Αρχική Αθλητικα Κρίμα!Ο ΠΑΟ έμεινε στην τρίτη και έχασε όταν η Μακάμπι έβαλε 4η…Σοκ...

Κρίμα!Ο ΠΑΟ έμεινε στην τρίτη και έχασε όταν η Μακάμπι έβαλε 4η…Σοκ με Ομπράντοβιτς…

1370

 

 

Οταν ο ΠΑΟ ξέφευγε με 18 πόντους διαφορά από τη Μακάμπι στο Τελ Αβιβ μερικοί σκέφτηκαν ότι μια συνετή διαχείριση θα μπορούσε να τον χρίσει νικητή με μικρή διαφορά,αφού περίμεναν την ανάκαμψη της γηπεδούχου,κάτι που έχει ξανακάνει με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στον πάγκο της.Ηλπιζαν στην μαεστρία του Πιτίνο, ο οποίος έχει αλλάξει την ψυχολογία του ΠΑΟ.

Αλλοι σκέφτηκαν ότι φέτος και η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα,ομάδες που ανατγωνίζονται ευθέως με την Μακάμπι βρέθηκαν στο γήπεδό τους να χάνουν με νταμπλ σκορ απο ομάδες της Ευρωλίγκα,αλλά στο τέλος νίκησαν.Και μάλιστα πρόσφατα.

Αν ο ΠΑΟ είχε τον Νικ Καλάθη σε καλή ημέρα ή έστω σε μέτρια θα μπορούσε να κερδίσει…

Τελικά στην τελευταία περίοδο όταν οι δυνάμεις δεν υπήρχαν και το γήπεδο έβραζε η Μακάμπι τον κέρδισε με 13 ποντους (23-10) διαφορά και ανέτρεψε την διαφορά 4 πόντων υπέρ του ΠΑΟ στο τέλος της τρίτης περιόδου…Κρίμα.Κέρδιζε τις τρεις πρώτες περιόδους,η ψυχολογία του στα ύψη σε ένα γήπεδο με πολύ πάθος,ας το κρατήσει για τα επόμενα παιχνίδια και για τα πλέϊ οφ.

Τελικό σκορ 88-79.Ο ΠΑΟ είναι ακόμα στην εξάδα και έχει καλό δρόμο μπροστά του αν συνεχίσει τόσο καλά.

Τα δεκάλεπτα: 13-29, 43-46, 65-69. 88-79.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Μπράιαντ 9 (1), Ουίλμπεκιν 23 (4), Έισι 8, Καλοϊάρο 3 (1), Χάντερ 15, Αβντίγια 7, Ντόρσεϊ 16 (3), Κοέν 5 (1), Ζούσμαν 2.

Παναθηναϊκός (Ρικ Πιτίνιο): Τόμας 24 (1), Ράις 5 (1), Παπαγιάννης 7, Παπαπέτρου 17 (4), Βουγιούκας, Τζόνσον 3 (1), Μπράουν, Φριντέτ 7 (1), Καλάθης 8, Ουάιλι 4, Μήτογλου 4.

Το σοκ με βάση το οποίο αναμένονται εξελίξεις στην Πόλη ήρθε απο τη νέα ήττα της Φενέρ του Ομπράντοβιτς από την Ζενίτ με 84-81.Ομάδες του Ομπράντοβιτς ντεφορμαρίζονται για μεγάλο διάστημα,αλλά τόσα αστέρια να μην μπορούν να κάνουν βασικούς συνδυασμούς δεν έχει ξανασυμβεί στα χέρια του Ζέλικο.

Προφανές είναι ότι υπάρχει παρασκήνιο που δεν έχει να κάνει με τα αγωνιστικά και αναμένονται εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.