και υπέρ της συγκάλυψης των σκανδάλων Ερντογάν στην  τουρκική τράπεζα “Χάλκ” στις ΗΠΑ.

Οι αποκαλύψεις συνταράσσουν τον δυτικό κόσμο και ερμηνεύουν την αποθράσυνση Ερντογάν, ο οποίος με υποδείξεις Τραμπ κάνει ακρότητες στο Αιγαίο και στη Λιβύη για να επιτύχει καλό “ντηλ” κατ αρχήν ο Τράμπ με τους Ρώσους στη Λιβύη και Συρία και στη συνέχεια και ο Ερντογάν στη Μεσόγειο…

Ο Τούρκος εκπρόσωπος ψέλλισε χθες ορισμένες δικαιολογίες “περί αθώας τράπεζας” για να κοπάσει ο θόρυβος στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη καθώς ο Μπόλτον περιγράφει τις ωμές παρεμβάσεις Τραμπ υπέρ Εντογάν σε δικαστές της Νέας Υόρκης που χειρίζονται το σκάνδαλο της τουρκικής Τράπεζας.

Στις ΗΠΑ επικρατεί νεά αναταραχή απο τον θάνατο του ομογενούς Γιώργου Ζαπαντή στη Νέα Υόρκη.Ο ομογενής που έπαιρνε φάρμακα ψυχικής  υποστήριξης αρνήθηκε να αφήσει ένα σπαθί σαμουράϊ που κρατούσε και αν και ήταν εντελώς ακίνδυνος καθώς είχε εξουδετερωθεί απο αστυνομικούς που έσπευσαν εκεί πυροβολήθηκε με “τίζερ” αρκετές φορές.

Γείτονες είπαν ότι όταν πυροβολήθηκε τελευταία φορά ήταν πεσμένος,δεμένος και φώναζε ότι δεν μπορέι να αναπνεύσει.

Στο νοσοκομείο η διάγνωση είναι οτι πέθανε από καρδιακή ανακοπή,η οποία όμως προκλήθηκε απο τους “ηλεκτρικούς πυροβολισμούς” και η μητέρα του κατήγγειλε αστυνομική βία και στον δράστη αστυνομικό αρμόζει μόνο φτύσιμο…

Η διάσημη Μαντόνα κάτω απο αυτές τις συνθήκες χαρακτήρισε τον  Τράμπ “ναζί” και δήλωσε ότι προτιμά ως πρόεδρο τον “κοιμισμένο Μπάϊντεν χίλιες φορές.

Η διάσημη τραγουδίστρια έγραψε μεταξύ άλλων:

“…Ας επιβραδύνουμε τη διάγνωση του COVID-19 στην Αμερική γιατί ο αριθμός των κρουσμάτων ανεβαίνει υπερβολικά ψηλά ώστε να μπορεί να τον χειριστεί ο Τραμπ… Και ας κάνουμε έναν νόμο ώστε όποιος καίει τη σημαία για έναν χρόνο, να πηγαίνει φυλακή, αλλά ας μην έχουμε νόμους ή μεταρρυθμίσεις ή συνέπειες για αστυνομικούς που πυροβολούν και σκοτώνουν Αφροαμερικανούς χωρίς λόγο!…Ο Τραμπ είναι αναστατωμένος που βεβηλώθηκε η εικόνα του Τζορτζ Ουάσινγκτον παρόλο που ο Τζορτζ Ουάσινγκτον είχε σκλάβους! Θα προτιμήσω τον “κοιμισμένο” Τζο Μπάιντεν από αυτόν το λευκό ψυχοπαθή ναζί που βρίσκεται στον Λευκό Οίκο! Ώρα να ξυπνήσουμε»