Αρχική Ελλαδα Θαυμα Σόίμπλε:Στα συσσίτια κάθε μέρα 1,7 εκατομ Γερμανοί και ο Μπάμπης...

Θαυμα Σόίμπλε:Στα συσσίτια κάθε μέρα 1,7 εκατομ Γερμανοί και ο Μπάμπης ζητεί να γίνει το νερό…φαρμάκι!

1795

 

 

O B. Σόϊμπλε έδινε μαθήματα σωστής οικονομικής πολιτιής στους Ελληνες πολιτικούς και ιδιαίτερα στο ΣΥΡΙΖΑ και είχε εμπνεύσει τον καθηγητή Τσακυράκη ,ελληνικού κρατικού Πανεπιστημίου ,να παροτρύνει τα ελληνικά νοικοκυριά να συνδεθούν με ένα γερμανικό για να μάθουν πως γίνεται η σωστή οικονομική διαχείριση.

Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος της οργάνωσης “συσσίτια στη Γερμανία” κ.Ε.Μπρύλλ ,σήμερα στη Γερμανία σπεύδουν στα συσσίτια ένα εκατομμύριο 650 χιλιάδες άνθρωποι.

Το ανησυχητικότερο όλων είναι ότι ανάμεσα σε αυτούς το μισό εκατομμύριο είναι συνταξιούχοι και αυτό δείχνει το “θαύμα” της γερμανικής οικονομίας ,για το οποίο πολλοί στον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου και του Μπάμπη Παπαδημητρίου έκαναν εκτατεμένη προπαγάνδα επι χρόνια…

Είναι δε ανησυχητικότερο ,διότι ο κ.Μπρυλλ δήλωσε ότι στα επόμενα χρόνια το πρόβλημα των συνταξιούχων που δεν θα μπορούν να ζουν θα γίνει τόσο μεγάλο ,όσο η κλιματική αλλαγή!!!

Αυτό γεννά το ερώτημα “για ποιό λόγο να υπάρχουν και να αμείβονται πολιτικοί με τέτοια αποτελέσματα και γιατί εν είδει “απολαυής” για τα έργα τους να μην τους αφαιρούνται όλα τα περιουσιακά στοιχεία και να είναι οι ΠΡΩΤΟΙ στα συσσίτια”;

Γιατί δηλαδή θα πρέπει να μείνει ,έστω και ένα τετραγωνικό περιουσία στον Σόϊμπλε ή στη Μέρκελ,ή σύνταξη παραπάνω απο τα 200 ευρώ που παίρνει εκείνος με τη χαμηλότερη σύνταξη;

Ο κ.Μπάμπης που τώρα έγινε βουλευτής και θα νομοθετεί και πρότεινε μάλιστα αύξηση στους λογαριασμούς νερού και στις τιμές νερού παντού,αν μεν έχει αποτελέσματα καλά να ζει σύμφωνα με το μέσο όρο των άλλων.

Ειδάλλως να αφαιρεθούν τα ακίνητα και τα μετρητά σε όποια τράπεζα και αν τα έχουν και να έχουν απολαυτές του πιο χαμηλού συνταξιούχου στη χώρα.

Στο συσσίτιο ο πιο χαμηλοσυνταξιούχος;Στο συσσίτιο και οι διατελέσαντες υπουργοί,νομοθέτες κλπ.

Αν δεν τους αρέσει,δεν τους συμφέρει να μην πάνε…Τόσο απλά.

Γιατί με τη νομοθεσία ουσιαστικά ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ και ΑΦΑΙΡΟΥΝ περιουσίες που οι άνθρωποι έχουν δουλέψει και έχουν αποκτήσει νόμιμα.

Απλά πράγματα…

Α