Αρχική Δικαιοσυνη Ντροπή!Πάνε (με αναβολή για 24/10) για φυλακή Εισαγγελέα για τη λίστα Λαγκάρντ!..

Ντροπή!Πάνε (με αναβολή για 24/10) για φυλακή Εισαγγελέα για τη λίστα Λαγκάρντ!..

3139

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

H διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ απο την ελληνική Πολιτεία είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο.

Συντεταγμένα και συντονισμένα από την κορυφή της έως εκεί που οι αρμοδιότητες είναι αποφασιστικές την έθαψαν.

Και έχουν τους λόγους τους.

Π.χ.στην εκπομπή μας (Eurochannel και δίκτυο περιφερειακών σταθμών)με τον Νίκο Νικολόπουλο δείχναμε μια εφοριακό που έχει εκατομμύρια στη λίστα και είναι συγγενής μεγαλοστελέχους του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης ,το οποίο απο “ξυπόλητος” βρίσκεται σήμερα εργοστασιάρχης.

Πιο κάτω στη λίστα Λαγκάρντ επιθεωρητής Εφοριακών βόρειας Ελλάδας με τα μέλη της οικογένειάς του.Κάτι σαν τη…Γιάννενα του Γιάννου. Και ακριβώς από κάτω το μικρό όνομα και το επώνυμο ενός και δίπλα,όπως και στον Επιθεωρητή εκατομμύρια.Μόνο που το μικρό όνομα και το επώνυμο είναι ίδιο με ενός πρώην ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.Τον ερεύνησαν και δεν είναι αυτός;Να δούμε το πόρισμα;Ποιός είναι;

Σε ένα ραδιοσταθμό γαβγίζει υβρίζοντας τους πάντες ένας επιχειρηματίας που παριστάνει τον “τρελό δημοσιογράφο με το ζάχαρο”.Το όνομά του οικογενειακά στη λίστα Λαγκάρντ.

Ενας πρώην πρωθυπουργός με δίκη χαμένη για τη λίτσα Λαγκάρντ απέναντι σε κατηγορίες ότι είναι η μάνα του σε ένα τρελού ύψους λογαριασμό.

Στη λίστα και ένας των Μαρινόπουλων αυτών που “φτώχευσαν” και έπεσαν έξω και τους έσωσε ο καλός Σαμαρείτης,συγνώμη Σκλαβενίτης με 300 τόσα εκατομμύρια…

Γαι αυτή τη σκανδαλώδη διαχείριση η ΕΛΛΗΝΙΚΉ δικαισούνη,αντί να έχει κλείσει μέσα καμιά 500αριά από τους 2200 των ονομάτων πάει να μας αποτρελάνει τελείως…

Βρήκε ότι ένας είναι υπεύθυνος που δεν την έψαξε η Δικαιοσύνη τη δουλειά.

Ποιός; Ο πρώην Εισαγγελέας Γιάννης Διώτης.Του έριξε σε πρώτο βαθμό ,ούτε 5,ούτε 6 άλλα 10 χρόνια κάθειρξη.Οσα σχεδόν και ο Τσοχατζόπουλος που έκανε ζάμπλουτη την οικογένειά του.Αλλά στον Διώτη δραχμή δεν βρήκαν.

Αν έβρισκαν θα λέγαμε ότι “τα πήρε” για να τη θάψει.Αλλά η καταδίκη είναι ότι την έθαψε κατα΄την διαχείριση απο υπηρεσία σε υπηρεσία.

Το προφανές είναι ότι θα υπήρχε ηθικός αυτουργός.Και ηθικός αυτουργός θα ήταν η κυβέρνηση που του την ανέθεσε για να τη θάψει.Αλλά δεν καταδικάστηκε κανένας ως ηθικός αυτουργός.Δεν είναι τρέλα;

Σήμερα 25 Σεπτεβρίου 2019 έχει προγραμματισθεί η δίκη του πρώην εισαγγελέα σε δεύτερο βαθμό.Αν ξανακαταδικαστεί θα πάει φυλακή.

Και θα είναι η τρέλα στο απόγειο…Κανείς απο τους κλέφτες ούτε μέρα φυλακή,αλλά μέσα ένας πρώην εισαγγελέας γιατί δεν πήρε μεν ευρώ,αλλά έκανε το χατήρι σε…αγνώστους και την έθαψε.

Η μήπως στην τότε κυβέρνηση;Και αν ναι γιατί δεν είναι κατηγορούμενος κάποιος απο αυτούς;

Χρειάζονται στοιχεία για να είναι κατηγορούμενος;

Μπα;

Να σας δείξουμε αμέσως καταδίκη στο Δικαστήριο Χαλκιδικής με σκεπτικό “Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτή τα έκανε αυτά,αλλά υποθέτουμε οτι αυτή θα είχε συμφέρον και ενδιαφέρον να το κάνει”

ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι…

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 24 Οκτώβρη 2019 λόγω ωραρίου.Η ουσία παραμένει…