Αρχική Αθλητικα Νίκησε η ΑΕΚ,φωνάζει δίκαια ο Αρης ,τριάρα α λα ελληνικά ο ΠΑΟ...

Νίκησε η ΑΕΚ,φωνάζει δίκαια ο Αρης ,τριάρα α λα ελληνικά ο ΠΑΟ 5άρες στα ντέρμπι της Β’…

1546

 

 

H AEK έφυγε απο τη θεσσαλονίκη με “κλεμμένη” νίκη από τον Αρη Ο Κλωναρίδης έκανε καθαρό πέναλτυ στον Φετφατζίδη,το οποίο όχι μόνο δεν δόθηκε,αλλά πέρασε και απο τον διαιτητή VAR αν και (λέει ότι) έκανε έλεγχο.

Η ΑΕΚ είχε προηγηθεί με τον Αλμπάνη στο 5ο λεπτό,ο Αρης έπαιξε σαν Αρης ,αλλά η ΑΕΚ με τον ιταλό Καρέρα προπονητή έχει ανασταλτική λειτουργία και πολύ δύσκολα δέχεται γκολ.

Στο “Βικελίδης” βέβαια οι διαιτητές βοήθησαν την …ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ στερώντας το πέναλτυ.

Δεν είναι βέβαιο ότι θα έμπαινε γκολ αν δινόταν,αλλά δεν δόθηκε…

Σκληρότατος ήταν ο Αγγελος Χαριστέας,διευθυντής του Αρη σε δηλώσεις του στο κρατικό κανάλι.

Μίλησε για καρκίνο και για ανυποληψία στο ελληνικό ποδόσφαιρο,για αυτιά που δεν ιδρώνουν,για διαιτητές ακατάλληλους και για ανάγκη μόνιμων ξένων διατητών σε όλα τα παιχνίδια.

Ο Χαριστέας μίλησε για ανάδειξη παικτών απο τον Αρη,αλλά αναφέρεται στους ξένους,αφού ο Αρης απο τις δικές του ακαδημίες δεν έχει αναδείξει κανέναν νέο παίκτη.

Η ΑΕΚ είχε πέντε Ελληνες στο ξεκίνημα στη σύνθεσή της και από αυτούς προήλθε το γκολ.

Ο Αρης με το ρόστερ που έχει μόνο δυο Ελληνες μπορεί να βάλει και αυτούς(Δεληζήση,Φετφατζίδη) έβαλε,από τον έναν εξ αυτών προήλθε για πολλοστή (και διδακτική) φορά το πέναλτυ που δεν δόθηκε…

Την ακόμα πιο ευχάριστη ελληνική νότα έδωσε ο Παναθηναϊκός , ο οποίος ξεκίνησε με εννέα(9) Ελληνες στη σύνθεσή του και ο πιο νέος άνοιξε και το σκορ.

Ο νεαρός Βαγιαννίδης μπήκε για πρώτη φορά και έβαλε το πρώτο γκολ κάτω απο πληροφορίες που θέλουν το νεαρό να είναι ήδη μήλον έρδιος για συλλόγους,όπως η Βέρντερ,η Ρόμα και δύσκολα θα παραμείνει στον ΠΑΟ ,αφού ο Αλαφούζος είναι γνωστό ότι στις τσέπες έχει …καβούρια και στο στόμα την καραμνέλα των δήθεν χρεών που δήθεν παλεύει χρόνια.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι υπήρξε συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για επιστροφή στη Λεωφόρο καθώς η κυβέρνηση ρίχνει στις καλένδες την κατασκευή γηπέδου στο Βοτανικό.

Δεν προκάνει κιόλας,αφού ψάχνει κυάλια για να δούμε τις μπουλντόζες που (θα έπρεπε να) δουλεύουν στο Ελληνικό από τον περασμένο Αυγουστο…

Τα άλλα γκολ του ΠΑΟ ο Ζαχίντ από ασιστ του Βαγιαννίδη(!) και ο Μακέντα με πέναλτυ που κέρδισε ο αέρινος Χατζηγιοβάνης,παίκτης που δεν παίζει εθνική γιατί το “σύστημα” δεν τον ξέρει…

Ο Παναιτωλικός έκανε στο τέλος το 3-1 με τον μόνιμο σκόρερ Ντάουτα

Στα άλλα ματς ο Αστέρας νίκησε εκτός τον Βόλο με 1-0 με γκολ του Ντέλετς στο 85.

Ξάνθη και Λαμία έμειναν στο 0-0.

Στη Σουπερ λιγκ δυο το μεγάλο ντέρμπι των πρωτοπόρων ΠΑΣ Γιάννενα και Απόλλωνα στους “Ζωσιμάδες” ήταν  ντέμρπι στα λόγια.

Ο ΠΑΣ διέλυσε με 5-1 τον Απόλλωνα με 5 διαφορετικούς σκόρερ!

Με το ίδιο σκορ έλεξη και η μάχη της τρίτης θέσης μεταξύ των Χανίων και του “Καραϊσκάκη” Αρτας…