Αρχική Αθλητικα “Καρτέλ” στην κορυφή με νίκες των μεγάλων της Σουπερ Λιγκ ,ενώ το...

“Καρτέλ” στην κορυφή με νίκες των μεγάλων της Σουπερ Λιγκ ,ενώ το “κουαρτέτο” της ηγεσίας του συνεδρίαζε …

1295

O Oλυμπιακός και η ΑΕΚ πέρασαν με νίκες απο τις έδρες του ΟΦΗ και του Βόλου,ο ΠΑΟ ήταν για 80 λεπτά σαρωτικός απέναντι στον Ατρόμητο και με τον ΠΑΟΚ συγκροτούν το …καρτέλ των μεγάλων στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.Ακόμα και αν ο Αρης ή η Ξάνθη κερδίσουν κανείς δεν φτάνει μέχρι την 4η θέση.
Ο Ολυμπιακός νίκησε με παιδικό λάθος του Γιαννούλη και παιδική λειτουργία της άμυνας του ΟΦΗ στο τελευταίο λεπτό του πρώτο ημιχρόνου.
Ο Καμαρά δέχθηκε την μπάλλα στο ύψος του πέναλτι όπου ήταν μόνος και πλάσσαρε εύκολα.
Το μάτς σε όλα τα άλλα λεπτά είχε ένταση και σκληρές μονομαχίες,αλλά το μόνο που άλλαξε ήταν η αποβολή του στόπερ του Ολυμπιακού Σεμέδο.Εκνευρίστηκε με …μπολ μπόϊ ,αντέδρασε και είδε κόκκινη.
Η ΑΕΚ σαρωτική στο Βόλο έβαλε τρία γκολ με ισάριθμους Ελληνες της σύνθεσης.Οικονόμου,Αλμπάνης και Κλωναρίδης , ο οποίος επανήλθε μετά πολυχρονο τραυματισμό τα γκολ.
Στο ΟΑΚΑ δεν έλειψαν τα παρατράγουδα και ο δώνης γλίτωσε με κίτρινη την αποβολή απο τον πάγκο.Διαμαρτυρόταν έντονα γιατί ο διαιτητής αφού με παιδικό σφύριγμα ακύρωσε κανονικό πανέμορφο γκολ τακουνάκι του Μακέντα,απέβαλε τον Κιβρακίδη του Ατρόμητου για ένα φάουλ που ήταν μόνο για κίτρινη και τα έκανε χειρότερα.
Το γκολ του Πακέντα αποβλήθηκε με αιτιολογία ότι…πέρυσι είχε γίνει ένα,λίαν αμφισβητούμενο, φάουλ στο κέντρο του γηπέδου απο τον Ινσούα,ο ΠΑΟ επιτέθηκε και μετά από ώρα έβαλε γκολ…
Το μάτς της ημέρας έγινε στη Λάρισα.Ο Παναιτωλικός που παίζει καλά πολύ καιρό και δεν βάζει γκολ έβαλε δυο με τον Ντάουντα και μέχρι το 73 κέρδιζε 2-0.Ο Ουάρντα είχε άλλη γνώμη.Με δυο γκολ δικά του (το δεύτερο με πέναλτυ )η Λάρισα ισοφάρισε και ο Παναιτωλικός για άλλη μια φορά φέτος δεν κατάφερε να πάρει μια νίκη που του άξιζε.

Νωρίτερα το κουαρτέτο των ηγεσιών των 4 “μεγάλων” του πρωταθλήματος (Μαρινάκης-Σαββίδης-Μελισσανίδης-Αλαφούζος) συνεδρίαζε υπό την ηγεσία των ξένων εποπτών γιατί τα παράπονα είναι μεγάλα.Ο υφυπουργός Αθλητισμού άφησε ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο αποβολής του πρωταθλήματος απο την Ευρώπη επειδή τα χαρακτηριστικά της βίας,της νοθείας και τα συναφή παραμένουν.
Αποτέλεσμα της σύσκεψης είναι οι δηλώσεις ότι θα …αυξηθούν οι ξένοι διαιτητές(τόοοοση πρόοοδος…)και επίσης ο ορισμος εκλογών στην ΕΠΟ το ερχόμενο καλοκαίρι>
Ελεος και ντροπή…