Αρχική Uncategorized Ο Μπαρτζώκας έρχεται,ο Ολυμπιακός ξύπνησε και νίκησε στην

Ο Μπαρτζώκας έρχεται,ο Ολυμπιακός ξύπνησε και νίκησε στην

1336

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά απο πολύ σκληρές διαπραματεύσεις επιστρέφει στον Ολυμπιακό και απομένουν μόνο “λεπτομέρειες” να ρυθμιστούν…

Οι πάικτες του Ολυμπιακού προσπάθησαν στη Βαλένθια να δείξουν ό,τι καλύτερο για να πείσουν τον προπονητή ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ.

Κατα πληροφορίες οι διαπραγματεύσεις είχαν στο “μενού” και τα ονόματα και το μέλλον όλων των παικτών.Και όταν λέμε όλων εννοούμε και τον Σπανούλη…

Στον Ολυμπιακό θεωρούν την χρονιά χαμένη και ο Μπαρτζώκας έχει πάρει το “οκ” να χτίσει μια καινούργια ομάδα ,με επιλογές παικτών ενόψει της νέας χρονιάς,χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα παλέψει φέτος κάθε δυνατότητα που έχει.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Βαλένθια είχε κάτι απο τα παλιά.

Δυναμικό παιχνίδι,προσωπικές ενέργειες των Ελλήνων παικτών που καθόρισαν στο δεύτερο μισό της τέταρτης περιόδου και το αποτέλεσμα.

Η Βαλένθια έπιασε τον Ολυμπιακό που είχε πάρει διαφορά στο 70-70.Ξέφυγαν οι Ερυθρόλευκοι πάλι με 78-70.Τους προσπέρασε η Βαλένθια 79-78,αλλά με δυναμικές ενέργειες-καλάθια των Παπανικολάου,Πρίντεζη,Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός διατήρησε το πρόβάδισμα μέχρι το τέλος.

Το πιο κρίσιμο ήταν το ηρωϊκό επιθετικό ριμπάουντ του Πρίντεζη,οταν ο Παπανικολάου αστόχησε και στις δυο βολές.

Τελικό σκορ 93-91 για τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ως προπονητής είχε οδηγήσει τους Πειραιώτες στην κατάκτηση της Euroleague το 2013, αλλά είχε αποχωρήσει με επεισοδιακό τρόπο τον Οκτώβριο του 2014 μετά τον χαμένο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Πλέον, φαίνεται πως οι συνθήκες ωρίμασαν για την επιστροφή που επιθυμούσε και η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου της ομάδα.

Θα υπογράψει κλειστό συμβόλαιο για 2,5 χρόνια και η “διαρροή” είναι ότι οι δυο πλευρές δεν χαρίστηκαν η μία στην άλλη.

Ηταν το πέμπτο διπλό στα… πέντε ματς της Παρασκευής.

Εκτός νίκησαν οι ΤΣΣΚΑ την Μπάγερν με 84-77,η Ζενίτ την Χιμκι 83-81,ο Ερυθρός Αστέρας την Βιλλερμπάν  με 83-80 και στο μεγάλο μάτς η Εφές την Μπαρτσελόνα με 86-82.Ο Σίγκλετον πήρε εκδίκηση,μεγάλο ματς ο Λάρκιν.