Αρχική Αθλητικα Ισοπαλία 1-1 με Γούλβς ο Ολυμπιακός,αλλά έχει το πάνω χέρι!

Ισοπαλία 1-1 με Γούλβς ο Ολυμπιακός,αλλά έχει το πάνω χέρι!

1396

 

H Γούλβς δεν έχει την ιστορία της Αρσεναλ,αλλά φέτος είναι καλύτερη σε γενικές γραμμές από την Αρσεναλ.

Αυτό δεν επιβεβαιώθηκε προς όφελος του Ολυμπιακού στο σημερινό παιχνίδι στο άδειο “Καραϊσκάκης”.Εκεί που ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί από την Αρσεναλ ,παραλίγο να κερδίσει την Γούλβς και με 10 πάικτες!

Ο Σεμέδο αποβλήθηκε στο 28 όταν έκοψε με φάουλ τον Ζότα που έβγαινε μόνος απέναντι στον Σα.

Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι και προηγήθηκε με τον Ελ Αραμπί στο 56.Ισοφαρίστηκε από τον Νέτο στο 67,αλλά παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός δεν έχει κανέναν λόγο να φοβηθεί τη ρεβάνς στο “Μολινό” της Γούλβς.

Εβαλε τρία γκολ στην έδρα της Αρσεναλ,εύκλοα μπορεί να σκοράρει και στο “Μολινό” και το παιχνίδι θα κριθεί στο αν και πόσα γκολ θα δεχθεί ή δεν δεχθεί από την Γούλβς.

Η ομάδα του ιδιόρρυθμου πορτογάλλου προπονητή Εσπίριτο Σάντο είναι καλή μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο,αλλά και να χάσει από οποιονδήποτε.

Τον Ολυμπιακό,στον οποίο έπαιξε ως αλλαγή και ο Φορτούνης,δεν τον τρόμαξε πάντως…

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Μπα, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Βαλμπουενά (84′ Γκασπάρ), Μασούρας (34′ Σισέ), Ελ Αραμπί (74′ Φορτούνης).

Γούλβς (Εσπίριτο): Ρούι Πατρίσιο, Σαΐς, Μπολί, Κόαντι, Ντόχερτι (46′ Νέτο), Βινάγκρε (79′ Ποντένσε), Νέβες, Μουτίνιο (84′ Ντεντονκέρ), Ζότα, Τραορέ, Χιμένες.

Στα άλλα αποτελέσματα η Γιουναϊτεντ με τη φόρα από τη νίκη στο ντέρμπι του Μαντσεστερ ,έβγαλε 5σφαιρο στην άδεια έδρα της πολωνικής Λάσκ και με το 5-0 έχει ήδη προκριθεί.Κανένας παικτης της δεν έβαλε 2 γκολ και είχε πολλές αλλαγές στη σύνθεση,πράγμα που σημαίνει ότι η Γιουναίτεντ βρίσκει  με τον Σόλσκιερ στον πάγκο τον δρόμο,υπό την αθέατη “εποπτεία¨του δάσκαλου σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος συμβουλεύει τον πρώην ποδοσφαιριστή του.

Πρόκριση πήρε σχεδόν και η Λεβερκούζενμε το 3-1 στη Γλασκώβη επι της τοπικής Ρέϊντζερς,Προβάδισμα έχει και η Σαχτάρ με το 2-1 εκτός έδρας επι της γερμανικής Βόλφσμπουργκ.

Η Βασιλεία νίκησε εκτός 3-0 την Αίντραχτ και η Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα που έπαιξε σε όλο το παιχνίδι έχασε στο 88 με 1-0 από την τουρκική Μπασάκσεχιρ στην Πόλη.

Αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού τα παιχνίδια Σεβίλλη-Ρόμα και Ιντερ -Χετάφε