Αρχική Δικαιοσυνη Θρίλερ!Αυτοκτόνησε ο ΑντΕισαγγελέας Αρείου Πάγου,Αντ.Λιόγας!

Θρίλερ!Αυτοκτόνησε ο ΑντΕισαγγελέας Αρείου Πάγου,Αντ.Λιόγας!

2001

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ενα διαμάντι του Εισαγγελικού κλάδου,ο Αντώνης Λιόγας έβαλε τέρμα στη ζωή του και προκάλεσε σοκ στον δικαστικό,νομικό και πολιτικό κόσμο.

Κατά τις πληροφορίες ο Αντώνης Λιόγας,δεινός καπνιστής, πληροφορήθηκε πριν λίγο μόλις διάστημα ότι προσβλήθηκε απο σοβαρής μορφής ασθένεια με άσχημες -κατά τις ιατρικές εκτιμήσεις-προοπτικές.

Η εκτίμηση των συναδέλφων του  είναι ότι δεν ήθελε να μπει στην επώδυνη διαδικασία της ιατρικής αγωγής,χωρίς όμως η εκτίμηση αυτή να θεωρείται οπωσδήποτε ισχύουσα.

Ο Αντώνης Λιόγας είχε φτάσει στον Αρειο Πάγο ως Αντεισαγγελέας μετά απο επιτυχημένη θητεία,ως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών ,θέση στην οποία είχε διαδεχθεί τον Ισίδωρο Ντογιάκο.

Ο Αντώνης Λιόγας συστεγαζόταν στο ίδιο γραφείο με τον εισαγγελέα Σωτήρη Μπάγια, ο οποίος είχε αδόκητο θάνατο,περι τον οποίο πολλά θρυλούνται.

Επίσης είχε κάποιου είδους συστέγαση και με τον μετέπειτα παραιτηθέντα του εισαγγελικού κλάδου και πρώην Υπουργό Δημ.Παπαγγελόπουλο.

Στον Αρειο Πάγο συστεγάστηκε με τον Αντεισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη,ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε τον Ιούνιο και επίσης με τον γνωστό και άριστο επίσης Αντεισαγγελέα Ευάγγελο Ζαχαρή ,ο οποίος μαζί με τον Λάμπρο Σοφουλάκη έχουν αναλάβει την έρευνα για την ενδοδικαστική πλευρά του σκανδάλου ΝΟΒΑΡΤΙΣ,δηλαδή να κάνουν την οφειλόμενη δικαστική τομή σε όσα έχουν προκύψει μεταξύ των εισαγγελικών λειτουργών Γιάννη Αγγελή,Ελένης Τουλουπάκη,Ελ.Ράϊκου κλπ

 

Συνάδελφοί του με τους οποίους μιλήσαμε έδειχναν πολύ σοκαρισμένοι και μας συνέστησαν να μην υιοθετήσουμε πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο καμία απο τις θεωρίες περι των αιτιών για τα οποία οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.