Αρχική Ελλαδα Η εξόντωση του εφοριακού με τα μηδέν ευρώ,τα χάδια στα κρατικά στελέχη...

Η εξόντωση του εφοριακού με τα μηδέν ευρώ,τα χάδια στα κρατικά στελέχη με τις μίζες εκατομμυρίων σε Μύκονο,Χαλκιδική και η …λάσπη Πολλάκη στην πολιτικό -σύζυγο δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ που κυνηγάει το …έγκλημα!

1766

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Τα γεγονότα:

Στις θάλασσες οργιάζουν τα ιστιοφόρα που κάνουν κάθε είδους εγκλημα με λαθροκινήσεις.Απο ναρκωτικά μέχρι μετανάστες.

ενα τέτοιο κύκλωμα αποκαλύφθηκε πρόσφατα με συμμετοχή κρατικών λειτουργών κλπ.Ενας εφοριακός έμπλεξε στην έρευνα μιας τέτοιας υπόθεσης.Βρέθηκε κατηγορούμενος με προσημειωμένα 10 χιλιάρικα τα οποία δεν πήρε ποτέ και με μια παιδικών επιδόσεων παγίδα που του έστησαν 8 αστυνομικοί, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να τον συλλάβουν με τα λεφτά στο χέρια σε ένα στενό δρομάκι μήκους 3 μέτρων και πλάτους ενός μέτρου!!!

Ολα μοιάζουν σαν να τον άφησαν να φύγει για να καταγραφεί καταδίωξη κλπΔεν του βρήκαν ποτέ και πουθενά ένα ευρώ.Αρα αυτός ο εφοριακός που δεν πήρε ευρώ όταν ερευνούσε ως ελεγκτής τεράστια σκάνδαλα μεταξύ των οποίων και το σκάνδαλο της Παντείου προσπάθησε να πάρει 10 χιλιάρικα σε μια υπόθεση της πλάκας,στην οποία ό,τι έπρεπε να κάνει το έκανε υπηρεσιακά.

Ηταν της πλάκας ή μήπως η επιχείρηση που ωφελήθηκε με 1.5 εκατομ είναι βιτρίνα;

Και αν είναι βιτρίνα τόση εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών και να μην το βρουν;

Τέλος πάντων.Ο εφοριακός καταδικάστηκε σε 11 χρόνια κάθειρξη.

Φυσικά τον έδιωξαν απο την πρώτη μέρα της σύλληψης απο την υπηρεσία μέχρι να δικαστεί απο ευθιξία.

Θυμάστε στη Μύκονο έναν κρατικό αξιωματούχο με εκατομμύρια απο μίζες;

Το ανακοίνωσαν μάλιστα.Με επανελέγχους και επανελέγχους το ποσό κατέβηκε,αλλά και πάλι ήταν μεγάλο.Ούτε ημέρα φυλακής για τον γίγαντα αυτό της αθωότητας…Φυσικά ποτέ δεν απομακρύνθηκε απο την υπηρεσία του…

Στη “Μύκονο του Βορρά” τη Χαλκιδική τέσσρις διευθυντές υπηρεσιών είναι με κατηγορίες κακοθργήματα.Υπηρετούν κανονικά  στη θέση τους…

ο ένας είχε ανακοινωθεί ότι βρέθηκε με “ταμείο” 5 εκατομμύρια.ΕΠανέλεγχος και δώστου επανέλεγχος και με διάφορους τρόπους το ποσό έπεσε κοντά στο εκατομμύριο.

Κατδικάστηκε σε αστεία ποινή ολίγων μηνών φυλάκισης και ζήτησε  μεγαλύτερη ποινή για να κάνει έφεση και να…αθωωθεί η να παραγραφεί η υπόθεση όπερ και εγένετο.

Ετσι ασκείται χρόνια η αντεγκληματική πολιτική στην Ελλάδα.

Περιμέναμε και εμείς ότι θα βελτιωθούν πολύ τα πράγματα όταν μάθαμε ότι απο την δεξαμενή της νομιμότητας και ηθικής τον ΣΚΑΙ,η κυβέρνηση Μητσοτάκη άντλησε ένα ακόμα στέλεχος.Τη συζυγο του δημοσιογράφου(παντρεύθηκαν το 2018) του ΣΚΑΙ Κωνσταντίνου Δαυλού.

Η συζυγος αυτή είναι η Σοφία Νικολάου και είναι μια όμορφη 40αρα δικηγόρος.

Μένουμε κατάπληκτοι με τις δημοσιεύσεις του Πάυλου Πολλάκη.

Δημοσίευσε ένα έγγραφο με το οποίο θα λάβει αμοιβή για έξοδα τέσσερα χιλιάρικα.Με αυτά θα είχε αναχώρηση στις 6 Αυγούστου και επιστροφή στις 15 Αυγούστου στην Κω και συνοδεία 4 άτομα.

Στο έγγραφο αναφέρονται τα εξής:

 

Οπως βλέπετε έχεις τέσσερις συνοδούς ασφαλείας.

Ο κ.Πολλάκης θέτει θέμα διακοπών με χρήματα του δημοσίου και ελέγχει τι είδους υπηρεσιακό καθήκον είναι αυτό στο 15Αύγουστο.

Εκείνη ανταπάντησε ο κ.πολλάκης θεωρεί ότι δεν του λέει την αλήθεια κλπ.

Γιατί τόση δυσκολία από μια δικηγόρο και σύζυγο γνωστού δημοσιογράφου ενός ομίλου που διδάσκει διαφάνεια ,ηθική και νομιμότητα;

Θα ανακοινώσει σε ποιό ξενοδοχείο έκλεισε η αποστολή,ποιά είναι τα ονόματα των μελών της αποστολής,αφού δεν είναι μυστική,θα δώσει τα σχετικα παραστατικά και όλα καλά.

Η κ.Νικολάου ομιλεί για λάσπη και ταξίδι στην Κω απο 6-9 Αυγούστου και λογικό είναι αυτό και όχι 9ήμεη επιθεώρηση φυλακών και υπηρεσιών.

Γιατί τα χαρτιά γράφουν 6 αναχώρηση και 15 επιστροφή;

Περιλαμβάνει και διακοπές ;Αν ναι που είναι το πρόβλημα να πει ότι δράττεται της ευκαιρίας;

Μήπως το που θα μείνει;Μήπως γιατί να έχει 4 αστυνομικούς συνοδεία στις διακοπές της;

Αν όλοι οι Γενικοί Γραμματείς Αντεγκληματικής Πολιτικής έκαναν το ίδιο που είναι το πρόβλημα;

Αν είναι όλα καλά μια και είναι ,όπως γράφει καλή και μάχιμη δικηγόρος μπορεί να ασχοληθεί με τις άλλες υποθέσεις που προαναφέρουμε με ταξιδάκια στη Μύκονο,στη Χαλκιδική και στη…Λεωφόρο Αλεξάνδρας;