Αρχική Γυναικα Κόρες σκότωσαν τον βιαστή-κακοποιητή πατέρα τους!

Κόρες σκότωσαν τον βιαστή-κακοποιητή πατέρα τους!

2104

 

Πόσο θωρακισμένη είναι η κοινωνία και η πολιτεία στην υποχρέωση που έχουν να παρέχουν ασφάλεια στους πολίτες τους;

Πόσο ασφαλείς είναι οι ιδιαίτερα ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και των οικογενειών;

το ερώτημα τίθεται και ξανατίθεται πολλές φορές μέσα στο χρόνο με αφορμή φρικωδίες σε βάρος ατόμων,τα οποία οι αρχές κατα καθήκον προστατεύουν.Και αποδεικνύεται ότι αδυνατούν ,ακόμα και όταν είναι υποψιασμένες με …καταγγελίες!

Πόμπολλες οι περιπτώσεις στο παρελθόν με συζύγους που βιάζουν και σκοτώνουν τις συζύγους,τις κόρες,τα παιδιά τους.Και η ελληνική κοινωνία το βίωσε χαρακτηριστικά με τον νεαρό που σκότωσε τον πατέρα του στου Ζωγράφου,επειδή δεν άντεξε άλλο την κακοποίηση της μητέρας,του ιδίου κλπ

Με τη συμπαράσταση του κόσμου γλίτωσε τη φυλακή…

Είχε αποδειχθεί ότι η Αστυνομία δεν έπαιρνε στα σοβαρά τις καταγγελίες.Τα ίδια με περιπτώσεις στις ΗΠΑ,στην Ευρώπη κλπ.

Η Αστυνομία κατηγορείται τώρα και στη Μόσχα,ότι παρότι είχε ενημερωθεί ότι ένας πα-τερας αφού κακοποίησε φρικτά την συζυγό του,συνέχισε το ίδιο επι χρόνια με τις τρεις πανέμορφες κόρες του,τις οποίες είχε σχεδόν εσώκλειστες και τις είχε μετατρέψει σε σκλάβες του σεξ,οπου δεν έπιπτε ο λόγος συνέχιζε η ράβδος.

Πανομοιότυπη η περίπτωση της νοητικά προβληματικής κοπέλλας στη Λαμία ,πριν λίγο καιρό…

Στη Ρωσία τώρα γίνεται θόρυβος γιατί δικάζονται οι τρεις κόρες οι οποίες πριν ένα χρόνο αιφνιδίασαν τον βιαστή και “πατέρα”τους και τήν ώρα που κοιμόταν μετά απο ένα όργιο κακοποίησης τον κάρφωσαν με μαχαίρι στο λαιμό και τον αποτελείωσαν…

Τα κορίτσια η Μαρία,η Κριστίνα και η Αντζελίνα που τότε ήταν ηλικίας 17, 18 και 19 ετών ενημέρωσαν για την πράξη τους την αστυνομία λέγοντας ότι το έκαναν γιατί φοβόντουσαν ότι οι ζώες τους θα ήταν σε κίνδυνο.

Η αστυνομική έρευνα έδειξε  ότι οι τρεις αδελφές έπεφταν καθημερινά θύματα φυσικής κακοποίησης με ξύλο από τον πατέρα τους ο οποίος συχνά τους υποχρέωνε και σε σεξουαλικές πράξεις. Το ίδιο είχε συμβεί και την ημέρα της δολοφονίας με τον 57χρονο να τις κλειδώνει σε ένα δωμάτιο και να τους επιτίθεται με σπρέι πιπεριού.

Θύμα κακοποίησης είχε πέσει και η μητέρα των τριών κοριτσιών η οποία καταγγέλλει ότι ο 57χρονος την χτυπούσε μέχρι και με ρόπαλο πριν τελικά να την πετάξει έξω από το σπίτι το 2016. Η ίδια υποστηρίζει ότι η αστυνομία είχε αρνηθεί να απαγγείλει κατηγορίες σε βάρος του πρώην συζύγου της, ο οποίος είχε πει στα τρία παιδιά ότι θα την σκότωνε αν επέστρεψε στο διαμέρισμα…

Οι δικηγόροι των τριών κοριτσιών (φωτογραφια πάνω)υποστηρίζουν ότι ο 57χρονος τις είχε μεγαλώσει για να θεωρούν τους εαυτούς τους ως σκλάβες.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν πλέον τα κορίτσια είναι αυτή του φόνου εκ προμελέτης με τις δύο ενήλικες να αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης έως και 20 χρόνια και την μικρότερη έως 10 χρόνια.

Η απαγγελία των κατηγοριών έχει προκαλέσει καθημερινές συγκεντρώσεις έξω από τα γραφεία της υπηρεσίας της αστυνομίας που ασχολήθηκε με την υπόθεση ενώ η μεγαλύτερη συγκέντρωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου. Αντίστοιχες κινητοποιήσεις έχουν πραγματοποιηθεί και σε ρωσικές πρεσβείες και προξενία σε όλο τον κόσμο.
Εν τωμεταξύ τα τρία κορίτσια ζουν χωριστά με συγγενείς τους καθώς έχει απαγορευτεί κάθε επικοινωνία μεταξύ τους μέχρι την έναρξη της δίκης τον Αύγουστο.

(Στη Ρωσία βέβαια πρέπει να έχει κανείς επιφυλάξεις ως το τέλος…θυμάστε την κόρη που σκότωσε τον πατέρα της στη Θεσσαλονίκη γιατί τη βίαζε και τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν πατέρας της,αλλά σωματοφύλακας του …Πούτιν και αυτή πληρωμένη δολοφόνος;)

Αλήθεια κατηγορούμενοι αστυνομικοί θα πάνε αν αποδειχθεί(που αποδεικνύεται…) ότι είχαν ειδοποιηθεί απο τη μητέρα;

Πόσες τέτοιες περιπτώσεις κακοποίησης αγνοεί συχνά και η Ελληνική Αστυνομία;

Κορυφαίο φυσικά παράδειγμα η υπόθεση του σιριαλ Κίλερ της Κύπρου.Είχε αποδειχθεί οτι η Κυπριαή Αστυνομία είχε ειδοποιηθεί για τις εξαφανίσεις και η συζυγος του λοχαγού Μεταξά είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία ότι την κακοποίησε ειδοποιώντας την ότι “είναι ικανός για όλα”…