Αρχική Αθλητικα Μπράβο σε Μελισσανίδη-ΑΕΚ!Ο ΠΑΟ γυρίζει σπίτι για να το…γκρεμίσει!

Μπράβο σε Μελισσανίδη-ΑΕΚ!Ο ΠΑΟ γυρίζει σπίτι για να το…γκρεμίσει!

1623

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Μπράβο στον Δημ.Μελισσανίδη και την ΑΕΚ για την γενναία μεν,οφειλόμενη δε στάση της έναντι του ΠΑΟΚ.

Οι αρμόδιοι του ΠΑΟΚ ξέχασαν να θεωρήσουν τα δελτία υγείας  12 εκ των ποδοσφαιριστών,πράξη εντελώς τυπική και κατά την γνώμη μας αχρείαστη προυπόθεση έναρξης αγώνα.

Τα δελτία είχαν λήξει λίγες ημέρες νωρίτερα (5 Ιουλίου 2020)και αυτό δείχνει ότι η αβλεψία οφειλόταν στην παράταση της αγωνιστικής λόγω του κορονοϊού.

Δηλαδή τα (τυπικά στην ουσία) δελτία κάλυπταν όλη τη αγωνιστιή περίοδο.

Η ΑΕΚ θα μπορούσε τυπικά να κερδίσει με ένσταση τον αγώνα και να πάει εκείνη στα προκριματική του Τσάμπιονς Λιγκ.Ουσιαστικά όμως την πρόκριση αυτή την έχασε στα γήπεδα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδειξε και πάλι  ότι διακατέχεται απο το σύστημα αξιών,εκείνο που τον έκανε να πατήσει πόδι,να βρει τις πολιτικές και οικονομικές λύσεις να ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ ούτε την ΑΕΚ,ούτε το γήπεδο μνημείο της προσφυγιάς απο τη Νέα Φιλαδέλφεια σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που το “Καραϊσκάκης” φόρτωσε-επι Σημίτη-Κόκκαλη στον ελληνικό λαό και τον ΠΑΟ που ετοιμάζεται να πάει στους βόθρους της παλιάς Αθήνας,δηλαδή στο Βοτανικό.

Ο Μελισσανίδης λοιπόν δείχνοντας ότι δεν πήρε τυχαία το παρατσούκλι “ΤΙΓΡΗΣ” με αστραπιαία κίνηση αγνόησε τις μικροψυχίες,οπαδών και υποκινούμενων και ανακοίνωσε ότι η ΑΕΚ παραβλέπει το σοβαρό μεν ,τυπικό δε σφάλμα του ΠΑΟΚ και παραμένει στις αρχές και αξίες του ποδοσφαίρου και δεν υπέβαλε ένσταση.

Ετσι ο ΠΑΟΚ πάει στο Τσάμπιονς Λίγκ με κλειστό και βουλωμένο το στόμα εκείνων που είχαν κάνει διάφορα ντροπιαστικά στο παρελθόν.Ανακοίνωση αναγνώρισης της μεγαλοψυχίας της ΑΕΚ έκανε ο ΠΑΟΚ ενώ …βρίζουν διάφορα ορισμένοι απο την πλευρά του Ολυμπιακού, ο οποίος πήρε μεν το πρωτάθλημα και φέτος,αλλά τον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Από την πλευρά του ΠΑΟ ο Αλαφούζος ,ανασήκωσε λέει το…φρύδι και σκέφεται να γυρίσει τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο μέχρι να “διευθετηθεί” το θέμα του Βοτανικού.

Οποιος έχει πάει στο γήπεδο της (και φέτος πρωταθλήτριας)Ρεάλ  στο Μπερναμπέου θα διαπιστώσει ότι το γήπεδο των 100.000 θέσεων ανακατασκευάστηκε σε χώρο περίπου ίσο με αυτόν που βρίσκεται το γήπεδο της Λεωφόρου.

Με απλή κίνηση κατάργησης υπαίθριων γηπέδων μπάσκετ και παιδικής χαραάς και νυχτερινών κέντρων και ενός βενζινάδικου γύρω απο τη Λεωφόρο,με υπογειοποίηση της Λεωφόρου και ανάδειξης με ανακατασκευή των  μνημειακού χαρακτήρα προσφυγικών-φυλακών ο χώρος στη Λεωφόρο γίνεται υπερδιπλάσιος του Μπερναμπέου…Και κατασκευάζεται  εκεί γήπεδο 50.000 θέσεων με κλειστό για μπάσκετ και βόλλεϊ κλπ

Η Ρεάλ,η Μπάρτσα,η Μπάγερν,η Γιουνάϊτεντ,η Μπενφίκα κλπ είναι όμως ποδοσφαιρικές επιχειρήσεις-ομάδες βασισμένες σε άλλες αρχές και αξίες,στην Ελλάδα οι ομάδες είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ και όπου απαιτείται διαγραφή ιστορίας αυτή διαγράφεται.

Δείτε κορυφαίο παράδειγμα το ανοσιούργημα στην πιο ιστορική και πλούσια ομάδα της Θεσσαλονίκης,τον Ηρακλή,το ανοσιούργημα στον Πανιώνιο,στον Απόλλωνα Σμύρνης κλπ