Αρχική Διεθνη Ο (εξώγαμος;)πρίγκιπας Χάρι θέλει να φύγει απο τον …βόθρο Μπάκινχαμ,αλλά...

Ο (εξώγαμος;)πρίγκιπας Χάρι θέλει να φύγει απο τον …βόθρο Μπάκινχαμ,αλλά η Βασίλισσα του δείχνει το δάχτυλο!

3330

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Προς τι τόσος ντόρος και χαλασμός για την απόφαση του γυιού της λαίδης Ντι(Νταϊάνα) να πάψει να θεωρεί εαυτόν μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας;

Κάνει ,λέει, η υπόθεση μεγαλύτερο θόρυβο και “νούμερα”  το  BREXIT  από το  MEGXIT.

Το ονομάζουν έτσι από το όνομα της “τραγουδιάρας” Μέγκαν ,την οποία παντρεύτηκε ο γυιός της λαίδης Ντι.

Γράφουμε μόνο “γυιός της λαίδης Ντι” καί όχι του Καρόλου και όχι εγγονός της Βασίλισσας,διότι  υπάρχει και η ιστορία με τον λοχαγό Χιούϊτ και εκείνα τα βιβλία που λένε ότι ο Χάρι είναι φτυστός ο λαχαγός και όχι ο Κάρολος.

Εχει την αξία του καθώς ο ερωτικός-σεξουαλικός δεσμός της λαίδης με τον λοχαγό είναι …διαφημισμένος και απο την ίδια την λαίδη.

Αυτό συνέβη ,είπε,όταν διαπίστωσε οτι ο Κάρολος γύρισε ερωτικά-σεξουαλικά στην Καμίλα.Η οποία Καμίλα ήταν δεσμός του Μπόουλς.Κατά την διάρκεια του δεσμού αυτού τα έφτιαξε με τον Κάρολο και η αδελφή του Καρόλου,η πριγκίπισσα Αννα ,τα έφτιαξε με τον Μπόουλς.

Υστερα ο Κάρολος τα έφτιαξε με την μεγαλύτερη 19χρονη τότε,αδελφή της λαίδης Ντι.

Τότε η Καμίλα,έγινε…γκαμήλα από τη ζήλια της και άφησε ξαναγύρισε στον Μπόουλς για να τον χωρίσει απο την αδελφή του Καρόλου και να πικάρει τον Κάρολο ,ο οποίος είχε στενή σχέση με την αδελφή του.

Ο Κάρολος ύστερα γνώρισε την λαίδη Ντι που προφανώς και δεν είχε γίνει ακόμα 18…

Τα έφτιαξε μαζί της και η αδελφή της τα πήρε τόσο στο κρανίο,ώστε δεν έχει εμφανιστεί ποτέ έκτοτε δίπλα στο ζευγάρι που αργότερα έγιναν διάδοχοι.

Γίνονται αυτά;

Για θυμηθείτε την αδελφή και τον μορφονιό που σκότωσαν την μεγαλύτερη αδελφή γιατί ο μορφονιός χώρισε την μεγαλύτερη και προτίμησε την μικρότερη στην Αττική και πριν ένα χρόνο καταδικάστηκαν σε ισόβια με κατήγορους τους γονείς των κοριτσιών…

Ο Καμίλα τότε έδωσε ένα μάθημα.Τα ξανάφτιαξε με τον Κάρολο για να δείξει ότι η παλιά και άξεστη είναι αλλιώς σε σχέση με τα δυο άγουρα κοριτσάκια που ήταν “απο καλή οικογένεια με γαλλικά και πιάνο”.

 

Η λαίδη Ντι πήρε άλλη εκδίκηση.Εγινε χωρίς μεγάλη προσπάθεια και λόγω χαρακτήρα η αγαπημένη του κοινού.Και έδειξε ότι έχει “πέραση” σε άντρες γυμνασμένους,πλούσιους κλπ.

Τα έφτιαξε με τον γυμνασμένο εκπαιδευτή λοχαγό Χιούϊτ για 2-3 χρόνια.Ο Χάρι είναι φτυστός ο λοχαγός και συμπίπτει η κύηση με το δεσμό.Τα ανάκτορα ποτέ όμως δεν θεώρησαν τον Χάρι ,επίσημα παιδί άλλου εκτός του Καρόλου…

Το λάθος της λαίδης Ντι ήταν ότι θέλησε να πάρει μεγαλύτερη εκδίκηση απο την Καμίλα και να παντρευτεί τον μουσουλμάνο ιδιοκτήτη του Χάροντς αλ Φαγέντ,ώστε να χαρίσει ένα ακόμα παιδί στην ευρύτερη βασιλική οικογένεια.

Η κατάληξή της ήταν ο θάνατός της στο Παρίσι το 1997  κάτω απο οργανωμένες και μη φυσιολογικές συνθήκες.Καθαρή δολοφονία και το παλάτι πεντακάθαρο απο ανεπιθύμητους…

Ο Χάρι παντρεύτηκε την “τραγουδιάρα”,δηλαδή ηθοποιό,με προηγούμενο γάμο,ικανή στα “γαλλικά” και όχι με “γαλλικά και πιάνο”.

Μπράβο του φυσικά.

Τώρα θέλουν να φύγουν γιατί η αλήθεια είναι πως αν δεν κάνει κανείς εμετό με αυτά τα βασικά(που να ξέρει και λεπτομέρειες εκ των έσω…)τουλάχιστον μπερδεύεται με το ποιός είναι ποιός κλπ.

Η Βασίλισσα που έσπασε κάθε ρεκόρ με μεγάλες επιτυχίες ανάδειξης του θεσμού σε ενωτικό ρόλο στην Μεγ,Βρετανία,χαρακτήρισε το θέμα που δημιουργήθηκε “περίπλοκο” και “κανείς δεν δείχνει το δάχτυλο σε κανέναν”..Αλήθεια στο σπίτι (συγνώμη: παλάτι αυτό μιλάνε για…δάχτυλα;

Οταν ακούει κανείς το “περίπλοκο” να φοβάται τις επόμενες…στροφές…

Η παρέα…στο βόθρο Μπάκινγχαμ!

 

Θα ρωτούσαμε γιατί έχει τόσο καλό όνομα και τόσα πολλά χρήματα αυτό το “παλάτι” στην Αγγλία,αλλά δεν το αποτολμούμε γιατί αν το διαβάσει η Ελισσάβετ και καταλάβει ότι θεωρούμε το παλάτι πολύ μεγάλο βόθρο στην πραγματικότητα θα μας κόψει την..καλημέρα!