Αρχική Ελλαδα ΗΠΑ:Εχουμε τεράστιες αποδείξεις ότι ο κοροναϊός ξεκίνησε απο τα κινεζικά εργαστήρια της...

ΗΠΑ:Εχουμε τεράστιες αποδείξεις ότι ο κοροναϊός ξεκίνησε απο τα κινεζικά εργαστήρια της Γιουχάν!!!

1282

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

«Υπάρχουν τεράστιες αποδείξεις ότι ο κοροναϊός προήλθε απο τα εργαστήρια της Γιουχάν.Η Κίνα είναι γνωστή για την ιστορία της να μολύνει τον κόσμο και να χρησιμοποιεί εργαστήρια που δεν τηρούν τους κανόνες”

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών και πρώην επικεφαλής της CIA Μάϊκλ πομπέο σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ΑΒC σε μία νέα πιο έντονη απο κάθε άλλη φορά επίθεση στην Κίνα.

Η δήλωση έγινε λίγες ώρες μετά την επανεμφάνιση του βορειοκορεάτη δικτάτορα Κιμ Ουν και δίδει μεγαλύτερη ακόμα αξιοπιστία στις αναλύσεις ότι ΗΠΑ και Κίνα βρίσκονταν σε ένα άγριο παρασκηνιακό παζάρι που έχει και οικονομικό περιεχόμενο πολύ σοβαρό,αλλά ταυτόχρονα και γεωπολιτικό καθώς διαπραγματεύονταν την εξουδετέρωση του βορειοκορεάτη, ο οποίος δεν είναι τίποτα παρα πάνω από πιόνι της κινεζικής πολιτικής.

Τα δυο στρατόπεδα επανήλθαν στις έντονες αντιπαραθέσεις.Οι Βορειοκορεάτες κατ εντολήν της Κίνας προφανώς άνοιξαν πυρ εναντίον φυλακίου νοτιοκορεατών για να υπογραμμίσουν ότι ο Κιμ των πυρηνικών παραμένει πολύ απειλητικός.

Λίγο νωρίτερα σοβαρά πυρά προήλθαν από τις ΗΠΑ όταν ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι θα επανεξετάσει την αποπληρωμή του τεράστιου αμερικανικού χρέους προς την Κίνα καθώς “μπορέι να παρακρατήσει το τεράστιο ποσό που θεωρεί ότι πρέπει να πληρώσει η Κίνα ως αποζημίωση για την μόλυνση των Αμερικανών με τον κοροναϊό των εργαστηρίων της”…

Είχαμε κατ αποκλειστικότητα,όπως θυμούνται οι αναγνώστε ςμας γράψει εδω και πολύ καιρό ότι μεγάλες αμερικανικές νομικές  εταιρείες έχουν αναλάβει να συντάξουν αγωγές εναντίον του κινεζικού κράτους για αποζημίωση απο τους χιλιάδες θανάτους (θα ξεπεράσουν τις 100.000)απο κοροναϊό.

Από τους πρώτους στην Ελλάδα επίσης αναφερθήκαμε στα εργαστήρια της Γιουχάν αφήνοντας κατα μέρος τα παραμύθια περί κινέζων αγροτών που έφαγαν μολυσμένη νυχτερίδα ή μολυσμένο παγκολίνο.

Ο εκπρόσωπος της Κίνας δίδοντας μεγάλη σοβαρότητα στα παιχνίδια των εργαστηρίων της Γιουχάν απαντώντας στο Λευκό Οίκο είπε στα εργαστήρια αυτά γίνονατι πράγματι έρευνες αυτής της κατηγορίας,αλλά χρηματοδοτούνται και απο τις ΗΠΑ εδώ και πολύ καιρό.

Μετά την δήλωση αυτή ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ απάντησε στην προαναφερόμενη συνέντευξη ότι οι κινέζοι δεν αφήνουν τους Αμερικανούς γιατρούς ή άλλους ξένους γιατρούς να πλησιάσουν την περιοχή και να διαπιστώσουν ποιός ήταν ο πρώτος ασθενής και ποιές ήταν οι συνθήκες εκκίνησης της πανδημίας.

