Αρχική Αθλητικα Ο Αλαφούζος έδιωξε τον Δώνη και έκανε τον ΠΑΟ άνω-κάτω στην κρίσιμη...

Ο Αλαφούζος έδιωξε τον Δώνη και έκανε τον ΠΑΟ άνω-κάτω στην κρίσιμη καμπή!..

1397

 

 

Προ μηνών είχαμε γράψει ότι η οικογένεια Αλαφούζου δεν θέλει την οικογένεια Δώνη στον ΠΑΟ και ότι και ο γυιός και ο πατέρας μετρούσαν μέρες “στην ομάδα της καρδιάς τους”.

Με απόλυτα επιτυχημένο πέρασμα και ο γυιός και ο πατέρας ειδοποιήθηκαν (ο πατέρας χθες) απο την οικογένεια Αλαφούζου ότι ο ΠΑΟ τοπυς ευχαριστεί μεν για την προσφορά τους,δεν τους χρειάζεται δε διότι θα ακολουθήσει τα βήματα του…Ολυμπιακού,του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και θα γίνει ομάδα παράρτημα της …ιβηρικής χερσονήσου.

Ο Ισπανός Ρόκα ,που ο Αλαφούζος είχε φορέσει “καπέλλο” στον Δώνη αναζητεί μεταξύ αγνώστων πορτογαλικών και ισπανικών ονομάτων τον αντικαταστάτη του Δώνη.

Η ανακοίνωση της απόλυσης του Δώνη τώρα,πριν αρχίσουν οι αγώνες κατάταξης έχει σκοπιμότητα.

Καθώς ο ΠΑΟ θα πάει χειρότερα να φορτωθεί την αποτυχία ο Δώνης και να αρχίσει απο πολύ χαμηλά και χωρίς προσδοκίες ο διάδοχός του.

Είναι η κλασσική συνταγή ετών στον ΠΑΟ ,πίσω απο την οποία κρύβεται το γεγονός ότι το αφεντικό του ΠΑΟ,ουσιαστικά κάνει κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο απο τα παρασκήνια και στα πλαίσια αυτά ο ΠΑΟ έχει συγκεκριμένη και προαποφασισμένη πορεία.Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και μέχρι να υλοποιηθεί το πρότζεκτ “γήπεδο στο Βοτανικό και μέτοχοι”.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο ιδιοκτήτης του μπασκετικού ΠΑΟ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει προγραμματίσει συνέντευξη τύπου την ερχόμενη Τετάρτη για να μιλήσει για το μέλλον του ΠΑΟ,ενώ η οικογένεια Αλαφούζου με νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου βάζει κι άλλα εκατομμύρια στον -κατά τα παραμύθια που σερβίρει-ζημιογόνο ΠΑΟ…

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου βρισκόταν στον ΠΑΟ,ποδόσφαιρο και άλλα τμήματα ,από πριν γίνει επαγγελματικό το ποδόσφαιρο.

Εικάζεται ότι ο Δημ.Γιαννακόπουλος επιδιώκει να γίνει ενιαίος ο ΠΑΟ σε γηπεδικό και τμήματα με αρκετούς μετόχους και με την συμμετοχή του ίδιου.

Το “πρότζεκτ” του Βοτανικού κατα πολλούς στα παρασκήνια είναι συνδεδεμένο με το πρότζεκτ του…Ελληνικού και αναμένονται εξελίξεις ακόμα και σε επίπεδο αλλαγής υπουργών…