Αρχική Αθλητικα Ντόρτια,ζάρια,καημοί και άγριος καυγάς Μπιέλσα-Χελάκη στο Πρωτάθλημα Τύπου.

Ντόρτια,ζάρια,καημοί και άγριος καυγάς Μπιέλσα-Χελάκη στο Πρωτάθλημα Τύπου.

1712

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Η “Ζαριά” ήταν μια εξαιρετική θεατρική παράσταση του φθινοπώρου και η απόδοση στην παράσταση των ηθοποιών Αλέξανδρου Νταβρή και Τάκη Παρασκευόπουλου,όπως και των άλλων …συμπαικτών τους ήταν εξαιρετική.
Σε μας δημιουργεί υποψίες,τουλάχιστον ίδιες με κάποιον που συστήνεται ως προπονητής και έχει το όνομα Μαρσέλο Μπιέλσα.
Αρχίζοντας ανάποδα,αυτός ο Μπιέλσα εμφανίστηκε ως προπονητής και της Εθνικής Αργεντινής και στη διάθεσή του είχε κάτι “παιχτάκια” με το όνομα Μέσι,Ντι Μαρία.Ιγκουαϊν και δεν συμμαζεύεται.
Εκανε ότι μπορούσε είπαν διάφοροι αθλητικο-δημοσιογράφοι,αλλά όχι ο πονηρός Χελάκης και εμείς φυσικά.
Εμείς ξέρουμε ότι τέτοιος προπονητής δεν υπάρχει στα σοβαρά.
Αυτός που δεν τα ήξερε ήταν ο ιδιοκτήτης της Λίντς, ο οποίος αποφάσισε να πληρώσει πολλά για ανα ανεβεί στην Πρέμιερ Λίγκ μετά απο χρόνια η ιστορική ομάδα.
Εριξε λεφτά και πήρε τον Μπιέλσα προπονητή.
Μια χρονιά δεν ανέβηκε γιατί του έφταιγαν οι τραυματισμοί.Φέτος είναι στη δεύτερη θέση αλλά όχι για πολύ απο ότι φαίνεται.Γιατί έχει μετατρέψει την ομάδα σε …κομμωτήριο!
Αν δείτε την ενδεκάδα που κατέβασε και το Σάββατο 17/1/2020 απέναντι στους φύλακες του πάρκου (και)της …Μέγκαν Μάρκλ(Κουήνς Πάρκ Ρέϊντζερς) ήταν μια ανταγωνιστική των κομμώσεων της ηθοποιού που μπήκε στα ανάκτορα και τώρα τα κάνει άνω-κάτω. Την περιορίζουν λέει και για να κάνει ένα τηλέφωνο στον…Γιάννη Αϊβάζη ή τον Φραγκολιά ή τον Αντώνη Χατζή και να τους φωνάξει “βάλτο αγόρι μου” πρέπει να πάρει άδεια…
Θα δείτε παρακάτω τι σχέση έχει αυτό με τον Αϊβάζη και τους άλλους.
Ο Μπιέλσα λοιπόν είχε μια ενδεκάδα που ο ένας έφτιαχνε το περίτεχνο μαλλί τρεις μέρες και τρεις νύχτες.Ο άλλος άλλες τόσες και όλοι οι άλλοι απο δυο μέρες και δυο νύχτες.
Σέντερ φόρ του είπαν να πάρει τον Κώστα Κατσιάδα ή τον Αλεξ Λατσούνα.Η Αλήθεια είναι ότι μας τους ζήτησε και του είπαμε ότι αν πάψει να είναι η ομάδα- κομμωτήριο και μας δώσει ένα μικροποσό,όχι μεγαλύτερο απο πέντε(εκατομ .ναι…) για τον καθένα τους πάιρνει.
Αυτός έδινε τα χρήματα,αλλά μας είπε “το μαλλί και το κομμωτήριο δεν το πειράζουμε.”
Πήρε το Χελάκη και του ζήτησε να πάει βοηθός του.Ο Χελάκης του είπε “έρχομαι ,αλλά δεν θα τσακώσω κανέναν να είναι στο κομμωτήριο πάνω απο μία(ολόκληρη) μέρα την εβδομάδα.
Δεν το δέχθηκε.
Αντι Κατσιάδα-Λατσούνα συνεχίζει με ένα “όρθιο κρέας” που λέγεται Μπάμφορντ σέντερ φόρ.Ο Κατσιάδας και ο Λατσούνας έβαλαν απο ένα χατ τρικ σήμερα(στο NTASKASPRESS-IEFIMERIDA 6-0) για να έχει να λέει ο Μπιέλσα και ύστερα γύρισαν και έπαιζαν μπακ για “σπάσιμο”.
To “ορθιο κρέας” έχασε και πέναλτι και η Λίντς έχασε και απο τα παιδιά της Μέγκαν Μάρκλ.
Πάμε πίσω λοιπόν στη “Ζαριά”.

