Αρχική Uncategorized Ο ..δεσμός της Ούρσουλα Αντρες συνελήφθη για αρπαγή κινητού στο Σύνταγμα!!!

Ο ..δεσμός της Ούρσουλα Αντρες συνελήφθη για αρπαγή κινητού στο Σύνταγμα!!!

2629

Το 1985,ήρθε στην Αθήνα η διάσημη  ηθοποιός,το πρώτο επικό “κορίτσι” του Τζέημς Μπόντ(Σον Κόνερυ)Ούρσουλα Αντρες.Τότε ένα πλουσιόπαιδο από την Ελλάδα,την έβαλε σε μια Κάντιλακ και την “τριγύρισε” στην παραλιακή λεωφόρο.Εκεί τότε αναστέναζε όχι μόνο ο Ανδρέας Παπαπανδρέου με τη Ρίτα και τη Δήμητρα,αλλά και όλη η πλούσια Ελλάδα.Επιχειρηματίας πασίγνωστοι με νεαρές μοντέλες,δημοσιογραφάρες με παρόμοιες που τις βάφτιζαν δημοσιογράφους και αργότερα με αυτές “επνιξαν” τα κανάλια και την…δημοσιογραφία.

Τότε πολλοί ζήλεψαν τον πλούσιο Ερικ και εκείνος προέβαλε πολύ τον δεσμό που έκανε με την Ούρσουλα, ένας δεσμός που κράτησε δύο χρόνια.

«Γνωριστήκαμε», είχε πει κάποτε ο ίδιος, «όταν είχε έρθει στην Αθήνα για μία φιλανθρωπική εκδήλωση. Για μένα ήταν ένα πρόσωπο-μύθος. Συναντηθήκαμε λοιπόν, είχαμε πολύ καλή χημεία και προέκυψε ένας έρωτας που κράτησε δύο χρόνια. Τώρα που κοιτάω πίσω ήταν μία εμπειρία πολύ ξεχωριστή. Εχω να μιλήσω μαζί της χρόνια. Χωρίσαμε γιατί η μόνη φορά που είχα διαφορά ηλικίας σε σχέση ήταν με τη συγκεκριμένη γυναίκα. Δεν θέλω η γυναίκα να είναι μεγαλύτερη, θεωρώ ότι μια τέτοια σχέση δεν έχει μέλλον».

Από το κρεβάτι του πέρασαν πλείστες γνωστές (και παντρεμένες) Ελληνίδες.Αλλες γνωστές για την ομορφιά τους,άλλες για τα λεφτά τους.

Ο Ερικ ήταν το αντίθετο του προικοθήρα και σκορπούσε όσα λεφτά περνούσαν απο τα χέρια του.

Προσπάθησαν να τον βοηθήσουν με προβολή στο μόντελιγκ,του έδωσαν εκπομπές σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Σήμερα κρατείται σε αστυνομικό τμήμα γιατί υπό την “επήρρεια” οδηγούσε μηχανή και ο φίλος του που καθόταν πίσω του άρπαξε το κινητό της νεαρής δημοσιογράφου Λευκής Δήμου στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Φώναξαν τον συνέλαβαν και τώρα ξετυλίγουν τη ζωή του πικρά…Μεγάλη ζωή,μεγάλα ψυχιατρικά προβλήματα,σπατάλησε και τα χρήματα και την ομορφιά και τα πάντα…

Στη φωτογραφία η πανέμορφη Ούρσουλα ως κορίτσι του Τζέημς Μπόντ.