Αρχική Διεθνη Ο “Ελληνας”… Μπαϊντενόπουλος αντίπαλος του Τράμπ για την προεδρία των ΗΠΑ!

Ο “Ελληνας”… Μπαϊντενόπουλος αντίπαλος του Τράμπ για την προεδρία των ΗΠΑ!

6394

 

Τόπο στα… νιάτα και στους φιλέλληνες!

Ο 79χρονος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ με τους Δημοκρατικούς Μπέρνι Σάντερς ανακοίνωσε ότι παραιτείται απο την δεικδίκηση του χρίσματος και έτσι μόνος υποψήφιος μένει,όπως προέβλεπαν και οι δημοσκοπήσεις ο 78χρονος Τζο…Μπαϊντενόπουλος, ο οποίος φαίνεται ότι μπορεί να απειλήσει σοβαρά και να νικήσει τον Ντόναλντ Τράμπ στις εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου.

Ο Μπαϊντενόπουλος δεν είναι άλλος από τον Ιρλανδικής καταγωγής Joe Biden,Αντιπρόεδρος στις κυβερνήσεις του Μπαράκ Ομπάμα ,ο οποίος πλείστες όσες φορές και σε κάθε ευκαιρία έγραψε και δήλωσε ότι είναι φιλέλληνας.

Το 2011 είχε δηλώσει σε ελληνική αντιπροσωπεία στις ΗΠΑ ως Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ:

“΄Εχω έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα και αισθάνομαι Ελληνας”,ενώ το 2012 στην προεκλογική περίοδο μπήκε στην καφετέρια “Μόκα Καφέ” στο Οχάϊο πλησιάζει μια παρέα που μιλούσαν ελληνικά και τους είπε:

 «Γεια σας. Είμαι ο Τζο Μπαϊντενόπουλος».

Ένας της παρέας που νόμισε πως επρόκειτο για φάρσα απάντησε λέγοντας: «Χαίρω πολύ, κι εγώ είμαι ο Πωλ Νιούμαν».

Όλοι γέλασαν κι αμέσως μετά ο Τζο Μπάϊντεν πρόσθεσε δείχνοντας τον ιδιοκτήτη του καφέ

: «Ρωτήστε τον Γιώργο και θα σας πει ποιος είναι ο πιο φιλέλληνας Ιρλανδικής καταγωγής Αμερικανός»

Εννοούσε και έδειξε βέβαια τον εαυτό του…

Ο Ντόναλντ Τράμπ ήξερε ότι φαβορί για να σταθεί απέναντί του απο την πλευρά των δημοκρατικών ήταν ο Μπαϊντεν και προσπάθησε να τον εξουδετερώσει με την γνωστή παρέμβασή του στην κυβέρνηση της Ουκρανίας.

Τώρα γίνεται έρευνα με την κατηγορία ότι ο Τράμπ εξεβίασε την κυβέρνηση της Ουκρανίας να αρχίσει έρευνα για εμπορικές δραστηριότητες του 45χρονου γυιού του Μπάϊντεν στην Ουκρανία και μάλιστα να συντάξει κατηγορητήριο σε βάρος του.

Αυτό έγινε γνωστό και προφανώς θα ζήσουμε σκληρή αντιπαράθεση στην προεκλογική περίοδο.Ως τώρα ο Τράμπ φαινόταν πολύ ισχυρός,αλλά με την κρίση του κορονοϊού οι χειρισμοί του προκαλούν κύμα αντιδράσεων.

Αν οι νεκροί φτάσουν τους 60 χιλιάδες στις ΗΠΑ με τραγικές δκηνές δημόσια και θύμα κυρίως αδύναμους οικονομικά ο Τράμπ θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Ιδιαίτερη πλευρά της οικογένειας Μπάϊντεν είναι οι δυο γυιοί τους.Ο μεγαλύτερος Μπο ,ο οποίος πήγαινε φουλ στην  πολιτική προσβλήθηκε απο καρκίνο και πέθανε το 2015.

Με τις ευλογίες όλης της οικογένειας η χήρα του Χάλι μετά δυο χρόνια γνωστοποίησε ότι θα παντρευτεί τον αδελφό του Μπο ,τον Χάντερ,περι του οποίου και η έρευνα στην Ουκρανία.

Ο Τζό Μπαϊντεν αμέσως μετά την γνωστοποίηση της σχέσης δήλωσε:

«Είμαστε τυχεροί που ο Χάντερ και η Χάλι βρήκαν ο ένας τον άλλον καθώς προσπαθούσαν να ξαναστήσουν τις ζωές τους και πάλι, μετά από τέτοια θλίψη. Έχουν την πλήρη δική μου υποστήριξη, και της γυναίκας μου Τζιλ και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτούς».

Στη φωτογραφία στιγμιότυπο απο την κηδεία του Μπο Μπάϊντεν.

Ο Χάντερ Μπάϊντεν ήταν παντρεμένος με την Καθλίν και πατέρας τριών κοριτσιών,ενώ ο θανών αδελφός του είχε ένα γυιό και μια κόρη με την Χάλι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δεσμός τους άρχισε όταν ο Μπο Μπάϊντεν κατέρρευσε απο τον καρκίνο.