Αρχική Ελλαδα Ευνουχίζουν την Δημοκρατία και η Ακαδημία Αθηνών σιωπά…

Ευνουχίζουν την Δημοκρατία και η Ακαδημία Αθηνών σιωπά…

2351

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

“Πέθανε ο Λιγ…”

Τη φράση αυτή την είπαμε κάνοντας ένα γκάλοπ σε δικηγόρους γιατρούς,πληροφορικούς,επιχειρηματίες,δημοσιογράφους,πολίτες κάθε κατηγορίας επί 2-3 ημέρες.

Όλοι μας απάντησαν με ερώτηση: “Ποιός είναι αυτός;”

Ουδείς εξ όσων ρωτήσαμε εμείς γνώριζε ότι πέθανε ένας επι χρόνια μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και -το κυριότερο-πρώην πρόεδρος του Ανώτατου Πνευματικού Ιδρύματος της χώρας μας.

Ναι,αυτό(πρέπει να) είναι η Ακαδημία Αθηνών,την οποία στο παρελθόν(πολύ μακρινό) κόσμησαν προσωπικότητες…

Πριν μερικά χρόνια μετείχαμε νομικά στην υπεράσπιση ενός πολιτικού στελέχους του Υπουργείου Παιδείας,το οποίο είχε συκοφαντήσει ένας “κονομισάριος”.

Σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε ο συκοφάντης και σε δεύτερο βαθμό δεν γλίτωνε αφού η συκοφαντία ήταν καραμπινάτη.

Το πολιτικό στέλεχος δέχθηκε να μην τον καταδικάσει και σε δεύτερο βαθμό και το μητρώο του έχει την τεράστιας ηθικής απαξίας καταδίκη για “συκοφαντία”.

Του πήρε όμως μια ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ δήλωση με την υπογραφή του στην οποία μεταξύ άλλων έγραφε ευθέως ότι “είμαι συκοφάντης του κ. Καρ…..” κλπ κλπ

Πάθαμε σοκ όταν μετά 5-6 χρόνια διαβάζοντας μια ανακοίνωση της Ακαδημίας βρήκαμε τον συκοφάντη να υπογράφει ως…Πρόεδρος της Ακαδημίας!!!

Το ίδιο σοκ που παθαίνουμε τώρα καθώς δικαστές και εισαγγελείς καταγγέλλουν ότι οι συνεχείς τροποποιήσεις των νόμων και του Ποινικού Κώδικα δεν αποβλέπουν στην αποσυμφόρηση των φυλακών,αλλά στο κουκούλωμα σκανδάλων και έχουν πολλές φορές πληρωθεί γερά εκεί που πρέπει ορισμένες φωτογραφικές τακτοποιήσεις.

Στέλεχος, για το οποίο οι φήμες στο παρελθόν οργίαζαν για τέτοιες τακτοποιήσεις με το αζημίωτο,το βρήκαμε μια μέρα ΜΕΣΑ στην Ακαδημία Αθηνών και μην πάει το μυαλό σας μόνο σε νομικούς…

Μέσα στην Ακαδημία βρέθηκε επίσης πρόσωπο για να συνεχίσει απρόσκοπτα να προσφέρει βοηθητικά ερωτικά καθήκοντα στο απώτερο παρελθόν.Εκτελούσε τα καθήκοντά του προς σημαίνον ακαδημαϊκό στέλεχος και ήταν “βοηθητικά” για να μην συγκρουστούν με τα καθήκοντα άλλης κυρίας που τα ασκούσε με το…νόμο!

Προσβάλλουν συνολικά την Ακαδημία αυτά,αν δεν λέτε πρόσωπα συγκεκριμένα μας λένε ορισμένοι.

 

Σωπάααατε! Ας καθαρίσουν τις τσέπες τους,τους λογαριασμούς τους,τα κρεβάτια τους κάνοντας αυστηρή επιλογή των όσων βάζουν στην Ακαδημία.

Η ας κάνουν αυτό που έχει η Ακαδημία των Νόμπελ.Εκεί είναι ατιμώρητη η δημοσίευση ονομάτων και έτσι αποκαλύφθηκε με ονόματα η οικονομική και σεξουαλική συναλλαγή ,η οποία έδινε διαβατήρια για να γίνει κανείς μέλος της,να πάρει το βραβείο κλπ

Στην Ελλάδα για να μην αποκαλύπτονται αυτά και αναγκαστούν να κάνουν μέλη της Ακαδημίας εκείνους που πραγματικά αξίζουν στους διάφορους κοινωνικούς τομείς,έφτιαξε η εξουσιαστική α-λιτ ένα νομικό πλέγμα περι των προσωπικών δεδομένων και λοιπών αθλιοτήτων που όμοιό του ΔΕΝ υπάρχει σε καμία δυτική δημοκρατία.

Βέβαια αυτό το πλέγμα το άπλωσαν παντού.Με την συν-ένοχη σιωπή και συμπαράσταση αυτής ακριβώς της Ακαδημίας Αθηνών.

Αυτής που δεν είχε μια λεξούλα για το όργιο διαφθοράς που μαρτυρούν άπειρες δικογραφίες που κουκουλώνονται αφού μείνουν στα δικαστικά συρτάρια για πολλά-πολλά έτη

Αυτής της Ακαδημίας που είδε και μέλη της στις λίστες των Ελλήνων σε φορολογικούς παραδείσους όπου μόνο η νομιμότητα δεν βασιλεύει αλλά αντίθετα την κοσμούν επιχειρηματίες σαν τους Μπομπολαίους που αφούν κατασκεύασαν την Αττική Οδό τις ΠΑΘΕ και διαφέντευαν την Ελλάδα με δάνεια και ΜΜΕ έπεσαν λέει έξω και έφυγαν και τώρα πρέπει να δοθούν αυξήσεις στα τερατώδη διόδια των δρόμων τους…

Οοοοχι!Οσο και αν ψάξετε δεν θα τους βρείτε να μένουν σε δυαράκι και να σιτίζονται (μετά το “πρυτανείο” απο το κοινωνικό παντοπωλείο,όπως τόσα και τόσα θύματα της διαφθοράς…

Αυτές τις ημέρες προσπαθούν στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία να την ευνουχίσουν εντελώς…

Κρίνουν οι αρχές λέει,ότι είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων να  έλθει στο κινητό ή στο email μια πρόσκληση η ανακοίνωση πολιτικού για κάποια προ-εκλογική δραστηριότητα.

Το τελευταίο και πιο ισχυρό χτύπημα σε όσους θέλουν να κατεβούν στην πολιτική ,αλλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα των ισχυρών.

Το δίνουν  αυτό το χτύπημα,από το κτίριό τους στο κέντρο της Αθήνας.Σε αυτό το κέντρο στην αρχαία Αθήνα φώναζαν τους ισχυρούς οικονομικούς,τους έπαιρναν τα επιπλέον του ορίου ποσά υπέρ του Δήμου(Δημοκρατίας…) και τους εξοστράκιζαν για να μην εμποδίζουν τους αδύναμους οικονομικά να λάβουν αξιώματα.

Χρειάζεται να σημειώσουμε ότι τα κινητά και το Ιντερνετ μπορεί να χρησιμοποιούνται απο ιδιώτες,αλλά με την συνδρομή του Δημοσίου,άνευ του οποίου ΔΕΝ μπορούν να λειτουργήσουν…

Κι αλλού αναπτύσσεται η υποκρισία…Μόνο στη δική μας (δυτικού τύπου) χώρα έχει γίνει κυρίαρχη μορφή εξουσίας…