Αρχική Δικαιοσυνη Η “παράνομη γιάφκα” της ΝΟΒΑΡΤΙΣ ήταν γραφείο της…ΕΛ-ΑΣ!Ερχονται κι άλλες εκπλήξεις…

Η “παράνομη γιάφκα” της ΝΟΒΑΡΤΙΣ ήταν γραφείο της…ΕΛ-ΑΣ!Ερχονται κι άλλες εκπλήξεις…

1739
Ελένη Τουλουπάκη:Με συκοφαντίες προσπαθούν να με σταματήσουν...

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Λέτε ο αμερικανός πρεσβευτής να είχε- την σημερινή ημέραν η οποία μας μοιάζει πολύ ή ολίγον έγκυος-μια εθιμοτυπική συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών ,σώφρωνα και νουνεχή Νίκο Δένδια;

Η μήπως να είχε σχέση με τον τρόμο που νιώθουν οι ΗΠΑ απο το γεγονός ότι το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ,το οποίο αυτοί θεωρούν κολοσσιαίο,στην Ελλάδα το θεωρούν σκέτη σκευωρία και αν υπάρχουν τίποτα ψιλοευθύνες θα είναι παραγεγραμμένες των ιατρών;

Η συνάντηση του κ.Δένδια με τον κ.Πάϊατ έγινε λέει σε καλό κλίμα όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στον λογαριασμό του ΥΠΕΞ στο twitter.

Σύμφωνα με τον υπουργό, οι δύο άνδρες είχαν “μια εποικοδομητική συζήτηση ενόψει του β΄ γύρου του Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδας-ΗΠΑ τον Οκτώβριο”.

Και μια και ο Οκτώβριος είναι ..μεθαύριο και στη Βουλή η συζήτηση για τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ αύριο είπαν να προλάβουν γιατί με τον τρόμο που έχουν οι Αμερικανοί απο τις μηνύσεις Σαμαρά-Λοβέρδου και άλλων φίλων μας μπορεί ο και να πάμε κατευθείαν στον Νοέμρβιο που είναι κακός μήνας και ξέρουμε πόσο ταλαιπωρηθήκαμε απο την 17Νοέμρβη και τις γιάφκες της.

Μια τέτοια γιάφκα μας ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας το απολύτως “συνειρμικό” και “κλιματικό” πρώτο θέμα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ με τίτλο “γιάφκα της ΝΟΒΑΡΤΙΣ” απέναντι απο την Αμερικάνικη πρεσβεία.

Γράψαμε στο προηγούμενο να μην τα ξαναγράψουμε γιατί σήμερα με την τυχαίως επικοιδομητική συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον Αμερικανό πρεσβευτή είχαμε κι άλλα γεγονότα που προλαβαίνουν τον…Οκτώβριο ,αλλά και τον Νοέμβριο:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ-ΑΣ Η ΔΗΘΕΝ …ΓΙΑΦΚΑ!

1.Είχαμε την αποκάλυψη τι ήταν αυτή η γιάφκα που μας παρέπεμπε σε βρομερές ,παράνομες δουλειές της Εισαγγελίας διαφθοράς στην οποία προϊσταται η κ.Τουλουπάκη.

Ας δώσουμε το λόγο στο ίδιο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που γράφει σήμερα τα εξής:

“Σχολιάζοντας το συγκεκριμένο δημοσίευμα, πηγές της εισαγγελίας Διαφθοράς ανέφεραν ότι πράγματι υπάρχει το συγκεκριμένος ο συγκεκριμένος χώρος, κοντά στην αμερικάνικη πρεσβεία και ότι εκεί πράγματι γίνονταν συναντήσεις προστατευόμενων μαρτύρων με τους εισαγγελείς Διαφθοράς.

Ωστόσο, όπως διευκρίνιζαν οι ίδιες πηγές, κάτι τέτοιο προβλέπεται από τη νομοθεσία καθώς οι προστατευόμενοι μάρτυρες δεν επιτρέπεται να προσέρχονται στην εισαγγελία Διαφθοράς για κατάθεση. Η επιλογή δε του συγκεκριμένου χώρου έγινε, όπως διευκρίνιζαν από το αρμόδιο τμήμα της ασφάλειας.
Μάλιστα, οι ίδιες πηγές σημείωναν πως οι περισσότερες καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων ελήφθησαν στο διαμέρισμα ή στην ασφάλεια. Το τμήμα προστασίας μαρτύρων μετέφερε οδικώς τους εισαγγελείς στο σημείο κάτω από άκρα μυστικότητα για λόγους προστασίας των μαρτύρων.

Τέλος, λέγεται ότι το συγκεκριμένο διαμέρισμα ενδεχομένως να μην είναι μισθωμένο πια (σημείωση δική μας: από πότε ακριβώς δεν είναι μισθωμένο και από πότε μέχρι πότε ήταν κύριοι;)από την αστυνομία λόγω έλλειψης κονδυλίων με δεδομένο ότι και οι τελευταίες καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων στην έρευνα για τη Novartis δόθηκαν στην ασφάλεια.”

