Αρχική Θέμα Νέο σοκ:Ελληνας καθηγητής Γενετικής και π.Υπουργός “δείχνει” εργαστήρια των Κινέζων ως...

Νέο σοκ:Ελληνας καθηγητής Γενετικής και π.Υπουργός “δείχνει” εργαστήρια των Κινέζων ως πηγή της πανδημίας κορονοϊού!

2940

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ολοι,τουλάχιστον όσοι διαθέτουν λογική μέσου ανθρώπου, απορρίπτουν τα σενάρια συνωμοσιολογίας.

Σενάρια συνωμοσιολογίας δεν υπάρχουν όταν υπάρχουν πραγματικά γεγονότα τα οποία απλά αναμεταδίδονται.

Τα σενάρια αρχίζουν απο εκεί που σταματούν τα γεγονότα και αν αυτά αφορούν συμπεράσματα απο τα γεγονότα δεν είναι συνωμοσιολογία,αλλά μπορεί να είναι  λανθασμένα συμπεράσματα επι υπαρκτής όμως βάσης.

Το λάθος θα αναδειχθεί από την τελική έκβαση των γεγονότων.

Το να είναι κάποιος επιστήμων γενετικής είναι πραγματικό γεγονός.

Το να επιλεγεί αυτός ο επιστήμων ως καθηγητής Κρατικού,φημισμένου ,όπω το ΑΠΘ,Πανεπιστημίου είναι πραγματικό γεγονός.

Το να επιλεγεί εξ όλων των επιστημόνων και των καθηγητών Πανεπιστημίων ο συγκεκριμένος ως Υπουργός της Ελληνικής Κυβέρνησης είναι πραγματικό γεγονός.

Το να εκδίδεται ένα έντυπο ,όπως το NATURE είναι πραγματικό γεγονός.

Το να κυκλοφορεί επι σειρά ετών παγκοσμίως το έντυπο αυτό είναι πραγματιό γεγονός.

Το να δημοσιεύει αυτό το έντυπο είναι πραγματικό γεγονός.

Το να αναγνωρίζεται συχνά με άλλες δημοσιεύσεις σε παγκόσμια ΜΜΕ,ως καταξιωμένο στην επιστημονική κοινότητα,αυτό το έντυπο είναι πραγματικά γεγονότα.

Το να δημοσιεύει αυτό το έντυπο ανακοίνωση εκτέλεσης πειραμάτων στην Κίνα με κορονοϊούς είναι πραγ,ατιό γεγονός.

Το να  δηλώνει δημόσια ότι θεωρεί τα πειράματα αυτά ως λίαν επικίνδυνα για μετάδοση ασθενειών απο κορονοϊούς και πιθανόν ως πηγή της σημερινής πανδημίας ο προαναφερόμενος επιστήμων,πρώην Υπουργός είναι πραγματικό γεγονός.

Ο επιστήμων,καθηγητής Γενετικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης είναι ο Αθανάσιος Τσαυτάρης.

Είχε επιλεγεί σε διάφορες επιστημονικές,κρατικές και πολιτικές θέσεις,οι οποίες περιγράφονται ως εξής στο βιογραφικό (ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ)του:

Το 1982 επέστρεψε στην Ελλάδα, και εκλέχτηκε καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Τελικά προτίμησε τη θέση του Καθηγητή Γενετικής στη Γεωπονική Σχολή του Α.Π.Θ. στη Θεσσαλονίκη. Την περίοδο 19861987 υπήρξε επισκέπτης Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μπίλεφελντ της Γερμανίας.

Την περίοδο 19971999 διατέλεσε πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Έρευνας (ΕΘΙΑΓΕ), ενώ την περίοδο 19992000 διατέλεσε Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης. Από το 1998 είναι πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής, ενώ από το 2001είναι εκλεγμένος Διευθυντής του Ινστιτούτου Αγροβιοτεχνολογίας, στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ). Από το 2002, όταν εκλέχτηκε, είναι πρόεδρος του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών & Μουσείου Τεχνολογίας.

