Αρχική Διεθνη Η Βρετανία ψήφισε Τζόνσον και έξοδο απο την Ευρώπη!

Η Βρετανία ψήφισε Τζόνσον και έξοδο απο την Ευρώπη!

1525

Φανταστείτε τι προκαλεί στους Βρετανούς ψηφοφόρους ο Τζέρεμι Κόρμπιν για να δώσουν αυτοδυναμία σε έναν τύπο με το παρουσιαστικό και τις γκάφες του Μπόρις Τζόνσον…

Οι Βρετανοί του έδωσαν αυτοδυναμία(exit poll) και 368 έδρες ενώ στον Κόρμπιν έδωσαν το χειρότερο αποτέλεσμα στην ιστορία του Εργατικού Κόμματος.

Προφανώς ο Κόρμπιν θα φύγει,αλλα αφού έδιωξε και την Βρετανία(εκτός απροόπτου…)από την Ευρωπαϊκή Ενωση και την έστειλε να γίνει εξάρτημα των ΗΠΑ.

Θα πάει καλύτερα οικονομικά ως εξάρτημα;Θα δείξει προσεχώς και αφού θα λήξει χωρίς ανατροπή η μεταβατική περίοδος για την έξοδο.

Ο Κόρμπιν είναι ένας τύπος ,τον οποίο αντιγράφουν σε πολλά ορισμένοι της παλαιολιθικής εποχής του ΣΥΡΙΖΑ…Του έθεσαν το ερώτημα αν είναι κομμουνιστής και στη Βρετανία του 2020 κατάφερε να μην απαντήσει!!!

Προφανώς φυσιολογικά ήρθε η συντριβή του.Και ταυτόχρονα έδειξαν οι Βρετανοί την απελπισία τους ψηφίζοντας τον αλλοπρόσαλλο Μπόρις.

Το πρώτο πρόβλημα της Βρετανίας θα είναι η Σκωτία,καθώς αντιτίθεται στην έξοδο ,η οποία θα επιταχυνθεί σύμφωνα με τον Τζόνσον…

Η νίκη του Τζόνσον θα ενισχύσει τα μάλα τον Σαλβίνι στην Ιταλία,την Λεπέν στην Γαλλία ,τον Ορμπαν στην Ουγγαρία και άλλους ηγέτες που προβάλλουν περισσότερο την πατριωτική πλευρά των χωρών.

Αν τελικά φύγει η Βρετανία από την Ευρ.Ενωση τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στην Ενωση,η οποία για να διατηρηθεί θα πρέπει να ενισχύσει την πατριωτική πλευρά των κρατών μελών.

Είναι πέρα απο βέβαιο ότι στον μέσο Βρετανό που ψήφισε Τζόνσον και έξοδο μέτρησε η εικόνα μιας Γερμανίας που κυρίευε σιγά-σιγά την Ευρώπη και θα μετέβαλε την Βετανία απο υπερήφανη νικήτρια του παγκοσμίου πολέμου “παιδί για γερμανικές σφαλιάρες”…

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι εδώ και ένα χρόνο σχεδόν έχουν εξαφανιστεί απο το προσκήνιο οι κύριοι εκφραστές αυτής της γερμανικής προβολής,δηλαδή Σόϊμπλε,Μέρκελ,Ζεεχόφερ κ.α.