Αρχική Αθλητικα Νεϊμάρ-Ρονάλντο αθωώθηκαν για τους δήθεν βιασμούς εκδιδόμενων “μοντέλων”…

Νεϊμάρ-Ρονάλντο αθωώθηκαν για τους δήθεν βιασμούς εκδιδόμενων “μοντέλων”…

1788

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Τα περισσότερα ΜΜΕ όταν αποκαλύφθηκε ότι ο διάσημος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Νεϊμάρ καταγγέλθηκε για βιασμό παρουσίασαν την είδηση “ξερά” και χωρίς την παραμικρή ερευνητική προσέγγιση.

Δηλαδή ποια είναι η καταγγέλλουσα,τι επάγγελμα έχει,ποιές οι συνθήκες του βιασμού ,ποιά η χρονική συγκυρία κλπ

Η χρονική συγκυρία είναι η εκδήλωση πρόθεσης φυγής του Νεϊμάρ απο το Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν,η οποία ανήκει σε πλούσιους Εμίρηδες.

Η καταγγέλλουσα που παρουσιάστηκε ως “μοντέλο από τη Βραζιλία” είμαι μια νεαρή που κερδίζει(;)τη ζωή της εκδιδόμενη σε γερά πορτοφόλια.

Δεν το γράφει στην ταυτότητά της,αλλά βγήκε καθαρά και απο την περιγραφή που η ίδια έκανε.Είπε δηλαδή ότι ήλθε σε συμφωνία συνεύρεσης στο ξενοδοχείο με τον,άγνωστό της ως εκείνη τη στιγμή, Νεϊμάρ,αφού  ηλεκτρονικά συμφώνησαν να της πληρώσει “τα έξοδα”.

Θα πήγαινε για την συνεύρεση απο τη Βραζιλία στο Παρίσι,όπως και έκανε.

Είπε ότι πήγε και βρήκε τον Νεϊμάρ μεθυσμένο και έτσι το παρουσίασαν σχεδόν όλοι.

Ως να είναι καθημερινό φυσιολογικό φαινόμενο ποδοσφαιριστές αθλητές με απίστευτες αθλητικές επιδόσεις μόλις βγαίνουν απο τα γήπεδα,όπου πετάνε να τρεκλίζουν απο τα ποτά και τα ξενύχτια.

Πήγε και αφού συνευρέθηκαν στη συνέχεια η νεαρή με το όνομα Νατζίλα Τριντάντε έκανε καταγγελία στη Βραζιλία ότι ο Νεϊμάρ τη βίασε και άφηνε να εννοηθεί οτι εκείνη πήγε στο ξενοδοχείο απο τη Βραζιλία για απλές συζητήσεις…Να υποθέσουμε ότι θα συζητούσαν κάτι για την επίδραση του Πλάτωνα στις σκέψεις των μοντέλων απο τη Βραζιλία;

Το προφανές είναι ότι ο Νεϊμάρ,όπως και τόσα άλλα παιδιά απο τις φαβέλες νιώθουν έντονα το βάρος των τραπεζικών λογαριασμών τους απο τα ποδοσφαιρικά κέρδη και ,όπως και πολλοί πολιτικοί,επιχειρηματίες,δημοσιογράφοι προσπαθούν σε κάθε ταξίδι και κάθε ευκαιρία να βγάλουν απο πάνω τους κάποιο μέρος απο αυτό το βάρος με διάφορες νεαρές που ειδικεύονται ακριβώς στην αφαίρεση αυτών των βαρών.

