Αρχική Αθλητικα Επιπόλαιος σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ ο ΠΑΟ ηττήθηκε από ΠΑΣ και Αρμάνι.

Επιπόλαιος σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ ο ΠΑΟ ηττήθηκε από ΠΑΣ και Αρμάνι.

1407

 

 

Μετά την “επιτυχία” στο ποδόσφαιρο,δηλαδή την ήττα απο τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο(Ο ΟΛυμπιακός μίκησε 2-0 εκτός την Καλαμάτα) στα πρώτα παιχνίδια και ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έβγαλε μια ανάλογη “σοβαρότητα”,έστω για ένα διάστημα του παιχνιδιού ,όπως το συνηθίζει.

Αυτή τη φορά το διάστημα ήταν στην τρίτη περίοδο.Ενώ είχε φτάσει το παιχνίδι στους 3 πόντους πίσω,με απίστευτη αμυντική ολιγωρία- επιπολαιότητα,ένδειξη μη πειθαρχίας των παικτών στα αμυντικά σχέδια του προπονητή,έχασε 4-5 ριμπάουντ αμυντικά.Ως να έπαιζε βόλλεϋ η Αρμάνι.Και το -3 έγινε -18 σε 2-3 λεπτά!!!

Στο παιχνίδι ο ΠΑΟ αρχικά με το μυαλό συγκεντρωμένο είχε πάρει προβάδισμα και φαινόταν ότι με καλή άμυνα θα μπορούσε να φύγει νικητής.

Στο τέλος της τέταρτης περιόδου έχανε με 91-74  και σε 90 δευτερόλεπτα έφτασε στο 91-84 με 10 -0.Ενδειξη της ασύμμετρης προσπάθειας σε σημεία του παιχνιδιού και κυρίως στην άμυνα.

Δεν πρόλαβε τελικά,όπως και στον α΄γύρο στο ΟΑΚΑ.

Τελικό αποτέλεσμα 96-87.

Ο Ομπράντοβιτς φαίνεται να έχει αφυπνίσει για καλά τη Φενέρ.Νίκησε εκτός την Μπασκόνια (74-61) και ανέβηκε ήδη στη 12 θέση.

Πολλοί θεωρούν βέβαιη την πρόκριση στην 8άδα του Ομπράντοβιτς και αν τα καταφέρει ,τότε δεν αποκλείεται τίποτα και για την πρώτη θέση στο τέλος!

Η Ρεάλ νίκησε πολύ δύσκολα την Ζάλγκιρις του Σάρας(82- 71)και ο Μκάμπι Τλε Αβιβ δύσκολα  εκτός την Αλμπα με  95-89