Αρχική Αθλητικα Κορυφαίος “αθλητικός” συνελήφθη σε βίλα οργίων με ναρκωτικά και όπλα.Ως άμωμος...

Κορυφαίος “αθλητικός” συνελήφθη σε βίλα οργίων με ναρκωτικά και όπλα.Ως άμωμος ήταν στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός!Βίντεο.

2152

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 6 Ιουνίου με αγώνες για τον πρωταθλητή και για τον υποβιβασμό.

Τα μάτς στη ΝΟΒΑ και στην ΕΡΤ,σύμφωνα με τις συμβάσεις που ισχύουν.

Στα υπόλοιπα πρωταθλήματα,όπως στο μπάσκετ,στο βόλλευ,στις μικρότερες κατηγορίες τα πάντα σταμάτησαν εκεί που είχαν μεινει προ κοροναϊού.

Στο επόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουμε αγώνε ςγερμανικού πρωταθλήματος.

Μέχρι τότε η σημαντικότερη αθλητική είδηση προέρχεται από το ντέρμπυ ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-2 στην προ του κοροναϊού αγωνιστική.

Σε εκείνο το παιχνίδι κατά το οποίο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε νεκρό χρόνο αναδείχθηκε η μορφή του σλοβένου διαιτητή Βίντσιτς,ετών 40.

Ο αστέρας αυτός βρέθηκε σε εκδηλώσεις με τις οποίες οι παράγοντες συνηθίζουν να εκβιάζουν αθλητές και διατητές.

Βρέθηκε σε πάρτυ σε  βίλα οργίων στη βοσνιακή πόλη Μπγιέλινα ,αλλά το ποινικό ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι μπούκαρε η Αστυνομία και συνέλαβε όλους όσους ήταν παρόντες στο πάρτυ αυτό γιατί στη βίλα βρέθηκαν ναρκωτικά και όπλα.

Μάλιστα στα ναρκωτικά κύριο είδος ήταν η κοκαϊνη,σύνηθες σε πάρτι στα οποία μετέχουν “λεφτάδες” μαφιόζοι,κυκλωματίες και λευκά κολλάρα.

Με τέτοια πάρτυ εκβιάζονται ποδοσφαιριστές,μπασκετμπολίστες,διαιτητές για να έχουν συγκεκριμένη απόδοση.

Ο 40χρονος σλοβένος διαιτητής δήλωσε ότι βρέθηκε ανύποπτος στο πάρτι και δεν γνώριζε κανέναν,άρα δεν έκανε κάτι κακό.Τα ίδια δήλωσε και η ομοσπονδία του.

Ετσι τα παρουσιάζουν και τα ΜΜΕ στην Ελλάδα.Ολα καλόπιστα και αθώα δηλαδή.

Μπα;

Μα ακριβώς αυτά τα πάρτυ γίνονατι μεταξύ αγνώστων για να αισθάνονται ασφαλείς όσοι λαμβάνουν μέρος στα όργια.

Θυμηθείτε την σουπερ ταινία “Μάτια ερμητικά κλειστά” με Τομ Κρούζ και Νικόλ Κίντμαν…

Ο Κρούζ την πάτησε γιατί αποκαλύφθηκε.ΟΙ άλλοι έμειναν άγνωστοι,άρα αθώοι.

Αν δεν έμπαινε η Αστυνομία ο εν λόγω διατητής θα ήταν έρμαιο των οργανωτών του πάρτυ,το οποίο έγινε και σε εξαιρετικά ύποπτη περιοχή.

Θα του έδιναν παραγγελίες ,καθώς είναι διαιτητής …τσάμπιονς Λίγκ και αν δεν τις εκτελούσε θα είχε συνέπειες,α λα Τομ Κρούζ.

