Αρχική Αθλητικα Νέα μεγάλη πρόκριση Τσιτσιπά στο Ρολάν Γκαρός!

Νέα μεγάλη πρόκριση Τσιτσιπά στο Ρολάν Γκαρός!

2026
epa06941945 Stefanos Tsitsipas of Greece in action against Alexander Zverev of Germany during their quarterfinal match at the Rogers Cup Men's Tennis tournament in Toronto, Canada, 10 August 2018. EPA/WARREN TODA

 

 

Ο Στέφανος τσιτσιπάς έγινε ο τρίτος Ελληνας τενίστας που έφτασε στους 16 του φημισμένου τουρνουά Ρολάν Γκαρός στο Παρίσι.

Απέκλεισε με 3-1 σετ τον σέρβο Κραϊνοβιτς σε μάχη που κράτησε …δυο ημέρες.Χθες ο αγώνας διακόπηκε λόγω …νύχτας και κακού φωτισμού και ενώ ο Στέφανος ήταν μπροστά με 2-0 σετ και το τρίτο ήταν ισόπαλο 5-5.Μάλιστα ο αθλητής μας έχανε 5-2 και ισοφάρισε.

Οπως και χθες όμως το ξεκίνημα ήταν νωθρό και έχασε το σετ με 7-6.Το τέταρτο σετ είχε επίσηε μεγάλη ένταση και ο Τσιτσιπάς κατάφερε να κερδίσει με 7-6 και να μείνει ζωντανός στον στόχο του που είναι ο μεγαλύτερος δυνατός:

“Στόχος μου είναι να κερδίσω το τουρνουά και τίποτα λιγότερο” έχει δηλώσει και έχει αέρα στα πανιά του απο την αναγνώριση διεθνώς.

Η μέχρι πριν λίγα χρόνια Ν1 του γυναικείου ταμπλώ Κίμ Κλάϊστερς δήλωσε ότι ο Τσιτσιπάς θα φτάσει στο Νο1 του ανδρικού ταμπλώ ,αμέσως μετά την αποχώρηση των Φέντερ,Τζόκοβιτς,Ναδάλ…

Προς το παρόν και οι τρεις αστέρες μετέχουν και προκτίνονται στο Ρολάν Γκαρός.