Αρχική Uncategorized Ο “αποτυχημένος” στην Ελλάδα Σάντος πρωταθλητής Ευρώπης και πάλι!

Ο “αποτυχημένος” στην Ελλάδα Σάντος πρωταθλητής Ευρώπης και πάλι!

1885

 

Και ποιός δεν θα ήθελε Ελληνα προπονητή στην Εθνική Ελλάδας;

Και ποιός δεν θα ήθελε να παίζουν στην εθνική οι καλύτεροι;

Οσες φορές η Ελλάδα είχε ξένο προπονητή ,δυστυχώς μόνο τότε είχε αξιοπρεπή Εθνική Ομάδα με εξαίρεση το σύντομο πέρασμα του Ιταλού Ρανιέρι, οποίος έπεσε σε μια απο τις χειρότερες περιόδους ,με την διαφθορά στο χώρο να είναι στα ύψη.

Δεν αντιστάθηκε ,εξευτελίστηκε απο τα νησιά Φερόε η Εθνική Ελλάδας και μετά τον καλό πέρασμα του Γερμανού …. ήρθαμε στον Αγγελο Αναστασιάδη και σε μια εμφάνιση ξεφτίλα με την Ιταλία.Θα χάναμε,αλλά κάθε ήττα έχει τα χαρακτηριστικά της.Δεν είναι ούτε εθνική αυτό το πράμα,ούτε σύνθεση για Ιταλία.

Θα δούμε με την Αρμενία,αλλά και να νικήσουμε αυτή η σύνθεση Εθνικής είναι για να αποδώσει μετά 5-6 χρόνια και εφόσον πάρουν τον καλό δρόμο όλοι ,όσοι κλήθηκαν.

Ο Φερνάντο Σάντος πέρασε απο την εθνική μας και είχε έξοχα αποτελέσματα.

Οι άθλιοι παράγοντες -πιόνια διαφόρων άλλων παραγόντων τον έδιωξαν με άλο αεροπλάνο μετά το έπος του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Σάντος και κάθε προπονητής θέλει παίκτες αθλητές,με αυτοπεποίθηση,με μυαλό  κλπΑυτό έκανε και ο Ρεχάγκελ.

Ο Φερνάντο Σαντος πήρε (και πάλι)το πρωτάθλημα Ευρώπης με την Πορτογαλία.Εστω και με όνομα “Λίγκα των Εθνών Ευρώπης”.Οχι δεν τα έκανε όλα ο Ρονάλντο.Είχε ένα σύνολο παικτών.Πειθαρχημένοι αθλητές,πειθαρχημένοι στον προπονητή και στο σχέδιό του.

Απέναντί τους η Ολλανδία με σούπερ παίκτες.

Με το 1-0 το πήρε.Το γκολ ο Γκέντες και ο Ρονάλντο να μην κάνει τίποτα προσωπικό,αλλά τα πάντα ενταγμένα στην υπηρεσία των συμπαικτών του και όλοι για έναν και ένα ςγια όλους.

Αυτή η νοοτροπία με Ελληνα προπονητή στην Εθνική Ελλάδας δεν πρόκειται να πλησιάσει ούτε στα 5 χιλιόμετρα απο τα αποδυτήρια της Εθνικής…

Μακάρι να διαψευσθούμε αρχής γεονομένης απο το παιχνίδι με την Αρμενία την Τρίτη (OPEN)στις 21.45.

H Πορτογαλία του Σάντος έγινε η πρώτη μετά τη Γαλλάι του 1998 διοργανώτρια χώρα που πήρε και το πρωτάθλημα.

Και ο διαιτητής Ρούμπεν Βαγέχο παρα λίγο να γίνει ο πρώτος διαιτητής που θα έβγαζε τον τελικό χωρίς μια κάρτα…Τελικά την έδειξε στο 88 στον Ολλανδό Ντάμφρις…