Αρχική Αθλητικα Ισοπέδωσαν άνθρωπο με αυτοκίνητο για το ποδόσφαιρο!Κέρδισε το ντέρμπι ο Θρύλος και...

Ισοπέδωσαν άνθρωπο με αυτοκίνητο για το ποδόσφαιρο!Κέρδισε το ντέρμπι ο Θρύλος και είναι 1ος!

1402

 

 

Ηταν ένα κρύο ντέρμπι και απο πλευράς καιρού και από το έρημο γήπεδο “Καραϊσκάκης”.

Και έφερε τον Ολυμπιακό στην 1η θέση της βαθμολογίας!

Αυτό όμως περνά σε  δεύτερη μοίρα καθώς στη Θεσσαλονίκη οπαδοί του ΠΑΟΚ κυνήγησαν τρεις νεαρούς βούλγαρους που δεν ήξεραν που είχαν …εμπλακεί.Ο ένας ..ισοπεδώθηκε στην κυριολεξία απο αυτοκίνητο που πέρασε απο πάνω του στα πλαίσια του κυνηγητού από τους οπαδούς και μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο…Οι άλλοι δυο τραυματίσθηκαν,το αυτοκίνητο αναζητείται και οι Βούλγαροι ήταν στη Θεσσαλονίκη ως υποστηρικτές της αδελφοποιημένης ομάδας του …Άρη με τη δική τους στη Βουλγαρία!

Η Αστυνομία υπογραμμίζοντας το χάλι στο οποίο βρίσκεται το ελληνικό “ποδόσφαιρο” εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

“Σήμερα (05-01-2020) και περί ώρα 16:30, διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, από την ευρύτερη περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, τρείς αλλοδαποί, μετά από επίθεση που δέχτηκαν από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ένας εξ’ αυτών, ηλικίας 28 ετών, κατέληξε. Ερευνώνται τα αίτια θανάτου του, καθώς μετά την επίθεση και ενώ ευρίσκετο επί του οδοστρώματος πέρασε από πάνω του όχημα, το οποίο αναζητείται.

Προανάκριση διενεργείται από τις αστυνομικές Αρχές”.

Χρειάζεται άλλο σχόλιο;

Πίσω στο ντέρμπι των Αθηναίων με τους Πειραιώτες λοιπόν για μια σύντομη (δεν αξίζει παραπάνω) ενημέρωση:

Ο ΠΑΟ είχε την ευκαιρία του στο πρώτο ημίχρονο,όπου ήταν πιο ουσιαστικός με μεγαλύτερη κατοχή και αυτοπεποίθηση.Ομως έχασε δυο καλές ευκαιρίες με τον Δώνη και τον Γιόχανσον.

Στο β ημίχρονο οι παίκτες του ΠΑΟ και ιδιαίτερα ο Κουρμπέλης φαίνονταν να μην είχαν καταλάβει ότι δύσκολα σε δυναμική επαφή θα έπαιρναν φάουλ και έπαιζαν …άνετα γύρω και μέσα στην περιοχή τους.

Δεν πήραν το μήνυμα ούτε όταν ένα καραμπινάτο πέναλτυ δεν το έδωσε με προσωπική του απόφαση ο Φινλανδοέλληνας διαιτητής Γκεστράνιους  παρά την υπόδειξη απο τον διαιτητή οτυ “μηχανήματος’ Τάσο Σιδηρόπουλο

Ο Κουρμπέλης έχασε δυο φορές τη μπάλλα σε καίρια σημεία,όμως ο Διούδης και ο άστοχος νεοεισελθών Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποσόβησαν(άστοχος) το γκολ.

Συνέχισαν το ίδιο …άνετα και έδιναν φάουλ ψάχνοντας γιατί δεν έπαιρναν αντίστοιχα δικά τους.

Σε νέο λάθος(παράλληλη με την εστία κίνηση) του αρνητικού στο β ημίχρονο Κουρμπέλη ,μπερδεύτηκαν Ινσούα και Χατζηγιοβάνης που είχαν έλεγχο στην μπάλλα,την πήρε ο Βαλμπουενά και με σέντρα βρήκε στην κίνηση τον Ελ Αραμπί και το γκολ που φαινόταν να το ψήνουν περισσότερο οι αμυντικοί μέσοι του ΠΑΟ ήρθε για τον Ολυμπιακό στο 73.

Ο Ολυμπιακός φαινόταν στο β ημίχρονο ότι ρίσκαρε δυναμικό παιχνίδι γιατί ήθελε περισσότερο τη νίκη και την πήρε.

Ενα ντέρμπι που θα ξεχαστεί …άμεσα.

Ο ΠΑΟ δεν φάνηκε ιδιαίτερα στεναχωρημένος για την ήττα και ο Δώνης χαλαρά είπε ότι ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι και σε γενικές γραμμές δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια,λέγοντας ότι θα μπορούσε και να κερδίσει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς απο την πλευρά του δήλωσε ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε γιατί έπαιζε χωρίς τον κόσμο του και είχε απέναντί του μια εξαιρετική ομάδα,πολύ γυμνασμένη και πολύ καλό προπονητή.

Η φιλική ατμόσφαιρα δεν χάλασε πάντως μέχρι το τέλος της αναχώρησης του ΠΑΟ από το γήπεδο παρά τις αποδοκιμασίες(για τους τύπους προφανώς…) στον διαιτητή “μηχανήματος” Τάσο Σιδηρόπουλο…

Η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δυσκολέυτηκε με τον Παναιτωλικό και το β ημίχρονο ήταν 1-1 αφού το γκολ του Λιβάϊα στο 29 ισοφάρισε ο Ντίαζ στο 42.

Ο Λιβάϊα έβαλε και το δεύτερο της ΑΕΚ στο 56 και κέρδισε πέναλτυ το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Βέρντε στο 83.

Η Λαμία κέρδισε τον αποδεκατισμένο Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με γκολ του Καραμάνου απο το 11′.Στο 27 έμεινε με 10 παίκτες η Λαμία και έπαιξε έτσι για 70 λεπτά χωρίς σχεδόν να κινδυνεύσει…

Η Ξάνθη κέρδισε 2-1 την ΑΕΛ με τρία γκολ να μπαίνουν σε σχεδόν τρια λεπτά!!!Τα γκολ ο Μιλοσάβλεβιτς στο 64(0-1) και σε δυο λεπτά ο Φόϊερ ανέτρεψε το σκορ.

Ο ΠΑΟ τώρα είναι εκτός 6άδας και από την 4η θέση μέχρι την 11η οι βαθμοί που χωρίζουν τις ομάδες είναι μόνο 4…