Αρχική Ελλαδα Να γιατί έκλεισε η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ…

Να γιατί έκλεισε η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ…

1934

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Δημοσιογράφοι έμαθαν τον κόσμο να μην εκτιμά τους δημοσιογράφους γιατί δήλωναν δημοσιογράφοι,ενώ είχαν μετατραπεί σε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ επιχειρηματίες που άρπαζαν χρήματα με μίζες,εκβιασμούς και κρατικές δουλειές…

Δημοσιογράφοι έμαθαν τον κόσμο να μην εκτιμά τους δημοσιογράφους γιατί έγιναν φιλιππινέζες επιχειρηματιών και έκαναν(και κάνουν) το άσπρο μαύρο και τουμπλαιν κάθε μέρα απο τηλεοράσεων και εφημερίδων.

Δημοσιογράφοι έμαθαν τον κόσμο να μην εκτιμά τους δημοσιογράφους γιατί την μία ημέρα χλεύαζαν την πολιτική και τα κόμματα που έχουν μετατραπεί σε φωλιές απατεώνων ,εκβιαστών,οικονομικών εγκληματιών πάσης μορφής και την άλλη οι ίδιοι αυτοί γίνονταν βουλευτές των ίδιων κομμάτων,χωρίς να έχει αλλάξει το παραμικρό σε αυτά.

Δημοσιογράφοι έμαθαν τον κόσμο να μην εκτιμά τους δημοσιογράφους ,γιατί μετέτρεψαν τις εφημερίδες και τις τηλεοράσεις σε οίκους στυγνού εμπορίου και μηδενικής δημοσιογραφικής λειτουργίας ,σύμφωνα με τον μέσο όρο των δημοσιογράφων στον δυτικό κόσμο.

Δημοσιογράφοι έμαθαν τον κόσμο να μην εκτιμά τους δημοσιογράφους γιατί στέλνουν τον κόσμο στις αρένες να παλέψουν στο όνομα του ανταγωνισμού με λιοντάρια και οι ίδιοι έσβησαν κάθε ανταγωνισμο΄φτιάχνοντας εφημερίδες -καρμπόν και τηλεοπτικές εκπομπές  ίδιου επιπέδου με την Κωνσταντίνα που μας πλάσαρε ο Κοντομηνάς.

Δημοσιογράφοι έμαθαν τον κόσμο να μην εκτιμά τους δημοσιογράφους γιατί ανέχονταν να λέγονται δημοσιογράφοι και ο Θέμος και ο Κύρτσος και ο Ψυχάρης και οι Μπόμπολαίοι  και ο Τράγκας και ο…Κώστας Μητσοτάκης.

Δημοσιογράφοι έμαθαν τον κόσμο να μην εκτιμά τους δημοσιογράφους γιατί έγιναν μια συντεχνία σαν αυτές που χλεύαζαν και έκαναν αδίκημα “αντισυναδελφοσύνης” να λέει κάποιος ότι “δημοσιογράφοι τα παίρνουν,εκβιάζουν,κουκουλώνουν,παρενοχλούν σεξουαλικά ” και ένα σωρό άλλα.

Δημοσιογράφοι έμαθαν τον κόσμο να μην εκτιμά τους δημοσιογράφους γιατί η ΕΣΗΕΑ για όλα αυτά, είτε τίποτα δεν έκανε(ούτε καν μια έρευνα για τις λίστες Λαγκάρντ και άλλες ,γεμάτες με δημοσιογράφους…)είτε ελάχιστα και μεμονωμένα,ανίκανα να αλλάξουν την εικόνα στην κοινή γνώμη.

Δημοσιογράφοι τώρα καλούν τον κόσμο να κλάψει γιατί ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης έκλεισε ξαφνικά την ιστορική εφημερίδα ΕΘΝΟΣ.

Την ιστορική εφημερίδα την πήρε απο τους Μπομπολαίους,οι οποίοι ουδέποτε καταγγέλθηκαν ουσιαστικά…

Μπορεί να πει κάποιος στην κοινή γνώμη ΕΝΑ(1) θέμα που έβγαλαν αυτά τα χρόνια που πλήρωνε ο Ιβάν τα έξοδά τους για να κλάψει για το θέμα αυτό;

Εκτός απο τις απόψεις του περι πλουραλισμού  και τις φωτογραφίες τους τι θα χάσει απο αύριο η κοινή γνώμη;

Οι απαντήσεις τους θα εξηγήσουν γιατί έκλεισε το ΕΘΝΟΣ…

Θα παραμείνει ,λέει, στην κυκλοφορία η κυριακάτικη έκδοση…Για πόσο;