Αρχική Αθλητικα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ:Απο τη “θεωρία” στην “πράξη” τρεις πηδηξιές(3-0) ο δρόμος…Στοπ στη Λίβερπουλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ:Απο τη “θεωρία” στην “πράξη” τρεις πηδηξιές(3-0) ο δρόμος…Στοπ στη Λίβερπουλ.

1578

O Ολυμπιακός ήταν άριστος στην πράξη,ο Πανανθηναϊκός ήταν καλύτερος του Ολυμπιακού στη θεωρία.Ετσι το 3-0 στο ντέρμπι του Πειραιά,υπέρ του Ολυμπιακού ήταν μάλλον φυσιολογικό.

Η ομάδα του μεγάλου Λιμανιού της χώρας είχε δυο τελικές μέχρι το 20ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και κέρδιζε 2-0 τον ΠΑΟ που είχε περισσότερες και περισσότερη κατοχή.

Στο 5ο λεπτό ο Γκιγιέρμε δεν βρήκε καμία αντίσταση πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής από τους Αγιούμπ και Ζαχίντ που ήταν εντελώς αρνητικοί όσο έπαιξαν.Και έπαιξαν ένα ημίχρονο ο ένας,75 λεπτά ο δεύτερος.

ΟΠ Γκιγιέρμε έβαλε γκολάρα,αφού ο Διούδης που ήταν και πάλι εκπληκτικός δεν είχε οπτικό πεδίο.

Στη δεύτερη οργανωμένη επίθεση του Ολυμπιακού η μπάλλα  πέρασε και απο τους 11 παίκτες του επι ένα λεπτό και 20 δεύτερα,χωρίς ένας παίκτης του ΠΑΟ να κάνει ένα φάουλ.Ο Ελ Αραμπί με αστραπιαίο σουτ στην κίνηση μέσα απο τη μικρή περιοχή νίκησε Σένκενφελντ και Διούδη για το 2-0.Ως τότε ο Κουρμπέλης και ο Χατζηγιοβάνης έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν.Ο Χατζηγιοβάνης χόρεψε τον Σα εκτός περιοχής και απο μακριά με αριστοτεχνικό σουτ έστειλε τη μπάλλα προς τα δίχτυα.Ο πανύψηλος Μπα με υπερένταση την έβγαλε εκτός εστίας.

Ο Κουρμπέλης έχασε απο άριστη θέση κεφαλιά.

Στο Β ημίχρονο ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη τελική του στο… 91!!!

Και έβαλε γκολ με τον Πορτογάλο Καφού και πάλι με σουτ εκτός περιοχής.

Ο Μαρτίνς έβαλε  από την αρχή μαζί και Λοβέρα και Φορτούνη.Ο Αργεντινός είχε ορισμένες καλές ενέργειες,ο Φορτούνης πέρασε απαρατήρητος.

Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μασούρας μόνος έχασε σίγουρο γκολ καθώς ο Διούδης έκανε και πάλι μεγάλη απόκρουση.

Από τον ΠΑΟ ο Μπουζούκης στο 20λεπτο που έπαιξε παρα λίγο να ξαναβάλει μόνος του τον ΠΑΟ στο παιχνίδι καθώς ήταν εκπληκτικός.

Στον ΠΑΟ δεν έπαιξαν οι Ινσούα και Γιόχανσον και ο γιώργος Δώνης στο τέλος μίλησε για καταρακωμένη ομάδα,χωρίς υγεία και περιέγραψε  την πολύ άσχημη κατάσταση του ΠΑΟ εξαιτίας έλλειψης παικτών που αποχωρούν.

Φωτογράφισε τον Αλαφούζο για την γυμνή ομάδα του ΠΑΟ λέγοντας ότι το κλίμα στην ομάδα έχει χαλάσει,οι παίκτες δεν έχουν κίνητρο γιατί φεύγουν κλπ

Ο Ολυμπιακός με εμφάνιση όπως αυτή με τον ΠΑΟ δεν έχει καμία τύχη απέναντι στη Γούλβς και μην παρασύρεστε από τα σκορ στο αναξιόπιστο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Μαρτίνς είπε ότι ο Ολυμπιακός ήταν κουρασμένος,όπως και ο Φορτούνης και επικεντρώθηκε στο επόμενο παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός είχε ξανακερδίσει τον ΠΑΟ με 3-0 το 2016 με διαιτητή και πάλι τον Σιδηρόπουλο, ο οποίος μέσω του “μηχανήματος” ανακάλεσε αποβολή του Χατζηθεοδωρίδη για επικίνδυνο παιχνίδι.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟ φαίνεται ότι έχει το νου του στο γήπεδο και στο άγριο παρασκήνιο που υπάρχει με την διαμάχη Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου.

Το γήπεδο φαίνεται ότι θα αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα καθώς ο σχεδιασμός σήμερα του Δήμου προβλέπει ξεσπίτωμα του ΠΑΟ από την ιδιόκτητη ιστορική του έδρα και θα πάει με …ενοίκιο,αν και εφόσον και μετά απο χρόνια σε μια περιοχή,όπου παίζονται πολλά σε δημιουργία εμπορικού κέντρου…

Ο Γιαννακόπουλος παρά τη δήλωση αποχώρησης απο την ομάδα μπάσκετ συνεχώς έχει δραστηριότητα με τον ερασιτέχνη και η ομάδα μπάσκετ ήδη έκανε μια καλή μεταγραφή,τον Αμερικανό Μάρκους Φόστερ.

Στα άλλα ματς Αστέρα-Ατρόμητου και Ξάνθης Παναιτωλικού το σκορ έμεινε στο 1-1 με σκορερς του Πασαλίδη-Ρισβάνη,Ντζουρίσκοβιτς-Μπαϊροβιτς.Πριν την ισοφάριση του Παναιτωλικού η Ξάνθη μπήκε σε περιπέτειες απο αποβολή του Κάστρο,ο οποίος έδειχνε εκνευρισμένος καθώς στο 0-0 έχασε πέναλτυ…

 

ΑΓΓΛΙΑ

Στο ντέρμπι του Λίβερπουλ η εβερτον του Κάρλο Αντσελότι μόνο στις φανέλες είχε διαφορά απο τη Λίβερπουλ του Κλόπ.Την πίεσε,την απείλησε και μάλλον το τελικό 0-0 αδικεί τους “εφοπλιστές”…