Αρχική Δικαιοσυνη Μαλλιά κουβάρια στον Αρειο Πάγο,πλαστή απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας και στο βάθος…κελιά!

Μαλλιά κουβάρια στον Αρειο Πάγο,πλαστή απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας και στο βάθος…κελιά!

2423
ÓõíÜíôçóç ôïõ ðñùèõðïõñãïý ÁëÝîç Ôóßðñá ìå ôç íÝá ÅéóáããåëÝá ôïõ Áñåßïõ ÐÜãïõ, ÎÝíéá Äçìçôñßïõ, óôï ÌÝãáñï Ìáîßìïõ, ôçí ÔåôÜñôç 13 Éïõëßïõ 2016. (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ουδείς αμφισβήτησε την προσωπική εντιμότητα της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ.Δημητρίου.

Ούτε του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ.Αγγελή.Ούτε των Αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου κ.κ.Δασούλα και Πλιώτα.

Ούτε της προισταμένης της Εισαγγελίας Διαφθοράς κ.Τουλουπάκη.Οι βοηθοί της μας είναι άγνωστοι,αλλά καλά λόγια έχουμε ακούσει.

Πριν από χρόνια είχαμε βρει το μπελά μας, γιατί ο τότε εκδότης της εφημερίδας, στην οποία είχαμε την Διεύθυνση, έγραψε για μια περίεργη ανακρίτρια,αναφερόμενος στις ανακριτικές της πράξεις.

Μας ταλαιπώρησαν στα δικαστήρια πολύ, γιατί άσκησαν δίωξη (περιύβριση αρχής τότε…)για τη λέξη αυτή κλπ.

Αυτή η πρώην ανακρίτρια κατέχει και σήμερα δημόσια θέση,ενώ έχει συζυγο δικηγόρο, ο οποίος ήταν ο συνήγορος ενός …δισεκατομυριούχου Δημοσίου υπαλλήλου(!!!),ο οποίος κυνηγήθηκε απο πολιτικούς για τον πλουτισμό του και καθάρισε τα πάντα…

Μάρτυρας υπερ της τότε ανακρίτριας για την υπόθεση εναντίον μας  είχε προσέλθει και η κ.Δημητρίου.

Λόγω της εντιμότητάς της ,ποτέ δεν της κρατήσαμε το παραμικρό παράπονο.Έτσι πίστεψε,εύκολα το έκανε, καθώς η εφημερίδα που εργαζόμαστε τότε ήταν χαρακτηρισμένη “μητσοτακική”…

Δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι απο πλευράς οικονομικής συμπεριφοράς συνολικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπερέχουν σε μέγιστο βαθμό σε σχέση με τα στελέχη-συνολικά πάντα- των δυο πρώην κομμμάτων εξουσίας.

Φτάνει αυτή η εντιμότητα για αποτελεσματική διακυβέρνηση μιας χώρας που ταλανίζεται απο τη διαφθορά;

Τα στελέχη με τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ λειτούργησε την κρατική τηλεόραση είναι κατά βάση έντιμα.

Αλλά εκτός ελαχίστων περιπτώσεων (1-2) κανένα απο αυτά δεν είχε συγκρουστεί με τη διαφθορά των πολιτικών,επιχειρηματιών και δημοσιογραάφων ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ.

Το να λέει κανείς “οχι στη διαφθορά” είναι τελείως διαφορετικό απο το να λέει π.χ. οτι ο Ακης έχει σπιταρώνα στην πλατεία Αριστοτέλους και άλλη στην Δεινοκράτους και άλλη στην Ακρόπολη και μοιράζεται εκατομμύρια με το Σμπώκο.

Αυτά είναι ονόματα και διευθύνσεις.Και δεν έλεγαν ΠΟ-ΤΕ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την εξουσία επειδή υποσχέθηκε ότι θα πολεμήσει τη διαφθορά και θα βάλει φυλακή τους κλέφτες ,παράλληλα με το ότι δεν θα κλέψουν οι ίδιοι κλπ.

Σήμερα ζούμε ένα πρωτοφανές μαλλιοτράβηγμα στη Δικαιοσύνη,στην οποία προεξάρχουσα  Εισαγγελέας είναι η κ.Δημητρίου και ένας σιωπηλός εντελώς πρόεδρος του Αρείου Πάγου,του οπίου το όνομα μας διαφεύγει αυτή τη στιγμή.

Ζούμε τον τραγέλαφο εισαγγελείς  του Αρείου Πάγου να ανακρίνουν εισαγγελείς του Αρείου Πάγου ΜΕΣΑ στον Αρειο Πάγο και να ζητά ο μεν την εξαίρεση του δε και όλα αυτά για το τεράστιο σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ.Κανένα πολιτικό κόμμα δεν αμφισβητεί ότι η ΝΟΒΑΡΤΙΣ(όπως και η ΖΗΜΕΝΣ) είναι τεράστιο σκάνδαλο.

Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ(ΚΙΝΑΛ) υποστηρίζουν ότι είναι σκάνδαλο γιατρών και υπηρεσιακών παραγόντων και όχι πολιτικών,όπως υποστηρίζουν οι Αμερικανικές Αρχές και εισαγγελικές αρχές στην Ελλάδα κατονομάζοντας στελέχη των δυο πρώην Κομμάτων εξουσίας.

Ο κ.Αγγελής ,αφού είπε ότι δεν θέλει να πάει φυλακή(σ.σ. άρα κάποιοι θα πάνε;)στην αναφορά του έγραψε ότι εθεωρείτο σχεδόν άλτερ εγκο -αγαπημένο παιδί της κ.Δημητρίου και -προφανώς- γιαυτό τον έβαλε συντονιστή αποκάλυψης του σκανδάλου σε όλη του την έκταση.