Θυμηθείτε ότι ακόμα και ο διάσημος και σοβαροπαντρεμένος Μάτζικ Τζόνσον του Αμερικάνικου ΝΒΑ βγήκε με δάκρυα στα μάτια και είπε ότι έγινε φορέας του AIDS όταν απο “επιπολαιότητα” συνευρισκόταν στα πολλά ταξίδια με διάφορες νεαρές και δεν μπορεί να προσδιορίσει ποιά απο όλες του μετέδωσε τον ιό,ώστε να προστατευθούν και άλλοι διάσημοι,τους οποίους η ίδια ξελάφρωνε απο τα βάρη αυτά…

Το προφανές λοιπόν είναι ότι καθόλου τυχαία κάποιοι στο Παρίσι αποφάσισαν να δώσουν ένα μάθημα,στον όχι και με Οσκαρ ευφυίας Νεϊμάρ,για να μάθει τι σημαίνει να θέλει να φύγει απο την Παρί Σεν Ζερμέν ,χωρίς να πάρει μαζί της ένα Τσάμπιονς Λίγκ.

Η πρόθυμη βρέθηκε και ήταν και απο τη Βραζιλία,ώστε μια και θα πλήρωνε ο Νεϊμάρ να μην περάσει απο το μυαλό του υποψία.

Δεν είναι δύσκολο…Ολόκληρος επικεφαλής του ΔΝΤ και υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας ο Ντομινίκ Στρος Καν δεν υποψιάστηκε ότι η Ναφισάτου ,η καμαριέρα που τον ερωτεύτηκε και ήθελε να τον περιποιηθεί εξτρά,εκτελούσε παρόμοια υπηρεσία.

Οταν είδε τις χειροπέδες στα χέρια του ήταν αργά…

Ο Νεϊμάρ πήγαινε για ίδιες εικόνες,καθώς στη Βραζιλία των άκρων είναι εύκολο να μπουν χειροπέδες στα χέρια ενός διάσημου,έστω και προσωρινά.

Η χρονική συγκυρία επίσης είχε και πλαν B.Αν δεν του περνούσαν χειροπέδες να τον κρατήσουν εκτός της Εθνικής ομάφδας,καθώς η βραζιλία ήταν φαβορί να κατακτήσει το Κόπα Αμέρικα που άρχιζε λίγες ημέρες μετά και ο Μέσι δεν το έχει κερδίσει ποτέ με την Εθνική Αργεντινής.

Αυτό το πλάνο πέτυχε και ο Νεϊμάρ δήλωσε τραυματίας.Δεν έπαιξε και προσπαθούσε να αποδείξει ότι είναι μεν της κατηγορίας αυτής,αλλά όχι βιαστής.

Ευτυχώς είχε κρατήσει ένα βίντεο καθώς βιντεοσκοπούσαν την συνεύρεση με το “μοντέλο” και σε αυτό το βίντεο φαίνεται να του ρίχνει σφαλιάρες και πάντως εκείνος να προσπαθεί να κρατάει τα χέρια του κοντά και μακριά…Το μάθημα με τα σημάδια τουλάχιστον το κατάλαβε…

Ετσι αφου πιά δεν τα βρίσκει με την Παρί και ζητά να φύγει,αλλά γύρισε στην ομάφα μέχρι να τον πουλήσει,αφού έχασε το Κόπα Αμέρικα ,το οποίο ο Μέσι δεν κέρδισε ,έστω και χωρίς Νεϊμάρ ,η βραζιλιάνικη Αστυνομία ,ανακοίνωσε ότι θα πάρει μια τελευταία γνωμοδότηση και θα βάλει στο αρχείο την υπόθεση δήθεν βιασμού,αφού δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο και όλα έγιναν “για να πάρει χρήματα η νεαρή”.

λίγες ημ΄ρες νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι στο αρχείο πήγε και η υπόθεση βιασμού που είχε καταγγείλει με μεγάλη καθυστέρηση εοπίσης κάποια Αμερικανίδα με   δήθεν δράστη τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ρονάλντο έχασε τις περιοδείες της Ρεάλ και της Γιουβέντους στις ΗΠΑ,κάποιοι κέρδισαν απο αυτό και μετά αρκετά χρόνια απλώς βεβαίωσαν το προφανές.

Ευκολα πάνε στις συνευρέσεις αυτές αυτής της κατηγορίας τα άτομα,αλλά ο βιασμός είναι απλώς πρόσχημα για να επιτύχουν άλλους σκοπούς…