Αρχική Αθλητικα Η Ευρώπη (και η Ιταλία)προσκυνά ακόμα τον αρχι-σκόρερ Κριστιάνο!

Η Ευρώπη (και η Ιταλία)προσκυνά ακόμα τον αρχι-σκόρερ Κριστιάνο!

1387

Λίβερπουλ,Ρεάλ,Μπάρτσα,Μπάγερν,Γιουβέντους,πΑΡΊ σεν Ζερμέν,Αγιαξ νίκησαν το Σαββατοκύαρικο τις Γιουναϊτεντ,Σεβίλλη, Γρανάδα,Χέρτα ,Πάρμα και Λοριάν αντίστοιχα.
Οι μεγάλοι παίχτες επίσης Σαλάχ και Μέσι έβαλαν τα νικητήρια γκολ
Ο μεγάλος Κριστιάνο Ρονάλντο αν ήταν στην Βρετανία θα ήταν δεύτερος σκόρερ ,ένα πίσω απο τον Βάρντι της Λέστερ που έχει 17 γκολ.Αν ήταν στην Ισπανία θα ήταν …Πρώτος σκόρερ με 2 μπροστά από τον Μέσι.Στην Ιταλία όμως ο εκπληκτικός Ιμόμπιλε της Λάτσιο έχει ήδη (με σημερινό χατ τρικ) φτάσει στα 23 γκολ με 5 ασίστ.
Αν ο Κριστιάνο ήταν στη Γερμανία θα ήταν πρωτος σκορερ με διαφορά 3 γκολ απο τον Λεβαντόφσκι της Μπάγερν, ο οποίος σκόραρε επίσης στο εκτός 4-0 με την Χέρτα.
Ο Κριστιάνο νίκησε μόνος του την Πάρμα βάζοντας και δεύτερο γκολ όταν η Πάρμα ισοφάρισε το πρώτο του.Η Γιούβε ξέφυγε 7 βαθμούς απο την Ιντερ που έφερε 1-1 εκτός με την Λέτσε στην οποία δεν έπαιξε ο Ταχτσίδης.
Στο μεγάλο ντέρμπι της Αγγλίας το ακριβό ρόστερ της Λίβερπουλ ,νίκησε να ταλέντα,αλλά άπειρα “μωρά” της Γιουνάϊτεντ.
Ειδικά στις καθυστερήσεις φάνηκε η ..αφέλεια και πάλι.
Ολοι ήταν μπροστά να ισοφαρίσουν και ο τερματοφύλακας Αλισον έστειλε τη μπάλλα στο κέντρο με το χέρι.Ο Σάλαχ έτρεχε μόνος ,ξεχασμένος πίσω απο την πλάτη τους και έβαλε το 2-0…