Αρχική Ελλαδα Ο Καραμανλής έγραψε ιστορία με προεκλογική επίσκεψη στον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Καραμανλής έγραψε ιστορία με προεκλογική επίσκεψη στον ΣΥΡΙΖΑ!

2038

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ενας Καραμανλής είναι στον πυρήνα του…Καραμανλής.

Ο μεγάλος Κωνσταντίνος Καραμανλής ,κόντρα στις εισηγήσεις στενότατων συνεργατών του και ίσως και της πλειοψηφίας της βάσης νομιμοποίησε το ΚΚΕ και αδιαφόρησε καταγγελτικά όταν η ακροδεξιά πτέρυγα έβαλε πλώρη για ακροδεξιά Κόμματα…

Αργότερα άρχισε να εμπλουτίζει το κόμμα με πολιτικούς τους οποίους στενοί συνεργάτες του χαρακτήριζαν “κομμουνιστές”.Πρώτος και καλύτερος ο σφοδρότερος επικριτής του μέχρι το 1978 ο …Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

τα θυμηθήκαμε γιατί ο Κυριάκος  έδιωξε ΧΩΡΙΣ καμία επίσημη καταστατική κομματική διαδικασία π.χ. κλήση στο Πειθαρχικό Συμβούλιο,κοινοποίηση κατηγορητηρίου κλπ την Κατερίνα Παπακώστα επειδή η Κατερίνα δεν ήταν της αρεσκείας του Αντιπροέδρου Αδωνι,σφοδρού επικιριτή και υβριστή του Κώστα Καραμανλή,του οποίου η Κατερίνα ήταν στενή συνεργάτης.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη “εδιναν” ανεπίσημα τον Κώστα Καραμανλή γιατί σιωπούσε και άρα στήριζε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Χθες ο Κώστας Καραμανλής μίλησε μετά 10 χρόνια στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης και ζήτησε την στήριξη του Κυριάκου.

Και οι στενοί συνεργάτες του Κυριάκου,εκείνοι που τον “εδιναν” πανηγύριζαν επίσημα γιατί  “Καραμανλής και Κυριάκος είναι  ένα”.

Δεν πέρασε 24ωρο και ο Κώστας Καραμανλής τους “απάντησε”.Με συνοδεία τηλεοπτικών συνεργείων και του περιφερειάρχη Μακεδονίας Τζιτζικώστα έκανε μια μικρή βόλτα στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς και σταμάτησε στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ,όπου είχε θερμούς χαιρετισμούς και ανταλλαγή ευχών και κοπλιμέντων με τα εκεί ευρισκόμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ!

Μπροστά σε αυτό που έκανε η Κατερίνα Παπακώστα και την έδιωξαν η διαφορά ειναι χαώδης και η πράξη μοναδική στα χρονικά.

Μια εβδομάδα προ των εκλογών κανείς μα κανείς πρώην πρωθυπουργός και πρώην αρχηγός κόμματος δεν πέρασε απο το εκλογικό κέντρο του αντίπαλου κόμματος με κάμερες για τόσο θερμές ευχές.

Ούτε Μητσοτάκης,ούτε Παπανδρέου,ούτε Σημίτης,ούτε Σαμαράς…

Ο Κώστας Καραμανλής δεν είναι …άσφαλτος,όπως θα έλεγε εκείνη η τραγουδιστή ψυχή.

Εχει τον παρορμητισμό των Καραμανλήδων και όπως και ο θείος του τους άδικους θυμούς με ξεσπάσματα.

Εκτός του Γιώργου Σουφλιά,πίσω από τον οποίο υπήρχε παρασκήνιο και θα έπρεπε να τον διαγράψει γιαυτό και όχι γία όσα φανερά ανακοινώθηκαν είχε ακούσει έναν συγκεκριμένο πολιτικά πανηλίθιο συνεργάτη του και διέγραψε τον Βαγγέλη Πολύζο γιατί τόλμησε ο Βαγγέλης και είχε πει στις κάμερες ότι “σε όλα τα Κόμματα υπάρχουν διεφθαρμένοι”…

Ο Σουφλιάς επανήλθε και με τις πράξεις του πήρε στο…λαιμό του Καραμανλή και νέα Δημοκρατία και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο Πολύζος δεν τα κατάφερε και τώρα πηγαινοέρχεται στο νοσοκομείο Κατερίνης για να βλέπει μια τεράστια κομπίνα αγοράς πανάκριβων μηχανημάτων που παραμένουν με γαλοζοπράσινη ευθύνη και σαπίζουν μακριά απο την αποστολή τους…

Μετά λόγου γνώσεως γράφουμε ότι υπήρξε εισήγηση προς τον ΚΥριάκο Μητσοτάκη να υπάρξει αντίδραση κατα Καραμανλή για την επίσκεψη και τις ευχές στο κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ…