Αρχική Αθλητικα Ο Ομπράντοβιτς φεύγει απο τη Φενέρ-πύραυλος στην Κύπρο!

Ο Ομπράντοβιτς φεύγει απο τη Φενέρ-πύραυλος στην Κύπρο!

1875

 

 

Ενας πύραυλος  φαίνεται πως έπεσε στα Κατεχόμενα της Κύπρου,κάπου στον Πενταδάκτυλο και πολλοί ψάχνουν τι πραγματικά συνέβη.

Πιθανότερο “ξέφυγε” από το μέτωπο της Συρίας και επειδή είναι ρωσικός  παλιός,άρα τυφλός ,έχασε το δρόμο του…

Ομως φαίνεται πως πάει να σκάσει και μια άλλη “βόμβα” στην Κωνσταντινούπολη και αφορά τον πιο διάσημο προπονητή μπάσκετ στον κόσμο.

Ο διάσημος Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε μια θυελλώδη συζήτηση με τους υπεύθυνους της ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΞΕ,της ομάδας που ο ίδιος έβαλε στον χάρτη του ευρωπαϊκού μπάσκετ και την έκανε απο το πουθενά πρωταθλήτρια Ευρώπης και όλα δείχνουν ότι “τα βροντάει” και φεύγει!

Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί καθώς μοιάζει απίστευτη και όλα έδειχναν πως ο Ομπράντοβιτς θα ανανέωνε την συνεργασία μετά την ανανέωση του Κώστα σλούκα,ο οποίος έχει συνδέσει την πορεία του με εκείνη του Ομπράντοβιτς1

Ο Σλούκας απέρριψε μάλιστα προτάσεις σοβαρές και μεταξύ αυτών και μία ανεπίσημη και “θεωρητική” από τον παραπαίοντα οικονομικά Ολυμπιακό.

Τότε εγράφη ότι ο Σλούκας απέρριψε κάθε πρόταση γιατί θέλει να παραμείνει στην ορχήστρα του Σερβοέλληνα( ο Ομπράντοβιτς έχει δηλώσει ότι αισθάνεται μισός Ελληνας) τεχνικού.

Μάλιστα ενδιαφέρον για τον Σλούκα(εάν δεν έμενε στην Πόλη) είχε δείξει και ο κουμπάρος του Ομπράντοβιτς και δίδυμό του στον Παναθηναϊκό Δημήτρης Ιτούδης.

Η φωτογραφία μας είναι απο την εποχή που Ομπράντοβιτς και Ιτούδης μεγαλουργούσαν στον ΠΑΟ και τον έκαναν την μεγαλύτερη δύναμη στην Ευρώπη.

Μετά την φυγή τους ο ΠΑΟ δεν κατάφερε να πάει ούτε στο FINAL4 και αυτό δεν οφείλεται στο χαμηλό ρόστερ,αλλά αποκλειστικά στον προπονητή.

Αλλωστα μην ξεχνάει κανείς ότι επι Τσάβι Πασκουάλ ,δεν υπήχρε παράπονο ρόστερ,ο ΠΑΟ έφτασε κοντά,αλλά δεν πήγε γιατί ο καλός προπονητής στα κρίσιμα λεπτά φαίνεται.Και ο Τσάβι “δεν το είχε”…

Εάν πράγματι φύγει ο Ομπράντοβιτς από την Φενέρ που θα πάει;

Ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει τον Αργύρη Πεδουλάκη,αλλά εάν υπήρχε προσέγγιση με τον Ομπράντοβιτς στον ψυχικό και οικονομικό τομέα,το τελευταίο εμπόδιο θα ήταν ο Πεδουλάκης.

Μετά τον ΠΑΟ πιθανοί προορισμοί του Ομπράντοβιτς θα μπορούσαν να είναι ,είτε η Μπαρτσελόνα,είτε η γερμανική Μπάγερν που ανεβάζει πολύ το μπάτζετ για να γίνει και στο μπάσκετ δύναμη ,όπως στο ποδόσφαιρο,η ιταλική Αρμάνι…Αλλά και ποιά δεν θα άνοιγε θέση;