Αρχική Αθλητικα Επική πρόκριση ΠΑΟΚ επι της Μπενφίκα με μάθημα στον…Αλαφούζο!

Επική πρόκριση ΠΑΟΚ επι της Μπενφίκα με μάθημα στον…Αλαφούζο!

1233

Ο ΠΑΟΚ έδωσε ένα ωραίο μάθημα στον…Αλαφούζο και πέτυχε μια μεγάλη πρόκριση απέναντι στο (θεωρητικά) φαβορί,δηλαδή τους “αετούς” της Λισαβώνας.
Σε τόσο κρίσιμο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τέσσερις Ελληνες και μάλιστα νεαρούς των Ακαδημιών του,αν υπολογίσουμε σε αυτή την κατηγορία και τον Δημήτρη Πέλκα.
Ο ΠΑΟ του Αλαφούζου θυμίζουμε ότι αφού ξαναπήρε πόωσ τη χαμένη του απο τις ‘στραματσονιές-αλαφουζιές”τιμή του με τον Γιώργο Δώνη,τον Χρήστο Δώνη και καμιά 10αριά παιδιά των ακαδημιών του με τη γνωστή “αλαφουζιά” τα πέταξε όλα έξω.
Στη θέση τους έφερε κάτι τυχάρπαστους των υπόγειων “ραφιών” Ισπανούς,έναν Καρλίτος και κάτι Ροκάδες που η μέση τους σπάει με …φουρνέλλο.
Για αυτό το συνονθύλλευμα ο Αλαφούζος απαιτεί εκατομμύρια απο τη ΝΟΒΑ,χωρλίς να υπολογίζει ότι οι φίλαθλοι θα γυρίζουν στο…ολλανδικό πρωτάθλημα να βλέπουν Βαγγέλη Παυλίδη,Γιακουμάκη κλπ
Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Μπενφίκα στο κρίσιμο ματς και ο ΠΑΟ έχασε απο τον Αστέρα σε ένα έυκολο ματς…
Στο επόμενο παιχνίδι που θα είναι διπλό με πρώτο στο Κρασνοντάρ ο ΠΑΟΚ στις 22 και 30 Σεπτεμβρίου μπορεί να περάσει τους Ρώσους που έχουν ως σταρ έμα επίσης διωγμένο με αχαριστία απο τον Αλαφούζο,τον Μάρκους Μπέργκ!
Το ματς της Τούμπας ήταν γκραν γκινιόλ και αφού ο ΠΑΟΚ γλίτωσε απο το δοκάρι στο α ημίχρονο στο δεύτερο έστειλε δυο φορές τη μπάλλα στα δίχτυα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.το πρώτο απο αυτογκολ του Βερτόγκεν και το δεύτερο με τον Ζίβκοβιτς,ο οποίος πριν καταλήξει στον ΠΑΟΚ έπαιζε για την …Μπενφίκα!
Θυμίζουμε ότι ο Σαββίδης όταν όλοι του έλεγαν να διώξει τον πορτογάλλο προπονητή Αμπελ Φερέϊρα τον κράτησε.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ολυμπιακό πέρυσι στο Καραϊσκάκη και ο φερέϊρα πήρε τις εντυπώσεις σε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που σήμερα είναι στο έσχατο σκαλοπάτι αξιοπιστίας.
Στο εξωτερικό απειλείται λόγω των αθλιοτήτων Αυγενάκη με αποβολή και στο εσωτερικό το άγριο παρασκήνιο οργιαζει για να καταλήξουν στο καλάθι των αχρήστων τα στημένα για τα οποία δικάζεται ο Β.Μαρινάκης καιμερικές δεκάδες ακόμα απο την αλήστου μνηήμης εποχή,η οποία είχε διαδεχθεί μια άλλη επίσης αλήστου μνήμης εποχή…
Στον Πειραιά όλοι περιμένουν με περιέργεια την πρόταση της Εισαγγελέως Βασ.Βλάχου για την περίφημη δίκη-παρωδία του NOOR 1, η οποία διεξάγεται αφού πρώτα καθάρισαν τους μάρτυρες…

ΠΑΟΚ-Μπενφίκα 2-1

Γκολ: 63′ αυτ. Βερτόνχεν (ΠΑΟΚ), 75′ Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), 90+4′ Ράφα Σίλβα (Μπενφίκα)

Κίτρινες: Πέλκας, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Σβαμπ – Αλμέϊδα

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέϊρα): Ζ. Ζίφκοβιτς, Κρέσπο, Γιαννούλης, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ινγκασον, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Τζόλης (80′ Εσίτι), Πέλκας (67′ Αντρίγια Ζίφκοβιτς), Ακπομ (70΄ Σφιντέρσκι).

Μπενφίκα (Ζόρζε Ζεσούς): Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Βερτόγκεν, Γκριμάλντο, Τάαραμπτ (78′ Ράφα Σίλβα), Βάϊγκλ, Πίτζι, Εβερτον, Σεφέροβιτς (72′ Βινίσιους), Πεντρίνιο (65’ Νούνες Ριμπέϊρο).