Αρχική Uncategorized Καταγγελία-σοκ για χρηματισμό μέλους Επιτροπής, με Πρόεδρο π. Εισαγγελέα!

Καταγγελία-σοκ για χρηματισμό μέλους Επιτροπής, με Πρόεδρο π. Εισαγγελέα!

2280

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Φωτιά έβαλε στο πολιτικό ,δικαστικό και αθλητικό στερέωμα ο δικηγόρος και Αντιπρόεδρος αθλητικού Ινστιτούτου κ.Παναγόπουλος αποκαλύπτοντας ,σήμερα ξημερώματα, ότι “τα παίρνουν” στα αθλητικά όργανα.

Μάλιστα στην υπόθεση χρηματισμού φαίνεται ότι “τα παίρνουν” τόσο χοντρά,ώστε αυτή την εποχή που στη Δικαιοσύνη εκκρεμούν δικογραφίες με κασέτες της ΕΥΠ για χρηματισμό,να μην διστάζουν να ζητούν χρήματα στους διαδρόμους των ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ γραφείων!!!

Ο κ.Παναγόπουλος έκανε τις αποκαλύψεις στην μοναδική τηλεοπτική εκπομπή που ακουμπά με τόλμη το θέμα του ασύστολου διαχρονικά χρηματισμού και της ωμής βίας στο χώρο του λεγόμενου- κατ ευφημισμόν- “ελληνικού ποδοσφαίρου”,ο οποίος στην πραγμαιτκότητα είναι χώρος εγκληματικός:στην εκπομπή “Η ΔΙΚΗ” του Κυριάκου Θωμαίδη.

Τα πραγματικά γεγονότα για τα θέματα αυτά προβάλλουν ακόμα η ΖΟΥΓΚΛΑ και το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ,ενώ υπάρχει ηλεκτρονική εφημερίδα που επαίρεται ότι έχει την πρώτη επισκεψιμότητα(π.χ. το εσώρουχο της Γκουίνεθ Πάλτρου ή της Ελένης Μενεγάκη…) , η οποία δεν έχει λέξη για τα θέματα αυτά.

Σχετίζεται βέβαια άμεσα με το χώρο για τον οποίο γίνεται η συζήτηση και οι αποκαλύψεις…

 

Ο κ.Παναγόπουλος λοιπόν είπε στην εκπομπή ότι συνάδελφός του δικηγόρος του είπε ότι μέλος της Επιτροπής που πρότεινε υποβιβασμό του ΠΑΟΚ ζήτησε “να τα πάρει χοντρά” μέσα στο κτήριο των υπηρεσιακών γραφείων!!!

Δήλωσε πρόθυμος να πει στον Εισαγγελέα όταν κληθεί ποιός δικηγόρος του είπε και για ποιό απο τα μέλη της Επιτροπής.

Εχουμε γράψει κατ επανάληψη γιατις μάχες που δίνουν δικαστικοί λειτουργοί και πρώην δικαστικοί λειτουργοί για να μπουν σε αυτές τις επιτροπές.

Σε αυτήν την Επιτροπή λοιπόν προεδρεύει πρωην Εισαγγελέας εφετών Πειραιά από το 2010 και σήμερα συνταξιούχος.

Πριν γίνει συνταξιουχος είχε περάσει των παθών του τον τάραχο όταν κατηγορήθηκε για παραδικαστικό στα Χανιά,στα οποία υπηρετούσε για 20 συνεχή χρόνια!!!Αθωώθηκε μετά 4-5 χρόνια ταλαιπωρίας και στα πειθαρχικά όργανα ,αλλά και στην ποινική δικαιοσύνη και μεταξύ των θεμάτων για τα οποία τον παρέπεμψαν σε δικαστικό συμβούλιο άλλοι συνάδελφοί του ήταν και λογαριασμοί του για το πόθεν έσχες,ακίνητη περιουσία κλπ.

Για όλα αθωώθηκε.

Αν αυτό συνέβαινε σε μέσο πολίτη που είχε τελειώσει πανεπιστήμιο και είχε σταθερή εργασία θα επανερχόταν ποτέ σε θέση τέτοια ,όπως αυτής της Επιτροπής;

Θα το έκανε αυτό ένας στους χίλιους;

Μετά την καταγγελία του δικηγόρου Παναγόπουλου περιμένουμε ακριβώς από αυτόν τον πρώην Εισαγγελέα να μπει μπροστά και να πάει στον…εισαγγελέα και να ζητήσει ταχύτατη εκκαθάριση,ώστε να μην ταλαιπωρηθεί και κάποιος ακόμα,όπως ο ίδιος για τον οποίο τότε είχε δοθεί τεράστια και πολύ άσχημη για τον ίδιο και την οικογένειά του δημοσιότητα…

Μια ακόμα σοβαρή παράμετρος είναι οι καταγγελίες της δικηγόρου Ειρήνης Μαρούπα, η οποία συμμετέχει στην Επιτροπή αυτή και είπε ότι συνάδελφός της πήγε με…επιλήψιμο σκονάκι στην κρίσιμη συνεδρίαση που υποβίβασε,άνευ ουσιαστικού λόγου και αιτίας τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη>

Την σοβαρότητα της υπόθεσης δείχνει το γεγονός ότι εδώ και ημέρες βρίσκεται σε ευρωπαϊκές πόλεις με έδρες των διεθνών ποδοσφαιρικών οργάνων ο Υπερυπουργός Γεραπετρίτης ,με εντολή του Πρωθυπουργού Κ.μητσοτάκη, η οποία περιλμβάνει πρόσκληση του προέδρου της ΟΥΕΦΑ να έρθει στην Ελλάδα και ή να βάλει τάξη ή να στείλει το ελληνικό ποδόσφαιρο στο καλάθι της…Μαφία!