Τώρα ο κ.Αγγελής ανακρίνεται απο τον κ.Δασούλα,το οποίο θέλει να εξαιρέσει για να ανακριθεί απο άλλον,ενώ ο κ.Πλιώτας θα ερευνήσει -ανακρίνει τις καταγγελίες της κ.Τουλουπάκη.

Τις καταγγελίες Αγγελή υιοθέτησε η Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ καί φαίνεται τελευταία να κρατούν κάποιες αποστάσεις γιατί ο κ.Αγγελής στα κείμενα που αποκαλύφθηκαν ομιλεί για τεράστιο σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ με ποινικές διαστάσεις κλπ

Και αίφνης στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 21ης Ιουνίου υπάρχει ένα άρθρο με τίτλο “Μια περίεργη εισαγγελική διάταξη”.

Ακριβώς το δικό μας “αδίκημα” δηλαδή…Χα…

Συγγραφέας του άρθρου ο Λουκάς Λυμπερόπουλο…επίτιμος Αρεοπαγίτης!

Ο κ.Λυμπερόπουλος γράφει ότι η περίεργη εισαγγελική διάταξη είναι η υπ αριθμ 25/4.5.2018 που βάζει στο αρχείο τις μηνύσεις των Σαμαροβενιζέλων κατά Τσίπρα,Παπαγγελόπουλου ,εισαγγελέων κλπ.

Η μήνυση Σαμαρά αφορούσε και…εγκληματική οργάνωση ,παραβιάση υπηρεσιακού απορρήτου,παράβαση καθήκοντος,παραβίαση του Συντάγματος και άλλα ηχηρά.

Ο κ.Λυμπερόπουλος με τον προαναφερόμενο τίτλο περνάει γενεές 14 την εισαγγελική διάταξη χωρίς να αναφέρει ότι συντάκτης της είναι…ο κ.Αγγελής!!!

Βάζει και ένα θέμα για το ποιός και που έγραψε τις καταθέσεις απο 12 και 15 Γενάρη 2018 του μάρτυρα Μάξιμου Σαράφη και ψέγει τον εισαγγελέα (Αγγελή) ότι δεν αντέδρασε σε καταγγελία που δυναμιτίζει ΟΛΟΚΛΗΡΟ(σ.σ. :μπά…γιατί;) το οικοδόμημα της Δικαιοσύνης  και “δεν υπερασπίσθηκε την τιμή των εισαγγελικών λειτουργών και της Δικαιοσύνης και αιδημόνως σιώπησε…”

Ο κ.Λουκάς Λυμπερόπουλος είναι πατέρας του κορυφαίου συνδικαλιστή Παναγιώτη Λυμπερόπουλου,της πλευράς του Μπάμπη Αθανασίου κλπ

Ο κ.Λουκάς Λυμπερόπουλος ήταν -σύμφωνα με ρεπορτάζ του Κώστα Βαξεβάνη Αντιπρόεδρος της γνωστής επιχείρησης “ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ”.

Ο γυιός του και ανώτατος δικαστής είναι παντρεμένος με την συνιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ κατέθεσε αίτηση πτώχευσης στις 11 Μαρτίου 2016.Η αίτηση συζητήθηκε μετά 5 ημέρες στις 16 Μαρτίου 2016 και η απόφαση δημοσιεύθηκε στι 6 Απριλίου 2016.Τα πάντα τέλιωσαν σε 25 ημέρες…

Ετσι είναι η Δικαιοσύνη…

Σήμερα στο Εφτείο Κακουργημάτων δικαζόταν η πλαστογράφηση μιας απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας.Τόσο άγριο χέρι στο οικοδόμημα της Δικαιοσύνης…

Ως πλαστογράφος κατηγορείται υψηλότατο στέλεχος της μασονικής στοάς Αθηνών,στην οποία ανήκουν και πολλοί δικαστές,συγγενείς δικαστών κλπ.

Η πλαστογράφηση έγινε το…2004 και έφτασε στο ακροατήριο μετά 15 χρόνια!

Ανετη-άνετη η εισαγγελέας της έδρας έκανε μια αγόρευση ότι δεν φταίει το παρόν δικαστήριο που η υπόθεση πήγε μετά 15 χρόνια στο ακροατήριο και αφού ο συνήγορος (στενός συγγενής δικαστικού λειτουργού) έχει πρόβλημα υγείας ας αναβληθεί για το…2020!!!

Και αναβλήθηκε για το 2020…

Ετσι είναι η Δικαιοσύνη…

Τίνων οι επιλογές έφεραν την σημερινή κατάσταση,δηλαδή τα μαλλιά-κουβάρια στη Δικαιοσύνη αγαπητέ Αλέξη;

Καλά δεν ήξερες,αφού είσαι του Πολυτεχνείου και όχι της Νομικής.Γιατί δεν ρώτησες περισσότερους;

(Υ.Γ.Μας ενέκριναν μια εκπομπή έρευνας  στην ΕΡΤ προ …έτους και βάλε.Επρεπε,λέει,να κάνουμε και κάποια τηλεφωνήματα μετά την έγκριση .Για τα περαιτέρω.Αλλά δεν κάναμε ούτε ΕΝΑ(1) τηλεφώνημα.Και η εκπομπή κάπου είναι χαμένη, αλλά εγκεκριμένη…Χα…Μέρες Δικαιοσύνης…)