Η σύλληψη από την Αστυνομία έγινε με στόχο  άλλους επώνυμους της ταραγμένης περιοχής και ο διαιτητής ήταν η παράπλευρη απώλεια των αποκαλύψεων.Και κοκαίνη να είχε πάρει δύσκολα θα τον οδηγούσε σε δίκη,όπλα δεν ήταν δικά του…

Η αποκάλυψη για τα ΜΜΕ είναι σημαντική γιατί είναι ακόμα μια επιβεβαίωση των φυραμάτων που παίζουν καθοριστικό ρόλο στις εκδηλώσεις των “λευκών κολλάρων” ,δηλαδή των σαλονιών του αθλητισμού.

Η ηλιθιότητα του “δεν γνώριζα κανέναν στο πάρτυ” περνάει μόνο στα ελληνικά ΜΜΕ.

Η φράση είναι η μόνιμη επωδός μαφιόζων,όταν συλλαμβάνονται σε μυστικά δείπνα κλπ.

Ποιάς νοητικής ικανότητας μπορεί να είναι ένας κορυφαίος διαιτητής αν πράγματι πηγαίνει σε τέτοιες εκδηλώσεις χωρίς να γνωρίζει ΚΑΝΕΝΑΝ;Στις αγγελίες είδε για το πάρτυ;Ενας άλλος  δεν τον οδήγησε εκεί;Αυτός  ο άλλος με ποιόν άλλο συνδέεται;και ούτω καθεξής.

Ακόμα και ο άσχετος Τομ Κρούζ δεν πήγε αθώα στο πάρτυ των οργίων της ταινίας…

Με τον τρόπο που αποκαλύπτεται από την σύλληψη του κορυφαίου αυτού διαιτητή πορεύεται ο ελληνικός ομαδικός αθλητισμός επι δεκαετίες.

Δηλαδή με εκβιασμούς,στημένα,χρηματισμούς,μπροστινούς που παριστάνουν τον πολυεκατομμυριούχο και εξευτελίζονται γιατί δεν μπορούν να δώσουν 300-400 ευρώ η δανείζονται για τα αεροπορικά εισιτήρια κλπ

Πριν από χρόνια ένα φίλος αστυνομικός μας ενημέρωνε καταχαρούμενος:

“Χθες βράδυ ήμουν στο κρεβάτι με την Τ…”.

Ηταν ένα κορυφαίο όνομα της Τέχνης που ξεκίνησε με επίσημο τίτλο ομορφιάς.

Ο αστυνομικός υπηρετούσε στο Ηθών και είχε παρουσιαστεί ως ατζέντης κορυφαίων αθλητών.

Κάλεσε λοιπόν την κορυφαία στο (δήθεν δικό του) σκάφος στη Γλυφάδα,αφού συμφώνησε μέσω τρίτου το(μεγάλο) ποσό για το κρεβάτι και με την υπόσχεση ότι μετά θα της εξασφαλίσει διακριτική “παρέα” με συγκεκριμένα κορυφαία ονόματα του ποδοσφαίρου μας,τα οποία ήταν πελάτες του.Εκείνος απλώς θα ενέκρινε την ποιότητα των “υπηρεσιών” τη διάθεση του σκάφους ή μιας βίλας στη Βουλιαγμένη κλπ.

Μετά το κρεβάτι την συνέλαβε με το προσημειωμένο ποσό.Τότε βλέπετε ίσχυε η μαρτυρία στην “πράξη” και οι μαγνητοφωνημένες συνομιλίες για να κανονιστεί η “πράξη”.

Πήγε στην ασφάλεια η διάσημη,αλλά μετά η δικογραφία έκανε …φτερά!

Και όλα καλά και σήμερα…

Δείτε το βίντεο με τον αστέρα που πήγε ανύποπτος στο πάρτυ.Το βίντεο είναι με την επίσημη άμωμη στολή του κορυφαίου διαιτητή και είναι στιγμιότυπα από τον κορυφαίο αγώνα της χρονιάς μεταξύ ΠΑΟΚ-ΠΑΟ…