Οι υποψίες που έχουμε είναι βάσιμες.Νταβρής και Παρασκευόπουλος( βλέπετε στη φωτογραφία τους συντελεστές της παράστασης)ήταν εξαιρετικοί.
Ομως στο πρωτάθλημα τύπου σε μερικά μάτς είναι απίστευτοι,βγάζουν τα μάτια του Μπιέλσα,σε μερικά είναι για να παίζουν στη Λίντς το πολύ…Αντε και μέχρι την Τότεναμ…Υποψιασμένοι εμείς παρακολουθοιύσαμε απο μακριά σήμερα τι θα γίνει.
Ο Αϊβάζης τερματοφύλακας γιατι λέει κουράστηκε να παίζει φορ και κάθε φορά που χάνει κάτι να του τηλεφωνεί η Μέγκαν και ουρλιάζει “βάλτο αγόρι μου”.
Ιπτάμενος και τεζέντλεμαν σήμερα.Τα έπιανε όλα.Νταβρής και Παρασκευόπουλος είχαν λέει ένα μικρό 20λεπτο μπλακ άουτ και η ομάδα τους βρέθηκε να χάνει 4-0 απο τους Ατρομιτίστας.
Λές και ήταν η Σαμπντόρια απέναντι στη Λάτσιο(σήμερα κι αυτό) τα έφαγαν όλα από το 20-μέχρι το 40 και μετά έβγαζαν φωτιές…Βάλαμε απο μακριά τηλεφακό και τώρα στέλνουμε στα εργαστήρια τις μεγεθύνσεις διότι απο τις κάλτσες τους έπεσαν κάτι που μοιάζουν με ζάρια.
Φυσικά (και λογικα)υποψιαζόμαστε ότι μπορεί να έπαιξαν το μάτς στα ζάρια…
Οι υποψίες ενισχύθηκαν γιατί ο “κοουτς-παίκτης” Δημήτρης Καλατζής δεν πήγε στο γήπεδο επικαλούμενος πρόβες…Σε μας Δημητράκη περνούν αυτά;
Ο Μπιέλσα δεν πήρε τον Χελάκη για βοηθό και σήμερα καθόταν πάνω σε ένα πλαστικό σκαμπό,ενώ αν τον είχε πάρει εκεί θα καθόταν ο Γιώργαρος που είναι πραγματικός προπονητής και θα έκανε καλό και στο σκαμπό και στη Λίντς.

Κουρασμένος και απογοητευμένος ο Γιώργος έδωσε χαρτί με οδηγίες και τον υπόλοιπο χρόνο τον πέρασε στον πάγκο διαβάζοντας τι γράφουν οι Τάϊμς για τη Μέγκαν Μάρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι.Αν φύγουν σκέφεται να πάρει 1-2 παιχτάκια από την Κουήνς Πάρκ για να τα βάζει αλλαγή στο SPORT FM που (νίκησε 2-0 τη SPORTIME) κυνηγάει τη Γραμματεία Αθλητισμού.
Η Γραμματεία νίκησε και σήμερα 4-0 τον ΑΝΤΕΝΝΑ,αλλά και πάλι παίζει με πολλούς αναπληρωματικούς.Ο βασικός Σταματάκος με τον βασικό του ΑΝΤΕΝΝΑ Γιάννη Αβραμίδη που δεν έπαιξε,λέει, συζητούσαν χαμηλόφωνα όλη την ώρα και στα χέρια τους κρατούσαν κάτι που έμοιαζαν επίσης με …ζάρια.
Να μην έχουμε υποψίες που και στα δυο μάτς έκατσαν 4 και 4,δηλαδή ντόρτια;

Ο ΑΛΦΑ του Νίκου Μανδηλά και του Γιώργη Κουρδή αντίθετα παίζει με το ασανσέρ…
Σήμερα αποφάσισε να πάει προς τα πάνω και σταμάτησε στον…7ο όροφο(7-0 τη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) για να πιεί καφέ με τον Βαγγέλη Λογοθέτη που σκέφτεται από τώρα την ομαδάρα που θα κατεβάσει του χρόνου.Απέρριψε τον Μπιέλσα που θα μείνει του χρόνου χωρίς ομάδα λέγοντας ότι “αυτός δεν είναι προπονητής ,είναι μυρωδιάς”.Αν δεν δεχθεί ο Ζιντάν,τότε θα παραμείνει ο ίδιος για να μην χαλάει και το στάτους της ομάδας.

ΤΟ ΑΞΙΟΝ μπούκωσε…Αφού έβαλε 6 το περασμένο Σάββατο σε μας ξύπνησε πρωί με την …Αυγούλα γιατί είναι λέει ,επαγγελματίες και έκαναν επαγγελματικό παιχνίδι-νίκη μόνο με 2-0.
Οταν ρωτήσαμε πως και γιατί,είπαν ότι δεν έχουν εμπιστοσύνη στον τερματοφύλακα και έπαιζαν πολύ πίσω…Μπούρδες γιατί ο Μπόνης είναι ανίκητος για δεκαετίες…Καμιά ζαριά υποψιαζόμαστε και εδώ…

Υ.Γ.Κάποιος “άγγελι-αφόρος” μας είπε ότι έχουμε μια ηχηρή παραίτηση σε κάποιον πάγκο του Πρωταθλήματος.Αληθεύει;