Προφανώς αναφέρεται σε αυτό που πάνω απο μήνα τώρα γράφουμε:ποιός είναι ο “Ασθενής Νο1”.

Οι Κινέζοι απέκλεισαν κάθε έξοδο και είσοδο στην ευρύτερη περιοχή της Γιουχάν και έτσι ήλεγχαν αν θα περνούσαν ξένοι γιατροί προς την περιοχή αυτή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην απόρρητη έκθεση που συνέταξαν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και την παρέδωσαν στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου,δηλαδή δυο μήνες πριν ,αναφέρονται όχι μόνο στις “αποδείξεις” που επικαλείται ο Υπουργός Εξωτερικών Πομπέο,αλλά και σε αποδείξεις δολοφονίας Κινέζων γιατρών, οι οποίοι στα πλαίσια της πολυετούς συνεργασίας τους με Αμερικανούς και ξένους σε επιστημονικό επίπεδο μίλησαν για την πραγματική εκκίνηση του κοροναϊού.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος τίθεται σε κίνδυνο εξαιτίας ενός ιού που προήλθε από κινεζικά εργαστήρια»είπε ο Πομπέο σηματοδοτώντας την διαμάχη που θα ξεσπάσει σύντομα σε άλλα ,νομικά και γεωστρατηγικά “φόρα” μεταξύ των δυο υπερδυνάμεων.

“Λυπάμαι για την έλλειψη συνεργασίας των κινεζικών αρχών, προκειμένου να ριχθεί φως στην προέλευση της πανδημίας.

Συνεχίζουμε να εμποδίζουν την πρόσβαση στους Δυτικούς, σε καλύτερους γιατρούς.Πρέπει να μπορέσουμε να πάμε εκεί κάτω. Δεν έχουμε τα δείγματα ιού,τα οποία χρειαζόμαστε επιστημονικά”πρόσθεσε ο Αμερικανός Υπουργός και μερικοί φτάνουν στο σημείο να πιστεύουν ότι η αμερικανική ηγεσία εσκεμμένα δεν πήρε άμεσα μέτρα,ώστε να προκληθεί μέγας αριθμός θυμάτων και η Κίνα να χάσει κάθε ηθική βάση στην διεθνή κοινή γνώμη,η οποία έχει νωπές εικόνες μαζικών τάφων σε αμερικανικό νησάκι κοντά στη Νέα Υόρκη και για εξολόθρευση πληθυσμών σε φτωχές συνοικίες και γηροκομεία.

Θυμίζουμε το γεγονός ότι ο Αμερικανός συγγραφέας Ντην Κούντζ σε βιβλίο που είχε γράψει το 1981 έγραφε για ιούς βιολογικού πολέμου σε εργαστήρια της τότε Σοβιετικής ενωσης.

Οταν το 1989 έπεσε η Σοβιετική Ενωση με αστραπιαία ταχύτητα όχι μόνο άλλαξε τη χώρα λειτουργίας των εργαστηρίων,αλλά έγραψε ότι αυτό θα συμβεί στην κινεζική πόλη Γιουχάν…

Η ένταση μεταξύ των υπερδυνάμεων θα κλιμακωθεί ενόψει των αμερικανικών εκλογών καθώς ο Ντ.Τραμπ δηλώνει ότι “οι κινέζοι ηγέτες θα κάνουν το παν ώστε να χάσω τις εκλογές για να μην έχουν ισχυρό αντίπαλο στη Δύση”.

Προφανώς το επιχείρημά του θα είναι προεκλογικά ότι οι Κινέζοι δολοφόνησαν με τον κοροναϊό χιλιάδες Αμερικανούς ξαναψήφιστε με να μην τους πληρώσω το χρέος που άλλες κυβερνήσεις δημιούργησαν και να τους βάλω στη θέση τους”.

Μην το υποτιμάτε…Ισως γιαυτό ό Υπουργός Εξωτερικών Μ.Πομπέο όταν ρωτήθηκε στην συνέντευξη αν πιστεύει πως εσκεμμένα έβγαλαν τον κοροναϊό απο τα εργαστήρια οι κινέζοι αρνήθηκε να απαντήσει…