Αρχική Αθλητικα Νικες ΟΦΗ-Αρη,παραπαίει ο ΠΑΟ,πετάει ο Κριστιάνο και Ελληνες στους μεγάλους του εξωτερικού…

Νικες ΟΦΗ-Αρη,παραπαίει ο ΠΑΟ,πετάει ο Κριστιάνο και Ελληνες στους μεγάλους του εξωτερικού…

1357

O ΟΦΗ νίκησε εκτός έδρας τη Λαμία.Ο Αρης νίκησε εκτός έδρας το Βόλο.Παράλληλα έπαιξαν και ΜΑΧΗΤΙΚΟ ποδόσφαιρο.Οι ατζέντηδες των ξένων λεγεώνων του κάτω ραφιού που παίζουν στις εκτός των τεσσάρων “ονομάτων”(Ολυμπιακός,ΠΑΟΚ,ΑΕΚ,ΠΑΟ)τους έχουν πει ότι πρέπει να τα δίνουν όλα για να πάρουν μεταγραφή στα “ονόματα”.
Ξένοι πολλοί και στις δυο πλευρές του γηπέδου και μια μειοψηφία Ελλήνων.Με εξαίρεση τον Αρη,όπου πήρε και τον Μάνο για φορ για να μην έχει την ξεφτίλα του ενός,δηλαδή του Φετφατζίδη.
Με αυτογκολ του Βύντρα προηγήθηκε ο ΟΦΗ,έβαλε και δεύτερο με τον(ξένο) Κόρπα και η Λαμία μείωσε με τον Ρόμανιτς.Πάντως σε αυτό το ματς ξεκίνησαν από πέντε Ελληνες σε κάθε μία.
Στο Βόλο το γκολ με πέναλτυ ο Μπρούνο Γκάμα.Ο Φετφατζίδης όταν αντικαταστάθηκε έδειξε ενόχληση και προφανώς η αντικατάσταση έγινε για να τον πικάρουν λόγω της ματαίωσης της μεταγραφής του…
Και οι 4 ομάδες έδειξαν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον τραγικό Παναθηναίκό του (μ)Πογιάτος, ο οποίος προσπαθεί με ισπανικές πορ..ές να βάψει πράσινα αυγά.
Ο ΠΑΟ έκανε την ίδια ώρα μάτς κόντρα στο Λεβαδειακό για να φαίνεται ότι η ομάδα παίζει ίδια ώρα με την σουπερ λίγκ παρότι αναβλήθηκε το ματς με τον Απόλλωνα.
Ο ΠΑΟ ήταν απλά τραγικός.Αν δεν υπήρχε ο Κουρμπέλης να παίζει άμυνα -κέντρο και επίθεση θα είχε χάσει στο Ελ Πάσο της Καλλιθέας.Ο Κουρμπέλης κέρδισε πέναλτυ και με αυτό ο Μακέντα που μπήκε στο β ημίχρονο ως αλλαγή έβαλε το γκολ της νίκης του ΠΑΟ.
Οι Ισπανοί Καρλίτος και Αϊτόρ,ο Πορτογάλλος Σαβιέρ,ο Αγιούμπ,ο Αργεντινός Σάντσεζ ανύπαρκτοι για το επίπεδο αυτό.Ο Σάντσεζ ανέβηκε λίγο προς το τέλος,αλλά αυτοί στην περσινή ομάδα του Δώνη δεν θα έμπαιναν παρα μόνο στα τελευταία δευτερόλεπτα να ροκανίσουν χρόνο…
Και όμως είναι οι …βασικοί!Οταν στο 70 μπήκε ο Χατζηγιοβάνης ο ΠΑΟ ανακάλυψε που είναι η αντίπαλη περιοχή!Μέχρι εκείνη τη στιγμή την έβλεπαν ο Κουρμπέλης,ο Μπουζούκης και ο Σένκενφέλντ.
Δυο εκπληκτικές προσπάθειες πάρε-βάλε του Χατζηγιοβάνη τις έβλεπε και…αγνάντευε ο Καρλίτος.
Αυτονόητο είναι ότι αν συνεχίσει ο ΠΑΟ έτσι θα χαίρεται κάθε ομάδα της σουπερλιγκ να παίζει ένα εύκολο παιχνίδι μαζί του.
ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Ο Μανωλάς ήταν βασικός στη νίκη της Νάπολι εκτός επι της Πάρμα με 2-0.
Στο ντέρμπι της Βρετανίας η Λίβερπουλ νίκησε εκτός την Τσέλσι με 2-0 (τα γκολ ο Μανέ) αφού ο Κρίστενσεν την άφησε με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο…
Ο Σον έβαλε 4 γκολ στο 5-2 της Τότεναμ εκτός επι της Σουθάμπτον.
Η Λέστερ έβαλε 4 γκολ και δέχθηκε 2 απο την Μπάρνλεϊ ,αλλά η είδηση είναι ότι δεν έβαλε κανένα ο Βάρντι!
Ο Σιόβας έκανε ντεπούτο στην Ουέσκα,ήταν ο καλύτερος της ομάδας του ,αλλά έχασε 2-0 από την Κάντιθ.
Η Παρί Σεν Ζερμέν συνήλθε απο τις απουσίες των Νεϊμάρ,Εμπαπέ,Σίλβα και κέρδισε άνετε 3-0 εκτός έδρας την Νις.Η είδηση είναι ότι δεν είχε αποβολή…
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άρχισε και τη νέα περίοδο με γκολ,έστω το τρίτο και αφού ειχε χάσει ευκαιρίες στο 3-0 επι της Σαμπντόρια του Ρανιέρι.
Η Ρεάλ Μαδρίτης πλήρως ανανεωμένη με πολλά πιτσιρίκια κάτω των 22 ετών έφερε ισοπαλία χωρις γκολ στο Σαν Σεμπαστιάν με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ,ενώ η Μαρσέϊγ μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα με νίκη μέσα στο Παρίσι επί της Παρί με δυσκολία πήρε βαθμό στο 85 στο γήπεδό της από την Λίλ που είχε προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο…