Αρχική Uncategorized Ομολογία σοκ:Οι έμποροι ναρκωτικών έχουν υπουργούς-υπαλλήλους τους!

Ομολογία σοκ:Οι έμποροι ναρκωτικών έχουν υπουργούς-υπαλλήλους τους!

2815

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

«Υπήρξε μια περίοδος που ο Γκουσμάν Λοέρα ήταν εξίσου ισχυρός, ή διέθετε εξίσου μεγάλη επιρροή, με τον πρόεδρο της χώρας».

Ποιός είναι ο λοέρα και ποιός τα είπε αυτά;

Ο Λοέρα ήταν(ζει ακόμα σε φυλακές των ΗΠΑ) ένας οργανωτής μαζικών δολοφονιών σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να εμπορεύεται τεράστιες ποσότητες “λευκού θανάτου”,δηλ.ναρκωτικών.

Με συμμορίες που ήλεγχε απόλυτα δολοφονούσε εκατοντάδες κάθε χρόνο ,ανταγωνιστές ή κρατικούς διώκτες των πολυεπίεδων,πολυάριθμων ομάδων του.

 

Αυτός που είπε την παραπάνω φράση είναι ο σημερινός ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Μεξικού,(φωτογραφία πάνω)χώρας τεράστιας,με πληθυσμό κοντά στα 100 εκατομμύρια.

Χαρακτηριστικό της δύναμης του Λοέρα, ο οποίος είχε το παρατσούκλι “Ελ Τσάπο” και ο οποίος όταν πιάστηκε με τη βοήθεια των ΗΠΑ και φυλακίστηκε στο Μεξικό παρέδωσε μαθήματα δύναμης στην παγκόσμια κοινή γνώμη.

Οι συνεργάτες του απέξω οργάνωσαν την απόδραση δολοφονώντας δεκάδες κατά την “κινηματογραφική επιχείρηση”.

Ποιοί συνεργάτες του απέξω;

Ο σημερινός  πρόεδρος του Μεξικού είπε ότι αν και υπάρχουν σοβαρότατα στοιχεία συνεργασίας με τον “Ελ Τσάπο” δεν θα ασκηθεί δίωξη κατά του προηγούμενου …Προέδρου του Μεξικού Φελίππε Καλντερόν ,αλλά αποκάλυψε ότι πριν λίγες ημέρες ασκήθηκε δίωξη  από τις αρχές των ΗΠΑ ,για δωροληψία από τον “Ελ Τσάπο” σε βάρος του Χενάρο Γκαρσία Λούνα, πρώην… υπουργού Δημόσιας Ασφάλειας του Μεξικού.

Οι Αμερικανοί αποκαλύπτοντας ότι ορισμένοι πολιτικοί βρίσκονται ζάμπλουτοι(άσχετο με το Μεξικό,αλλά δείτε την “αλληλογραφία μεταξύ Ακη και Σμπώκου,τα εξώδικα του Ακη με την κόρη του)κατηγορούν τον Υπουργό Δημ.Τάξης του Μεξικού ότι έλαβε εκατομμύρια δολάρια από το καρτέλ  ναρκωτικών Σιναλόα, του οποίου επικεφαλής ήταν επί σειρά ετών ο Γκουσμάν-Ελ Τσάπο.

Ο τώρα επιτυχημένος συγγραφέας και μετανοημένος μαφιόζος Ρομπέρτο Σαββιάνο γράφει τις φοβερές εμπειρίες του απο την εμπορία λευκού θανάτου στην Ευρώπη μέσω της Μαφία και τις φοβερές πληροφορίες του για το λουτρό αίματος μέσω του οποίου περνούσαν στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη οι τεράστιες ποσότητες του λευκού θανάτου.

Η προσφιλής μέθοδος: δωροδοκίες αστυνομικών και δικαστών,ώστε να πνίγονται οι υποθέσεις κατά την έρευνά τους.

Οσες προχωρούσαν ,σταματούσαν με μαζικές δολοφονίες διωκτών και μαρτύρων κατηγορίας ,είτε στην Κολομβία,είτε στην διαδρομή τους προς το Μεξικό και τις ΗΠΑ ,είτε στην Ευρώπη.

Χαρακτηριστική υπόθεση στο Μεξικό.

Ο Υπουργός Δημ.Τάξης “οργανώνει” επιχείρηση κατά του Ελ Τσάπο και φωνάζει έναν αξιωματικό της απολύτου εμπιστοσύνης ως επικεφαλής.

Στη μάχη σκοτώνονται 50 αστυνομικοί και 3-4 έμποροι θανάτου.Μερικοί αστυνομικοί δέχονται χαριστική βολή και άλλοι αποκεφαλίζονται.Γλίτωσε  μόνο ο αξιωματικός επικεφαλής.Υστερα δολοφονούνται με φρικτό τρόπο(βιασμό,ακρωτηριασμό και άλλα φρικτά) συζυγοι και κόρες αστυνομικών που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση.

Τον πιο φρικτό θάνατο με πολυήμερο βασανισμό ,σχεδόν δημόσιο είχε ο πληροφοριοδότης.Το όνομά του ήξεραν μόνο ο Υπουργός,ο Πρόεδρος του Μεξικού και ο αξιωματικός επικεφαλής, ο οποίος θα τον προστάτευε με “συνθηματικό”…

Ο σημερινός πρόεδρος του Μεξικού διαβεβαίωσε πως η κυβέρνησή του θα συνεργαστεί με τις αρχές στην έρευνα σε βάρος του πρώην Υπουργού Δη,Τάξης Γκαρσία Λούνα, ο οποίος εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ το 2012 και προφανώς δεν θα έχει καμία καλή τύχη,όπως και πολλοί άλλοι υπεράνω υποψίας αξιωματούχοι που νόμιζαν ότι “τα βρήκαν με τις ΗΠΑ και θα έχουν προστασία γιατί βοηθούν τις ΗΠΑ με επενδύσεις,πληροφορίες,έλεγχο τοπικών ΜΜΕ” κλπ

Ο Γκουσμάν-Ελ Τσάπο  καταδικάστηκε πέρυσι από αμερικανικό δικαστήριο να εκτίσει ισόβια κάθειρξη, χωρίς καμία πιθανότητα αποφυλάκισης υπό όρους.

Ελπίζει μόνο να πεθάνει στη φυλακή και η συζυγός του(φωτογραφία πάνω) θα πρέπει να συμβιβαστεί ότι δεν θα την ακουμπήσουν ελέυθερα τα ματωβαμμένα χέρια του…

Κρατείται σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Κολοράντο. Κρίθηκε ένοχος για την παράνομη εισαγωγή αναρίθμητων τόνων ναρκωτικών στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της για ακρως αιμοσταγούς  καριέρας του στον μεξικανικό-αμερικανικό και ευρωπαϊκό  υπόκοσμο μέλη του οποίου φορούν λευκά κολλάρα σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη…

Ο Γκουσμάν -Ελ Τσάπο (φωτο πάνω)είχε αποδράσει, με κινηματογραφικό τρόπο, από μεξικανικές φυλακές υψίστης ασφαλείας δύο φορές, ενώ κατάφερνε να ξεφεύγει από τα δίχτυα των διωκτικών αρχών για χρόνια, καλλιεργώντας παράλληλα επιμελώς μια εικόνα «Ρομπέν των δασών» μεταξύ του φτωχού πληθυσμού στη Σιναλόα στους οποίους με συνεργάτες του πολιτικούς και αξιωματούχους και μαφιόζους έστελνε πολυποίκιλα δώρα.

Ο  σημερινός πρόεδρος του Μεξικού Λόπες Ομπραδόρ παραδέχθηκε ότι η κυβέρνησή του έχει πολλή δουλειά ακόμη μπροστά της, ειδικά για να καμφθεί η ενδημική βία.

Παρότι υποσχέθηκε καλές μέρες ,επι των ημερών του ,το 2019, εκτιμάται ότι σημειώθηκε νέο ρεκόρ ανθρωποκτονιών.

Ο ίδιος το αποδίδει στον πόλεμο κατά των συμμοριών ναρκωτικών και δήλωσε υπερήφανος για το έργο που έχει γίνει ως προς την καταπολέμηση της διαφθοράς. Διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνησή του θα συνεχίσει την «κάθαρση» της δημόσιας ζωής ώστε ο κρατικός μηχανισμός να ανακτήσει το «ηθικό κύρος» του.

Μακάρι να είναι έτσι,αλλά σχεδόν τα ίδια έλεγαν και οι προκάτοχοί του,οι δε άνθρωποι του “Ελ Τσάπο”,διαδίδουν(δεν έχουν βέβαια καμιά αξιοπιστία αλλά…) ότι τη θέση τους πήραν άλλες συμμορίες ναρκωτικών…

Την εποχή της “βασιλείας” του Ελ Τσάπο ιδιαίτερο ρόλο στην διακίνηση τόνων ναρκωτικών απο τη Νότιο Αμερική μέσω της Κεντρικής Αμερικής και λιμανιών των ΗΠΑ είχαν (και) ‘Ελληνες εφοπλιστές, οποίοι επι Ραχωβίτσα-Αγγελάκου πιάστηκαν και καταδικάστηκαν σε ισόβια.Ανάμεσά τους και μέλος της …αστυνομικής οικογένειας της Ελλάδας.

Μετά την αποστρατεία του ο Γιάννης Ραχωβίτσας ανέλαβε καθήκοντα στην περίφημη DEA των ΗΠΑ ,με έδρα την Ελλάδα και είχε μεγάλες επιτυχίες.