Αρχική Αθλητικα Ο Μίκαελ Σουμάχερ επανέρχεται στη ζωή μετά 6 χρόνια σε κώμα!

Ο Μίκαελ Σουμάχερ επανέρχεται στη ζωή μετά 6 χρόνια σε κώμα!

1876

 

 

Τώρα πια δεν αμφισβητείται ότι καλό γίνεται γύρω απο την υγεία του σουπερ σταρ της φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο υπερπρωταθλητής μετά 6 χρόνια μετακινήθηκε κάτω απο συνθήκες απόλυτης μυστικότητας στο νοσοκομείο “Ζώρζ Πομπιντού” στο Παρίσι για να λάβει ειδική θεραπεία αποκατάστασης.

Μέχρι πριν μερικές ημέρες βρισκόταν στο σπίτου στην Ελβετία,σε στεγανοποιημένο περιβάλλον της οικογένειάς του ,η οποία κατα καιρούς διέψευδε πληροφορίες ότι είχαν γίνει μικρά ,αλλά πολύ σημαντικά βήματα να βγει απο το κώμα και να βαδίσει προς την αποκατάσταση.

Ομως τώρα όχι μόνο η μετακίνηση στο εξειδικευμένο νοσοκομείο ” “μιλάει” από μόνη της για ουσιαστικές ελπίδες και για βήματα βελτίωσης,αλλά ήρθε επιβεβαίωση απο εργαζόμενη στο νοσοκομείο, η οποία δήλωσε ότι ο Σουμάχερ έχει κάνει τόσο σημαντικά βήματα ,ώστε να έχει τις αισθήσεις του και να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του!!!

«Ναι, είναι στον τομέα μου. Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι έχει τις αισθήσεις του», δήλωσε χαρακτηριστικά η νεαρή(;)εργαζόμενη.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», το νοσοκομείο μετά την αποκάλυψη μεταφοράς του Γερμανού πιλότου της F1 έχει σχεδόν… σφραγιστεί προκειμένου να μην διαρρέουν πληροφορίες.

Να θυμίσουμε ότι υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που επανέκτησαν αισθήσεις και ικανότητες αυτοσυντήρησης και ουσιαστικής ζωής μετά πολλά χρόνια σε κώμα.

Μόλις πριν λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε η περίπτωση ενός νεαρού που έμεινε σε κώμα στα 22 του χρόνια και πέθανε μετά 31 χρόνια ,αλλά χωρίς να καταφέρει να επανέλθει…