Έχει ασχοληθεί ερευνητικά με πολλούς κλάδους της Γενετικής, της Γονιδιωματικής Τεχνολογίας, της Βελτίωσης, της Βιοποικιλότητας, των Γενετικών Πόρων της Βιοτεχνολογίας, της παραγωγής και ελέγχου των Τροφίμων και ιδιαίτερα με την αξιοποίηση Μοριακών Διαγνωστικών Μεθόδων.

Ο Αθανάσιος Τσαυτάρης είναι τεχνικός εμπειρογνώμονας της Ε.Ε. για την υλοποίηση των Οδηγιών που αναφέρονται στους Γενετικώς Τροποιημένους Οργανισμούς (Γ.Τ.Ο.). Είναι μέλος των διαχειριστικών επιτροπών για την βιοτεχνολογική έρευνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 1983 έως σήμερα σε διάφορα προγράμματα. Στον ΟΟΣΑ συμμετείχε στην Επιτροπή για τα Γενετικά Τροποποιημένα Φυτά και Τρόφιμα και την σύσταση του Οργανισμού για την Ασφάλεια τροφίμων. Την περίοδο 19921994 ήταν πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Γενετικής Βελτίωσης των Φυτών, ενώ το διάστημα 19941999 υπήρξε μέλος του Εθνικού Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Έρευνας (ΕΓΣΕ).

Ο Αθανάσιος Τσαυτάρης είναι επίσης, μέλος της Επιτροπής ELSA (Ethical Legal Social Aspects) για τις προόδους της Βιοτεχνολογίας της Ε.Ε. και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Βελτιωτών των Φυτών (EUCARPIA).

Στις δύο εκλογικές διαδικασίες του 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Στις 21 Ιουνίου του 2012, ορκίστηκε Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Κυβέρνηση Αντωνίου Σαμαρά, θέση την οποία διατήρησε έως τις 9 Ιουνίου 2014.”

Πραγματικό γεγονός είναι επίσης ότι μίλησε στην διαδικτυακή εκπομπή ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ και στον κ.Σαββίδη, οποίος έκανε γοα χρόνια την ίδια εκπομπή στην ΚΡΑΤΙΚΗ Τηλεόραση.

Σε αυτή την εκπομπή μίλησε για πειράματα των Κινέζων,όπως τα προαναφέρουμε και την πιθανότητα να ξεκίνησε απο εκεί ο κορονοϊός που σκοτώνει τώρα διεθνώς χιλιάδες ανθρώπους κάθε ημέρα.

(Σενάριο συνωμοσιολογίας ήταν η “προφητεία” του Αμερικανού συγγραφέα Ντην Κούντζ , οποίος έγραφε(φωτογραφια κάτω) το 1989 ότι θα υπάρξει εκδήλωση δολιοφθοράς με τεχνητό ιό που θα δημιουργηθεί σε εργαστήρια της πόλης Γιουχάν της Κίνας”.

Γεγονός είναι ότι η σημερινή πανδημία ξεκίνησε από την πόλη Γιουχάν της Κίνας(φωτογραφια πάνω) και παρότι ο άνθρωπος βλέπει και ένα κόκκο σκόνης στο φεγγάρι δεν παρουσιάστηκε ως σήμερα δημόσια ο Ν 1 ασθενής.Να παρουσιάσουν δηλαδή π.χ. τον Λι Θου Βου,ως τον αγρότη ή τον υπάλληλο που είχε πρώτος  στον κόσμο τον συγεκριμένο κορονοϊό και με απαντήσεις από που πιθανόν τον πήρε κλπ κλπ

Ακούστε τον κ.Τσαυτάρη να μιλάει για τα κινέζικα πειράματα με κορονοϊούς και τα συμπεράσματα δικά σας: