Αρχική Αθλητικα Μανωλάς-Βλαχοδήμος συνεχίζουν σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λίγκ!Ρεκόρ ένας 17χρονος!

Μανωλάς-Βλαχοδήμος συνεχίζουν σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λίγκ!Ρεκόρ ένας 17χρονος!

1327

 

Ο Αγιαξ έπρεπε να πάρει στο γήπεδό του μια ισοπαλία μόνο με την ισπανική Βαλένθια για να προκριθεί στη συνέχεια του Τσάμπιονς Λίγκ.Δέχθηκε γκολ στο 24 και δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει μέχρι το τέλος.

Ο αποκλεισμός του(συνεχίζει στο Γιουρόπα) είναι η μεγαλύτερη έκπληξη αυτής της φάσης με τον τρόπο που σημειώθηκε.Η Βαλένθια με την Τσέλσι προκρίθηκαν σε αυτό τον όμιλο.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδημος θα πάιξει στο Γιουρόπα,αφού η Μπενφίκα με ένα καθαρό 3-0 άφησε έξω με ισοβαθμία την Ζενίτ ενώ Λυόν και Λειψία προκρίθηκαν.

Αντίπαλο  δεν θα μπορεί να βρει τον Κώστα Μανωλά που συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λίγκ αφού η Νάπολι με τον Ελληνα στοπερ στη σύνθεση συνέτριψε την Γκένκ 4-0 με χατ τρικ του Μίλικ.Μαζί της η Λίβερπουλ που νίκησε στην Αυστρία την Σάλτσμπουργκ με καθαρό 2-0.

Στο Γιουρόπα συνεχίζει και η Ιντερ αφού ηττήθηκε 2-1 στο Μιλάνο  απο την “λειψή” χωρίς Μέσι και άλλους βασικούς Μπαρτσελόνα.

Εάν κέρδιζαν οι “νερατζούρι θα ισοβαθμούσαν με την Ντόρτμουντ ,η οποία νίκησε την Σλάβια Πράγας και θα προκρίνονταν .

Το χειρότερο για αυτούς είναι ότι ο αποκλεισμός τους ήρθε με ένα μεγάλο ρεκόρ απο τον Ανσου Φατί.

Η Μπαρστελόνα τον έβαλε στο παιχνίδι στο 85 και έβαλε το νικητήριο “καταδικαστικό’ γκόλ δυο λεπτά μετά…

Ο Φατί μάλιστα (17χρόνων και 41 ημερών) πήρε το ρεκόρ απο τον “δικό” μας Πήτερ Οφορίκουε.Είχε σκοράρει σε ηλικία 17 ετών και 195 ημέρων στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Ρόζενμποργκ