2.Το δεύτερο γεγονός έιναι ότι σήμερα 17/9/2019 η κ.τουλουπάκη έδωσε κατάθεση σε ΑΛΛΟΝ εισαγγελέα, ο οποίος διενεργεί έρευνα για καταγγελίες σχετικά με το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ και η κατάθεση σχετίζεται με δική της αναφορά που είχε υποβληθεί πολύ καιρό πριν.

Τα κρίσιμα στην κατάθεση αυτή και γενικά στις καταγγελίες της πλευράς Τουλουπάκη  είναι :

1-τι έγινε στη συνάντηση της Βιέννης;Αρνήθηκε ο κ.Αγγελής,όπως λέει η κ.Τουλουπάκη,να πάρει στοιχεία για χρηματισμούς κλπ απο τους Αμερικανούς με τους οποίους έγινε η συνάντηση;

Και αν αρνήθηκε αυτό κατ αποτέλεσμα έδωσε χρόνο στους κατηγορούμενους ή εν τέλει καθυστέρησε την έρευνα;

Η άρνηση ήταν νόμιμη και άρα παράνομη η εισφορά στοιχείων απο τους Αμερικανούς;

Και η πλευρά Αγγελή δέχεται ότι έγινε η συνάντηση ,αλλά δεν είναι σαφές τι υποστηρίζει για την ύπαρξη ή όχι πραγματικών στοιχείων.

Ποιός είναι κρίσιμος μάρτυρας για το τι πράγματι έγινε στη συνάντηση αυτή;

Προφανώς η αμερικανική πλευρά…

2- Η κ.Τουλουπάκη ,αναφέρει-κατά τις πληροφορίες που είδαν ήδη το φως της δημοσιότητας-ότι ο κ.Αγγελής μπήκε με στικάκι στα κομπιούτερ της κ.Τουλουπάκη και πήρε στοιχεία για τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ και άλλα προσωπικά δεδομένα άλλων υποθέσεων.Προσθέτουν μάλιστα οι πληροφοριες ότι αυτά τα επιβεβαιώνουν γραμματείς της Εισαγγελίας,αλλά και αναφαορές-βεβαιώσεις σε χρόνο ανύποπτο,δηλαδή ΠΡΙΝ τις καταγγελίες του κ.Αγγελή.

Εάν πράγματι επιβεβαιωθούν αυτά μπορεί να παρατηρήσει κανείς ότι οι ανώτεροι συνήθως περιμένουν στη “γωνία” τον δύστροπο κατώτερο και τον στέλνουν στα πειθαρρχικά.Το ερώτημα λοιπόν είναι γιατί να δείξει τέτοια επιθετική εποπτεία ο κ.Αγγελής;

Μήπως υπήξραν δυο “γραμμές” στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και αν ναι ποιός θα έπρεπε να επιλέξει τη σωστή “γραμμή”;

Την επέλεξε ή μήπως αυτή η διγλωσσία οδήγησε τους Αμερικανούς σε “κούμπωμα” και στάση αναμονής;

3.Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 η Βουλή των Ελλήνων θα αποφασίσει αν θα συστήσει Προανακριτική Επιτροπή για τον τότε Αναπλξηρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης Δ.Παπαγγελόπουλο,τον οποίο η κ.Ράϊκου και ο Αντώνης Σαμαράς ονόμασαν “Ρασπούτιν”.

Ο κ.Παπαγγελόπουλος ήταν ο υποστηρικτής της κ.Τουλουπάκη και να παραμείνει στη θέση της κόντρα στις επιθυμίες -προτάσεις των Αγγελή-Δημητρίου-Παπασπύρου και πιθανόν του τότε Υπουργού Μιχ.Καλογήρου.

Αν η κ.Τουλουπάκη έχει δίκιο στην ουσία του σκανδάλου τι θα συμβεί;

Ποιός κατέχει τα αποδεικτικά στοιχεία της υπόθεσης αυτής;

Προφανώς οι Αμερικανοί.

Μήπως εν τέλει δεν είναι τόσο τρομαγμένοι,αλλά περιμένουν στη γωνία και όταν έρθει η ώρα θα “μιλήσουν” στην πράξη;

Και αν μιλήσουν θα καούν μόνο ξερά η και μερικά χλωρά;

Ο δικηγόρος Γιάννης Ματζουράνης είχε βοηθήσει τα μάλα να στοιχειοθετηθεί το σκάνδαλο Κοσκωτά με την τελική στάση του.

Αν τον ρωτήσετε η απάντηση του είναι βέβαιο πως η υπόθεση ΝΟΒΑΡΤΙΣ είναι τεράστιο σκάνδαλο και σήμερα είναι στο πλευρό όσων ερευνητών(π.χ Κώστας Βαξεβάνης κ.α.) καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα με βάση τα στοιχεία τους.

Λέτε τελικά να μην είναι και τόσο τρομαγμένοι οι Αμερικανοί;

Λέτε να μην είναι τόσο “εξωκαρδιά” η δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι τους πολιτικούς του αντιπάλους,δηλαδή τον Αλέξη Τσίπρα δεν τους στέλνει σε εξεταστικές;