Αρχική Ελλαδα Κοροναϊός: Στο προσκήνιο καλλιεργούν πανικό και στο παρασκήνιο υπογράφουν συμβάσεις τρισεκατομμυρίων για...

Κοροναϊός: Στο προσκήνιο καλλιεργούν πανικό και στο παρασκήνιο υπογράφουν συμβάσεις τρισεκατομμυρίων για εμβόλια!

1613

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

O 85χρονος Σάββας Θεοδωρίδης,παλάιμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και παράγων της ομάδας επι δεκαετίες παλεύει για τη ζωή του στο ΣΩΤΗΡΙΑ” καθώς με υποκείμενα σοβαρά νοσήματα βρέθηκε και θετικός στον κοροναϊό.

Θετικός βρέθηκε και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Μανώλης Σιώπης οπου παίζει στην τουρκική “Αλάνια σπορ`”.

Ο Σιώπης ήρθε αρνητικός απο την Τουρκία στι 6 αυγούστου,έκανε γάμο με την εγκυμονούσα συζυγό του και ενόψει της έναρξης προετοιμασίας στη νέα περίοδο βρέθηκε ασυμπτωματικός μεν ,θετικός δε στον κοροναϊό.

Τα κρούσματα στην Ελλάδα αυξάνονται λόγω του έντονου συνωστισμού των διακοπών και κάθε ημέρα καταράφονται εκατοντάδες.

Πλήγμα σε γηροκομείο Θεσσαλονίκης η μετάδοση του ιού απο εργαζόμενο στους ηλικιωμένους,απο τους οποίους βρέθηκαν 36 με κοροναϊό.

Ακόμα και γιατροί νόσησαν σοβαρά και μια 27χρονη χρειάστηκε να μπει σε διασωλήνωση για δυο 24ωρα μέχρι να ελεγθεί η κατάστασή της.

Θόρυβο προκάλεσε και Ελληνας καθηγητής απο την Αγγλία(δεν γράφουμε σκοπίμως το όνομά του) ο οποίος ενόψει της κυκλοφορίας ενός βιβλίου του και ενόψει των συμβάσεων ύψους 24 δις ευρώ που υπέγραψε η Αγγλία(ρεπορτάζ του Ρόϊτρς δημοσιεύθηκε ήδη και στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ) με 5 εταιρείες για αγορές εμβολίων μας πληροφορεί ότι έρχεται η …συντέλεια του κόσμου και θα νοσήσει το 40% του παγκόσμιου πληθυσμού με κοροναϊό!!!

Το πανεπιστήμιό του συνεργάζεται με την εταιρεία Αstrazeneca,η οποία υπογράφει ήδη συμφωνίες δεκαδων δισεκατομμυρίων με τη Βραζιλία(και η Ρωσία),την Αργεντινή,το Μεξικό κ.α.Οσο μεγαλύτερος είναι ο πανικός,τόσο πιο έυκολα θα υπογραφούν συμβάσεις δις και θα πεισθεί το κοινό να κάνει το εμβόλιο,που θα πωλείται γύρω στα 50 ευρώ…

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι ήδη έθεσε σε κυκλοφορία εμβόλιο (το έκανε η κόρη Πούτιν ήδη)και παρήγγειλε ένα δισεκατομμύριο εμβόλιο αξίας 45 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Υπολογίζεται ότι μόνο οι συμβάσεις που υπογράφουν οι δέκα μεγαλύτερες χώρες του κόσμου σε πληθυσμό για αγορά εμβολίων ξεπερνούν ήδη το ένα τρισεκαμμύριο ευρώ.Φανταστείτε τι θα γίνει…Και φανταστείτε πόσοι καθηγητές πανεπιστημίων, τα οποία είναι συμβεβλημένα με εταιρείες παραγωγής εμβολίων θα προαναγγείλουν ,πόσες συντέλειες του κόσμου ακόμα…

Ναι μεν μέχρι σήμερα αμφισβητούνται διάφορα εμβόλια(πχ το ρωσικό από τον Φάουτσι) γενικά όμως οι επιστήμονες συμφωνούν ότι το εμβόλιο θα έχει οριστικοποιθηθεί στις τρείς φάσεις του τους προσεχείς μήνες.

Αρα καλός χρόνος για συμβάσεις εμβολίων…

Αμφισβητούμε με αυτά την ύπαρξη κοροναϊού;

Σε καμία περίπτωση.

 

Και κοροναιός υπάρχει και πανδημία μάλιστα με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς ως σήμερα και εκατομμύρια που έχουν προσβληθεί.

Το πως και γιατί ξεκίνησε είναι άλλο θέμα βέβαια.

Συστήνουμε μόνο να διαβάζουμε προσεκτικά τις κατηγορίες των νεκρών ετησίως και παγκοσμίως  απο διάφορες αιτίες και να βγάζουμε σωστά συμπεράσματα για όσα γίνονται στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο για κάθε τομέα χωριστά.