Αρχική Δικαιοσυνη Η ΝΟΒΑΡΤΙΣ παραμένει μεγάαααλο σκάνδαλο!..

Η ΝΟΒΑΡΤΙΣ παραμένει μεγάαααλο σκάνδαλο!..

1952

 

 

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ψυχραιμίαααα!

Ερχονται τα πάνω-κάτω,λέει στη ΝΟΒΑΡΤΙΣ!

Οι κατηγορούμενοι γίνονται κατήγοροι…Και οι κατήγοροι -μάρτυρες υπό προστασία αλλάζουν τις καταθέσεις τους και γίνονται υπερασπιστές αυτών που κατηγορούσαν.

Και τώρα αυτοί που ήταν υπο κατηγορία προφανώς θα ζητήσουν και τα ρέστα…

Αρα;

1.Το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ είναι δεδομένο είπαν και οι πολιτικοί της ΝΔ-ΚΙΝΑΛ και οι άλλοι.Απλά το περιόριζαν στους γιατρούς που έπαιρναν μίζες για να διακινούν τα φάρμακα ,τα οποία ενέκριναν κρατικοί υπάλληλοι.

2.Το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ το κίνησαν Αμερικανοί γιατί η εταιρεία τσάκισε δικές τους με μίζες και μεταξύ των κατηγόρων υπάρχει και στέλεχος άλλης εταιρείας.

3.Ο Εισαγγελέας Αγγελής έφερε τα πάνω-κάτω στη Δικαιοσύνη.Εφτασε με την αξία του στον Αρειο Πάγο και πήγαν να τον διδάξουν εισαγγελείς πρωτοδικών που πήραν αξιώματα εξαιτίας άλλων παραγόντων.Δεν το δέχθηκε.

Γράφει όμως ότι η ΝΟΒΑΡΤΙΣ είναι μέγα σκάνδαλο με σοβαρές διαστάσεις.Αρα και απο αυτή την πλευρά η ΝΟΒΑΡΤΙΣ παραμένει σκάνδαλο.

Τότε τι συμβαίνει και έρχονται τα πάνω-κάτω;

Θυμηθείτε τον…Κοσκωτά.

Οταν κορυφώθηκαν οι αποκαλύψεις τον κάλεσαν οι Αμερικανοί στο Λευκό Οίκο και οι εδώ “μπιστικοί” μεγάαααααλοι πολιτικοί έγιναν δεξιά και αριστερά του χέρια…Ανάμεσά τους και ένας που σήμερα δεν ζει ,αλλά τότε νόμιζε ότι “παίζει μπεγλέρι” και Αμερικανούς και Γερμανούς και τούμπαλιν…

Ο Κοσκωτάς θα κυριαρχεί…Ο Βγενόπουλος θα κυριαρχεί…Η ΝΟΒΑΡΤΙΣ θα κυριαρχεί…

Κούνια που τους κούναγε…Και το ταξίδι πάντως πέραν του Ατλαντικού κουνάει πολύ,είτε με πλοίο,είτε με αεροπλάνο…

Μερικοί χρειάζονται χάπια και αν γράφουν ΝΟΒΑΡΤΙΣ ξεγελιούνται…

Πάντως αυτά που συμβαίνουν στα παρασκήνιο και θα αποκαλυφθούν αργότερα στο χώρο της Δικαιοσύνης θα είναι πολύ σοβαρά.

Τόσο σοβαρά ώστε σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η κυβέρνηση ανέβαλε για μερικές ημέρες την επιλογή νέας ηγεσίας στον Αρειο Πάγο γιατί η εμπλοκή μεταξύ παιαλιών,νέων και (συν)υποψηφίων έχει να κάνει και με τις εξελίξεις στο σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ…